Ailemle çevrem herkes kapalı zamanında ben istemediğim için baskı yaparak uzak tutturdular şimdi ise pişmanım içimde çok hevesim var
3 ay
Ailemle çevrem herkes kapalı zamanında ben istemediğim için baskı yaparak uzak tutturdular şimdi ise pişmanım içimde çok hevesim var
Benim annem 35 yaşından sonra kapandı. Sonrasında babam biraz baskıcı olduğu için dayanamayıp tekrar açıldı, ama buradan da anlaşılacağı üzere geç değil.
birilerinin ne dediği ne kadar önemli? peygamberin amcasının kalbini söküp yiyen hint müslüman olup affa musahhar oluyorda sen 26 yaşına kadar açık gezdin diyemi affa musahhar olmuyorsun istediğin zaman kapanabilirsin yüce tanrının yolu her daim senin için açık olacaktır...
İçinde böyle bir istek uyanmışsa kesinlikle geç kalmadın 😌 26 yaş ne ki, hayatının daha başındasın. Kapanmak çok kişisel ve tamamen seninle Allah arasındaki bir karar, o yüzden kim ne derse desin en önemlisi senin ne hissettiğin 💫
Yavaş yavaş başlayabilirsin, mesela bir süre denemek, nasıl hissettirdiğine bakmak gibi 🧕🏻 İçin rahat hissettiğin an zaten anlarsın. Ailenle bunun artık senin kendi seçimin olduğunu konuşmayı düşündün mü? 💭
Cevap
19Cevap
50/60/70 yaşında kapanan var sen niye geç kalmış olasın ki bu işlerde geç kalma olmaz hissetme olur
Kapanmnın ve açılmanın yaşı yok bence ben lise de kapandım yaşım şu an 33 ama hep açılmak istedim kimi kapanmak istiyor kimi açılmak herkes için hauırlısı
Hiç tavsiye etmem ben çağdaş kiyafetlerden yanayim
Kendini nasil
hissediyirsan oyle davran
Geç kalmadın elbette, ben de 25 olmak üzereyim ve kapanacağım. Önemli olan Allah'ın rızasını kazanmak ve hakkıyla yerine getirebilmek. Seninde kapanmak için nasibin bu zamanmış, üzülme.
Bence kapanma. Son sorduğum soruya bak nedenini anlarsın 🤣
Din kapanmak değildir beyinsel bir vicdandır o yoksa istersen siyah çarşaf giy
Nefes aldığın sürece geç değildir, bu yaşta gelmişse de kıymetini bil
Bunun geci yok yapmadığımız günler den iyidir yaptıklarımız
Yok canım bu işlerin geçi erkeni olmaz kendini hazır hissediyosan kapanmalısın bence
Hiç bir şey için geç değillll
Hayır geç değil ibadet niyetin var yap
İstiyorsan geç kalmış değilsin
Sen de kapalusın.
🙄😒
Elinden anladım:))
Elimden mi🤦 tebrik ediyorum sizi
Sağol.
Tebrik olarak bir " takip. edilme" isterim.;))
Masumca.
Nedenini anlatacağım:))
maalesef kontenjan tamamen dolu
İsteraen olur.
Bir kişilik yer vardır:)
Evet bir kişilik yer var ama zaten o yer dolu teşekkür ederim 🌸
Evli?
Zaten duygusal bir durum yok ki;)
El ile ilgili yorum yapacaktım.
İstemiyorum sağol
Küstüm.
Kapanılır nasıl iyi hissediyorsan
Onun tercihi bir seviyesi ister kapan istersiniz
Kapanılır niye geç olsun ki
Sınava son dk çalışınca ben
neden gec dıye dusunuyosun
Kararlar almak için geç değildir
Hayır niye geç kalasın ki senden ricam farz tesettür börğn Nisa süresindeki
Hevesin olduğu için kapanma Allah için kapan.
madem istiyorsun, kapan
Yooo zamanı yok sonuçta
cesaretlı bırı mısın?
E kapanacaksan kapan sence bunun yaşı mı var mk
Neden geç olsun 🙂
Kapanılır geç degil
sev yeter
Erken değil bacım
Hyr tabiki hiçbirsey için geç değil
Bence zamanı yok bunun
geç değil
Neden kapaniyorsun