Erkek arkadaşım gizli sekmeden çıplak Instagram kızlarını stalklamış, ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım yabancı ve evlilik yolundayız. Yeni çalışmaya başladı restoranlara satış yapıyor. Telefonuna bakayım dedim bi restoran sahibi kadını araştırmış gizli sekmeden kadın da full çıplak gibi Instagram modeli ama evli bir de restoran sahibi 1 kişiyi daha araştırmış satış yaptığı yer çevresinde yaşayan model bir kız.. Şimdi ben bunları gördüm ama bu bilgilerle ne yapacağımı bilmiyorum sussam biraz gözlemlesem mi sorsam mı ama sonra bana güvenmeyip telefonuma mı baktın olur Instagram'da araştırdığı kızı kendi telefonumdan da görebiliyorum aslında o kız için gördüm mü desem ne yapsam akıl verin?

Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler olay çözüldü baktığı kadın bizim şehirde politikacının eşi ve kaynanamın eski restoranının yeni sahibiymiş herkes o*ospu gibi paylaşımlar yapıyor diye dedikodu yapıyormuş ki gerçekten de öyle baktım.. O da bakmak istemiş kimmiş diye sonra da neden gizliden baktın normalden baksaydın dedim yanlış anlarsın diye düşündüm dedi ben de böyle daha çok yanlış anladım dedim. Diğer kız da haberlerden elim deymiştir haberim yok dedi zaten instagramı da yok eşimin.
Erkek arkadaşım gizli sekmeden çıplak Instagram kızlarını stalklamış, ne yapmalıyım?