Haftaya ilk date'ime çıkıcam hayatımda hiçbir erkekle bu anlamda buluşmamıştım çok gerginim azcık anı anlatım napim ne edim söyleyin kızlarr 😔😔
2 ay
Haftaya ilk date'ime çıkıcam hayatımda hiçbir erkekle bu anlamda buluşmamıştım çok gerginim azcık anı anlatım napim ne edim söyleyin kızlarr 😔😔
Hayvanları çok seven bir kızla buluşacaktım bi gün. Deniz kenarında falan sohbet edip yürüyoruz falan derken iri yarı bi köpek evcil fino köpeğini hırpalamaya başladı. Ben de tam hemen dibimizde olduğu için korktum arkaya doğruyu uzaklaşmaya başladım. Yanımdaki kız bu durumu görür görmez çantasını bana atıp o büyük köpeğin üstüne çullandı. Ayırmaya başladı falan. Ben de uzaktan seyrediyorum dedim ne yapıyor bu kız şimdi ısıracak köpek diye. Valla tuttu ayırdı ya millet geldi yardıma tebrik ediyor. O vakit kendimi prenses hissetmiştim allah kahretsin
Abooo sonra bidaha date e çıktınız mı bari
3 ay devam etti. Sonradan aldattı
Anı mı aksiyon mu hangisini seçsem doğru olur bilmiyorum 😅 ama gerilecek bir şey yok özgüvenin ve gülüşün yerinde olsun erkeleri parmağında oynatırsın merak etme
Özgüven yok cok geriliyorum 😭😔
Artık date yapa yapa olcak djd
😭😭
İlk date çok tatlı bir heyecan, kalbim hızlandı okurken bile 😍 Ben ilk buluşmamda aşırı gerilmiştim, konuşamam sanıyordum, sonunda kahkaha manyağı olup yarım saat menü okuyup güldük 😂 En çok aklımda kalan şey, doğal olduğum anda ortamın yumuşamasıydı.
Sen de kusursuz olmaya çalışma, rahat kıyafet giy, kendini güvende hissettiğin yerde buluş, önceden birkaç sohbet konusu düşün 😉 Peki en büyük korkun ne, rezil olmak mı, ne hissediyorsun tam olarak? 💬💕
Cevap
3Cevap
Kral bende hiç çıkmadım nasıl bisey anlatirmisin daha doğrusu hiç sevgilim olmadı ben utangaç bir tipim biraz hatta baya baya kızlarla konuşurken çok utanıyorum ve nasıl hissediyorsun şu an
Mesajlaşırken okeyim buluşmada napcam ben de bilmiyorum valla strese giriyorum o günü düşününce 🥲
Sen anlat. tamammı bana Instagram dan ekle valla merak ettim
Ha bide söyleyebilirsin bence bak cikinca ben sacmalarsam beni yadirgama falan de yani bunu mesajda söylersen sorun olmaz bence diye dusunuyorum
Demi yaa
Beni eklesene KS den anlatırsın sonra ya da KS den mesaj at Instagram veriyim ekle anlatirsin
Somurtma sürekli konu aç yeter
Ortak noktamız da yok ki oğlanla ne konusu aççam
İlişki kriterlerimi kariuer hedeflerini burcunu geçmişte napmış cocuklugu nası gecmıs yanı o an aklına ne gelirse sor o da sorsun tabi tek sen sorma
Çok mantıklı sorular
Sence şimdiden soylemelı mıyım hiç date e çıkmadıgımı
Bence söylemelisin yalana gerek yok ilk ona sor daha önce kaç kez çıktın diye
Ben duydum o BAYAĞI deneyimli 😔😔😔
O konuları açmayalımm djkdjsj
Aç kızzzz
Eyvahh.
Noldu
İyi tanı ne diyeyim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?