Yanımda geriliyor erkekler. Ortamı yumuşatmayı beceremiyorlar
2 ay
Yanımda geriliyor erkekler. Ortamı yumuşatmayı beceremiyorlar
Cevap
5Cevap
Çok güzel ve çekici bir kadın mısın? Kendini nasıl görüyorsun çevreden aldığın yorumlar nasıl
Güzel kızsın diyolar. O kadar. Bide gülüşün çok tatlı çok tatlısın diyolar.
Ayyyy aşırı güzelsin filan yok.
Yani öyle aşırı güzellik yok bence. 😀
Erkekler genelde güzel kadınların yanlarında gerilirler ne yapacaklarını ne söyleyeceklerini bilemezler dolayısıyla bu yapaylık seni de ister istemez gerebilir rahatsız edebilir. Çünkü oldukları gibi davranamazlar, sürekli bir etkileme çabası "Ne söylesem absürt olmaz" "Ne desem hoşuna gider" "Bu kızı nasıl etkileyebilirim" gibi sorularla hep bir boşluk oluşur. Aslında tek yapmaları gereken doğal olmak ve gerçek kişiliklerini yansıtmaktır. Bazen bunun sebebi sosyal anksiyete veya duygusal saflık da olabilir ama çoğunluğu bu kadar masum değil maalesef.
Tanrıça gibi degilimki. :(
Sen kendini öyle görmesen bile seni öyle görenler vardır kendine biraz değer ver sev kendini
Ben kendimi zaten seviyorum.
Gerçek olmayan biseyi gerçekmiş gibi gösteremem sadece. :) yani çoooook güzel değilsem aşırı güzelmiş gibi düşünemem sacmalik olur.
Sadece güzelim tatliyim o kadar.
Kimseye bir şey göstermek ya da kanıtlamak zorunda değilsin ki bu seninle alakalı bir konu. Sen güzel olduğunu tatlı olduğunu düşünüyorsan konu kapanmıştır zaten bir başkasının onayına veya derecelendirmesine ihtiyacın yok. Ama konumuza dönecek olursak yanındaki erkeklerin seni germelerinin rahatlatamamalarının sebebi güzelliğinden çekiciliğinden dolayı gerilmeleri olabilir. Böyle erkeklerin seni taşıyabileceklerini mutlu edebileceklerini pek sanmıyorum. Yanında doğal olabilen enerjisini yansıtabilen erkeklerin her zaman şansı daha yüksektir.
Yaaa güzel anlattin.
.. haklısın galiba ya.
Teşekkür ederim
Rica ederim, kendine çok iyi bak ve kimsenin canını sıkmasına izin verme 🙏
Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Rica ederim, hayırlı bayramlar
Sert bı mizacin mi var?
Yoo
Ne bilim ben
Bende çok iyi yapabiliyorum
Hepte iyi yapiyosunuz ama reelde tık yok
Çünkü ben reelde konusmuyorum kismeyle ama uzaktan çok iyiyim
sana denk gelmemis iyi rahatlatan erkek
O konuda iyiyim işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşayan tek kişi kesinlikle sen değilsin, baya yaygın bir durum bu 😅 Bazı erkekler “cool olayım” derken duvar gibi kalıyor, ortamı yumuşatmayı hiç bilmiyor 🙃 Biraz empati, biraz şaka, biraz ilgi her şeyi değiştirir aslında. Sen genelde gerilimi fark edince ne yapıyorsun, sen mi yumuşatmaya çalışıyorsun yoksa bırakıyor musun öyle kalsın? 🧊✨💬