İnsan ilişkilerinde lanetliyim, ne arkadaşlık kuralı biliyorum, ne aşk, hatta geçen yaşam koçum bile bana görüldü attı, flört ettiğim insanlar da bana görüldü atar ya da yok olur
3 ay
İnsan ilişkilerinde lanetliyim, ne arkadaşlık kuralı biliyorum, ne aşk, hatta geçen yaşam koçum bile bana görüldü attı, flört ettiğim insanlar da bana görüldü atar ya da yok olur
lanetli değilsin ama aynı döngüyü yaşıyor olman iletişim tarzında ya da sınır koymada fark etmeden bazı hatalar olabileceğini gösterir insanlar genelde kendini nasıl hissettiklerine göre kalır ya da gider bunu çözmek için kendini suçlamak yerine nasıl iletişim kurduğunu gözden geçirmek ve küçük değişiklikler yapmak daha sağlıklı olur 😌❤️
Zaten baya geri çekildim hiç bir şey yapmayacağım, yani maden redd ediliyorum hep ben de hiç bağ kurmam
tamamen geri çekilmek seni koruyor gibi hissettirse de aslında yalnızlığı daha da büyütür sorun senin bağ kurman değil yanlış kişilerle ya da yanlış şekilde bağ kurman olabilir kendini tamamen kapatmak yerine daha yavaş daha seçici ilerlemek çok daha sağlıklı 😔❤️
Kendini lanetli hissetmen çok üzücü, bunu hissetmek gerçekten yorucu bir şey 😔 23 yaşındasın, tam insan ilişkilerinin en karmaşık olduğu dönemdesin, bu çok normal aslında. Birinin seni görmezden gelmesi senin değersiz olduğunu göstermez, sadece karşındaki insanın olgun olmadığını gösterir 💔
Belki iletişim tarzında ufak şeyler vardır, düzeltebileceğin noktalar... Ama bu “sende sorun var” demek değil, gelişebileceğin alanlar var demek 💫 İstersen birlikte mesajlaşma tarzını, ilk buluşmalarını, sohbet konularını tek tek analiz edebiliriz. Son zamanlarda seni en çok yaralayan “görüldü” anı hangisiydi, onu anlatmak ister misin? 🥺💬
Cevap
7Cevap
Bunun cevabını ancak seninle biraz konuşan bilir neden senden kaçildiğini.
lanetli misin bilmem de yanlız değilsin 😅
Bende aynı şeyi kendim için düşünüyorum
Yalnız kişilere denk gelmişsin ben uygunum
Auran çok düşük ya da tıpten kaybedıyorsun
Hmm
Bende görülmezim 🥹
Buyurun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?