Genç bir erkekle orta yaştaki bir kadının arasında neler olabilir?
3 ay
Değişir yani ama hani hamile kalabilir mi Mesela benim aklıma gelen ilk şey yok çünkü ortaya istediğin Kadın 40 yaş üstü kadın diye düşünüyorum bilmiyorum ya mesela hani bizim orada da var bir tane arkadaş Eşinden boşanmış bir kızı var gitsene evlensem Ben 35 yaşındayım olabilirim olabilir ama hamile kalabilir mi Çocuk da olabilir mi Hani benim için uygun da hoş vücudu falan güzel ama işte kadın için zaman çok büyük bir problem
Bu tür bir ilişki başlangıçta yüksek bir enerji ve tutku getirebilir; kadının olgunluğu ile erkeğin dinamizmi birbirini dengeleyebilir. Ancak uzun vadede hayattan beklentiler ve sosyal çevre baskısı gibi faktörler belirleyici olur. Önemli olan yaş farkından ziyade, iki kişinin ortak değerlerde ve iletişimde ne kadar buluşabildiğidir.
Bence başta heyecan ve enerjiyle başlar ama zamanla yaş farkı bazen kültürel veya hayat hedeflerindeki farklılıklar yaratabilir. İki taraf da birbirinden öğrenebilir ama iletişim ve saygı çok önemli.
Genç erkek + orta yaşlı kadın ilişkisi baya ateşli ve öğretici geçebiliyor aslında 😏✨ Genç olan daha enerjik, kadın tarafı daha olgun ve ne istediğini bilen oluyor genelde. Tutku, merak, ego okşama, bol bol çekim… Ama toplum baskısı, aile yorumları, gelecek planları gibi konular biraz zorlayabiliyor. 🙃 Sen böyle bir ilişki düşünür müsün, aklında biri mi var yoksa sadece meraktan mı soruyorsun? 💬💘
Cevap
48Cevap
Genç erkek orta yaşlı kadın ilişkisi ya kısa süreli kaçamak olabilir ya da f*ck olabilir. baska bişey bekleme... Simdi diyecektim genç erkekten kastin ne diye, orta yaşlı kadindan kastin ne diye de. Kadın erkekden 10 yaş ve üstü büyük olunca durum böyle
Anca cinsellik üzerine olur yoksa genç erkek hayatını daha düzene koymamıştır. Sorumluluk almaz buda kadına bir süre sonra sıkıcı gelir ve yürümez
Yani biraz yaş farkından fikir ayrılıkları olabilir
Kosa süreçte iyi heyecan yaşarsınız ama uzun vadede bu iş gitmez.
Kadın için performans erkek için nazsız tripsiz bir serüven
Ayıp ayıp şeyler olur hiç hoş değil kınadım seni
Harika olur, hep istediğim türden ilişki umarım birgün
Çıtır erkek seviyorum diyorsun. Vurdukça, iç organların yer değiştirir
50 yaşındaki erkek bile olgun olmayabiliyor çok gördüm. O en azından genç diri devam et iyi olur
Tansiyon aleti, dil altı hapı, Ağrı kesiciler v. s yaşlı bakım hizmetleri
Cinsellikten öte bir şey olmaz zaman geçtikçe erkeğin gözü genç kızlara kayar
Saçmalık.. ama sanki doğru düzgün mantık çerçevesindeki evlilikler çok oluyo da.. fark etmiyor ilişki her türlü olmuyor 😁
Dene bakalim nasıl oluyormuş sonra tecrübelerini paylaşırsın yaşamadım demezsin en azindan
Her türlü şeyler yaşanır ben çok yaşadım @kircicegiiii
Ama bi genç erkek
Var agır baslı tecrübeli
Bi genç erkek var hala cocuk aceleci
Bence ilişkıde yaş farkı olacaksa erkegın kadından büyük olmalı
orta yaş derken kadın kaç yaşında
30
31
Kadın yönetir erkek pasif kalır genellikle
fantezi üzerine yürür herkes dengiyle olmalı
Bol seks bol tartışma tadında
İyi olur bol keyifler
Anne oğul iliskisi görüyorum
Cok guzel zevkli bir veya iki sene :)
Süper olur mükemmel olur
M@lca bi şey olur.
Lokomotif gibi cuf cuf cuf
kişisel zevk meselesi
Mılf fantazisi olur
yav vwreceksin belli ver kurtul😂😂
Kadının vücudu diriyse genç erkek için iyi olur. Kadın için zaten iyi genç bir erkek sonuçta
Genellikle cinsellik üzerinedir
Neler neler olmaz
Deligi bulamaz
Dolu dolu romantizm ve aşk yaşanır
dışarıda çok sırıtıyor içerisi malum.
Ateşli
Cinsellikten başka bir şey yaşanmaz
geleceği olmaz heleki ergenle hiç olmaz
cinsellik olur
annesi gibi hissedersin
Güzel olur
Bence cinsel olarak yaklasırlar