En son 1 sene önce gördüğüm biri fake hesap açmış sadece beni takip ediyor storylerimi izliyor ama sevgilisi var amacı ne kim olduğunu soruyorum cevap vermiyor yazmıyor 1 ay oldu
3 ay
En son 1 sene önce gördüğüm biri fake hesap açmış sadece beni takip ediyor storylerimi izliyor ama sevgilisi var amacı ne kim olduğunu soruyorum cevap vermiyor yazmıyor 1 ay oldu
bu genelde merak etme ve gizlice takip etme isteği olur ama net olmaması ve cevap vermemesi sağlıklı bir durum değil en doğrusu bu tarz belirsiz davranışlara alan açmayıp mesafe koymak ❤️🌹
Sevgilisi var zaten
zaten sevgilisi varken gizli hesap açıp seni takip etmesi saygısızlık ve merak karışımı bir durum net ve dürüst olmayan biriyle uğraşmaya değmez en doğrusu tamamen görmezden gelmek ve mesafe koymak ❤️🌹
Takıntılı eski sevgili hikayelerinden gına geldi. Belli ki eski sevgilin buna da eminsin, engelleyip geçmen gerekirken hâlâ ne amacı var diye soruyorsun.
Eski sevgilim değil flört bile etmedik
Her kimse, kafayı sana takmış. Kim olduğunu biliyorum demişsin. Engellersin olur biter.
Bu durum baya kafa karıştırıcı gerçekten 😅 Genelde böyle fake açıp sadece seni takip eden tiplerin amacı dikkatini çekmek, merakını diri tutmak, egosunu beslemek olabiliyor 🙄 Hele bir de sevgilisi varken yapıyorsa, bence ciddiyetsiz ve saygısız bir tavır.
Seninle açık açık iletişim kuramayan adam zaten +1 puan değil. Engellemeyi düşündün mü? Sence bu davranışı hak ediyor mu, içinden ne yapmak geliyor? 💭✨
Cevap
2Cevap
Seni istiyor
Ayarlayacak bi yer
Kim olduğunu söylemiyor sadece bakıyor
Sende umursama
Dikkatini çekmek
Kim olduğunu söylemiyor ki yazıyorum ama ben o olduğunu biliyorum başka bir yolla öğrendim yani
engelle rahatla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?