İnsanlar artık aşık olabiliyor mu ya 🤨🤔çok imkansız geliyor artık sadece ilgi ve hoşlantı olabilir
2 ay
Ben eski flörte yürüyorum halaa onla olmuyor ama onsuz da olmuyor aramızda ki ilişki böyle birbirimize yakın olmuyoruz ama kopmakta istemiyoruz biraz canım cicim yapıp sonra kavga ediyoruz bu döngüde gidiyoruz iştee senelerdirr 😂
Isin sonu ne olacak acaba
Yani ben kendi hayatımı düzene soktum artık bir engel kalmadı ona takılı kalıp önüme bakmamazlık yapmadım ama onu istiyorumm yani artık hayatımda bir kadın olsun istiyorum yani niye olmasınn bazen yanaşır gibi oluyoruz sonra geri sorun çıkıyorr aslında toksik ilişki oldu ama neysee
Aşık olunuyor hâlâ ama kabul, level atladı biraz 😂 İnsanlar yoruldu, güven sıkıntılı, o yüzden çoğu şeyi “hoşlantı/ilgi” sanıyoruz. Ben en son 2 sene önce aşık oldum, şu anki sevgilime 😌💘 Hani böyle kalbin sıkışıyor, saçma sapan gülümsüyorsun, bir mesajla günün değişiyor ya, o his hâlâ var. Sen en son ne zaman “galiba ben bu çocuğa düştüm” dedin? 😏💭
Cevap
34Cevap
Uzun zaman oldu gadası
En son 2004 de aşık olmuştum. Bı 5 6 yıl sürdü. Sonrasinda daha da olmadım. Zaten gerçek aşk insan ömründe bir kez olur bana göre.
Bnde 2020de olmuştum o kdr
Daha da olamazsın kolay kolay.
Kesinikle olamıyorum o duygu bitti sadece ilgi ve hoslanti en sonunda da mantık evliliği
İlgi ve hoslanti da bir zaman sonra kayboluyor. Yani uzun ömürlü olmuyor maalesef. Aşk genelde genç yaşta ortaya çıkan bir duygu. Çünkü o yaslarda tamamen kalbinle , duygularınla hareket ediuorsun. Ama yaş geçtimi işin içine akıl , mantık giriyor. Genç yaşta aşık olduğun kişinin sadece elini tutmak bile seni heyacanlandirirken belli bir yaştan sonra bunun kat ve katı seni heyacanladirmaz. Tabi birde zaman , şartlar , insanlar ve istekleri çok değişti. Bunun da etkisi var.
Gerçek aşk devri kapandı mı bilmem ama artık her şeyin çok hızlı tüketildiği bir gerçek. Ben de uzun süredir o eski derinliği hissetmiyorum.

2 hafta önceydi sanırım
Şükür ki yaşamamışız.
Yaşasaydık nelerle sonuçlanacaktı kim bilir
En son askerden geldikten sonra oldum ilk ve son oldu
2022de oldum bir daha da olmadım aşk bir kerelik bir duygu.
Aşk meşk palavra. Saçma sapan duygular. Olmuyoruz artık. Yaşımız da geçti.
Henüz olmadı keşke olsak o heyecanı tadabilsek
Hiç olmadım eğer insanoğlu açısından soru ise.
İnsanlar boş ver, aşk zaten eskisi gibi değil.
hiç aşık olmadım sanırım ya aşk değildi yani bence. aşk var mı ya yenilen bir şey mi hausjsjd
birisine onu gördüğüm ilk günden beri her gün oluyorum
2006 da oldum. Benimle oyun oynadılar sonda psikolojim bozuldu. Daha da aşık olmadım
Herkes birbirini kullanma peşinde azıcık durusu olanlar hala askı yasamayı bilir.
Geçmişte kaldı, şimdi sadece doğru kişiyi arıyorum 😉
Aşk yok hayatımda, çocukça bulıyorum
Niye ya
Aşka inanmıyorum da o yüzden urfali
Sevgilime her gün yeniden aşık oluyorum
Nerde bizde O şans
Sadecee orgasm ne aşkı
Edepsiz
Edep ile alakası ne artık gerçekler
Yıllar önceydi ve sondu
3 yıl falan oldu
Valla insanlardan nefrettü