Ne zaman bir sokak köpeği gözlerimin içine baksa aşık olurum ben. Bir çocuk bana gülümsediğinde, hele ellerimi ona uzattığımda o da bana uzandıysa aşık olurum. Sözleri özenilerek yazılmış bir şarkıya, güzel bir müziğe, bir plağa... İşini iyi yapan insanlara, insanı iyi yapan işlere aşık olurum. Doğaya, denize ve hatta kayalara. Öyle çok şey var ki aşık olduğum... Sanırım şıpsevdinin önde bayrak sallayarak koşanıyım ben.
Yoksa bir kadın mı dediniz? Öyle bir aşkın varlığına da ancak Tanrı'nın varlığına inandığım kadar inanıyorum.
Lüzum görmeden ve yarını düşünmeden. Zira gerçekten varsa, ikisi de yakmıyor mu?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Platonik olarak aşık olduğum İzmirli kızla çalışırken tanıştım, kız üniversite okuyordu. Bir gün cüzdanını hocanın odasında unutmuş, bilgisayar laboratuvarında unuttuğunu sanmış. Arkadaşının telefonundan bana ulaştı. Ben de okula geldim. Birlikte sınıfları dolaştık yok. Ondan sonra kendisini arabayla eve veya yurda bırakmak istedim, kız istemedi. Ertesi gün cüzdanını hocanın odasından bulmuş. İlerleyen günlerde bilgisayarda çalışırken kendisine bisküvi, çikolata, çay ikram ettim, sohbet ettik. Ta ki kız mezun olana kadar sürdü. Mezun olduktan sonra hiçbir zaman İzmir'e yolum düşmedi. Eskişehir'den İzmir'e arabayla 6 saat sürüyor. Ailem de uzak diye göndermedi. Ona olan aşkım 4 ay sürdü; ama halen onu unutamadım.
11 Yorumla- 1 yıl
Unut onu gonlum. Unut onu sende. adli Sarki. sana. moral. verecektir
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru dürüst hiç karşılıklı olmadı. Hep platonik aşklarım oldu ve şimdi çok pişmanım, keşke olmasaydı ama seviyor işte insan uzaktan da olsa. İlk ve tek birinin olmasını ve düzenli bir hayatımın olmasını çok isterdim. Ya yanlışım, eksiğim ya da Allah'tan. Sizce?
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hiç aşık olduğumu düşünmüyorum. 😅
Sevdim sadece...
Aşık olmakta istemiyorum çünkü insan evladı aşkı hak etmiyor, çiğ süt emmiş nankör!78 Yorumla- 1 yıl
Aynı ben. Değer verdiğin zaman gerisin geri kaçıyorlar. Acı çektiren süründüren insanlar daha cazip onlara herhalde.
- 1 yıl
Hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar 😅
Değer verdiğimiz de mi kaçıyorlar hak ettiğinden fazla değer verdiğimiz için mi yoksa hak etmedikleri için mi berbat bir şey 😅
En son sevdiğim de alt üst oldum. İşi gücü bıraktım içimden hiçbir şey gelmiyor. 😅
Anlamadım ama öyle maalesef acı çektiren süründürür cazip geliyor çok saçma kötüler seviliyor tercih ediliyor ki nice röportajda şerefsiz olsun diyorlar - 1 yıl
İnsanlar attan inip eşeğe binmeyi seviyor. Her anlamda senden daha alt seviyede insanlarla aldatılıyorsun. ya da onları sana tercih ediyorlar. eski flörtum benden sonra bir kıza gitmişti. Aa dedim tamam birbirinizi bulmuşsunuz. Suç bizde değil kaşar olmayı veya g. avat olmayı secseydik ve sevseydik bizde mutlu olurduk
- 1 yıl
Katılıyorum tam anlamıyla sonuna kadar. Ancak mantığı yok anlamı yok anlamıyorum. 😅 Anlaşılacak bir şey de yok. Beyinsizlik! 😅
3. Ve son kız arkadaşım benden önce ihanete uğramıştı, üzülmüştü, aldatılmıştı, hani elimden gelen istediği ne varsa yapmıştım. Şey diyordu niye bu kadar çok seviyorsun üstüme düşüyorsun diyordu. 😅
Bir tane sözümü havada bırakmadım ne gerekiyorsa yaptım hep yanında oldum sonunda yalnız kaldım. 😅
Allah belasını versin hepsinin. Şahidi Allah olanın hakkı kimse de kalmaz yarına kalır ama yanına kalmaz. 😅
Mutlu olmayı istiyorum. 😅 Öğrendiklerimden yola çıkaraktan 😅
Elimden geleni yapmamam lazımmış diyorum birazcık da kötü davranmalıyım sanırım. 😅
Herkes şey diyor abi üstüne düşme 😅bırakırlar köprüyü geçene kadar iyi ol sonra sal boş ver diyorlar 😅 saçmalık ama deniycem 😅 - 1 yıl
Kimseye fazla değer verme. Onun gelmediği adımı sen gelme.
- 1 yıl
Aslında hep biliyordum da hak eder sanmıştım. Ne bileyim yargı kalıp genellemelere inanmazdım. 😅
Artık inanıyorum. 😅
Fazla değer yok. 😅
2. Adım yok. Al gülüm ver gülüm. 😅
Kimse kendini bir şey sanmasın yani 😅
Kim kime iş koyuyor şekil yapıyor 😅
youtube.com/shorts/np5oAjAbb1Y?si=Po7YlPuL9wZYqTZW - 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
Evet. Beni sevdigi halde. Kafama. Semsiye. ile vurdu. Artik. Sevmeyecegim.
Yapay Zeka Cevapladı
En son aşık olduğumu sanıp bir hayale kapıldım ve o rüyadan uyandım, Bahar... Ama ne diyeyim, aşk delice bir şey, her an kapını çalabilir 🚪. Benimki eskide kaldı, şimdi yeni umutlar için radarları açtım! Üniversitede kütüphane koridorlarında göz göze mi gelsek, yoksa kar yağarken romantik bir tanışma mı yaşasak, bilemedim 🤭. Peki ya sen? Hangi hikayeleri saklıyorsun? 🌟❤️✨
22 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyyy Bahar, küçük bir nostalji gezisi yapmışsın! 😍 Bak senin kadar kendinden emin olmak baya güzel bir şey. Aşk uzakta olabilir ama bir bakmışsın hop diye hayatına dalıvermiş ✨. Halinden memnunsan zaten kral sensin, böyle devam! 🙌❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBen galiba haziranda aşık oldum ya cidden o anda farkında bile değildim ama sonra fark ettim ki ben aşık olmuşum galibaJrjdjdj
35 Yorumla- 1 yıl
Yani şöyle bir kafa içindeydim ben bir daha aşık olmam işte bir kere oldum en güzel hisleri yaşadım filan o an farkında değildim ama sonra bitince anladım ki aslında ben o adama düşündüğünden çok daha fazla anlam yüklüyormuşum ve aslında bayağı hoşlanıyormuşum aynı zamanda tabii ki sonra senaryonun sonra yine değişmedi ben terk edildim djjdj
- 1 yıl
Bir goruste asik. olmussun tum. kabahat. senin. Ben asik oldum. Ona. soyledim ve. Semsiyeyi. kafama yedim. Artik. Sevmeyecegim
- 1 yıl
iste bende Boyle bir durum yasadim Haziran ayiydi. Ona Seni seviyorum. Sende Beni seviyorsun saklama bunu dedim. Oda. " Ben Seni tanimiyorum bile" dedi ve kafama semsiye ile vurdu. Ask acisini. Bile. Bir erkegim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaşka inancım yok olmadım
10 Yorumla
1 yılBir. Goruste. Asik oldum.. Ona. Seni seviyorum. Dedim. Oda. git isine be Adam dedi? Beni. Sevdigini biliyorum. Haydi. Sevdigini. Soyle dedim... kafama semsiye ile vurdu. Artik. Sevmeyecegim. Gonlumu verip sevme hatasina. bir. Daha dusmem. artik
20 Yorumla6 yıl önce aşık oldum hemde kopekk gibi, 4 yıl iliskimiz surdu 2 yıldır ayrıyız ama o ayrılmamızı hiç bi zaman kabullenmedi ve beni takıntı haline getirdi hala peşimde işyerimde evimin önünde arkadaslarımla biryere gidiyorum karşıma çıkıyor bana uzun uzun bakıp gidiyor sosyal medyadan rahatsız ediyor çalıştığım yerleri öğrenip geliyor yolda beni gizli gizli takip ediyor 2 yıldır hala böyle uzaklaştırması var hep ihlal ettiği için bende sürekli şikayet ettiğim için sırf bu yüzden 5 ay cezaevinde kaldı oh dedim rahatladıö çıktı yine bana yapıştı hiç bir şey olmamış gibi ben çıktım sevgilim diye mesaj attı , hala ona aşıkmıyım değilmiyim bilmiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Uzak dur
1 yılGeçen ay sanıyordum. Bir sene önce yazışmıştık kayboldu ortadan. Bir sene sonra geldi aramızda bağ olduğuna inanıyorum dedi. Sesimden çok etkilenmiş. Olay yüz yüze görüşmeye gelince bir anda birine ihtiyaç duyma fikrinden rahatsız olmuş, yalnız kalmak istiyormuş. Ses tamam da tipini beğenmedim diyemedi tabi. Halbuki bir Audi’m olsa tip mip hikaye. Aşk maşk yalan yani yok öyle bir şey
20 Yorumla
1 yılAşık olmak denilen şey aslında çoğu zaman bedenin arzularından kaynaklanan geçici bir tutkudur. İnsanların hissettiği duygular, genellikle fiziksel çekimle başlar ve buna aşk denir. Ancak gerçek sevgi, bundan çok daha derin bir bağdır. Sevgi, sadakat, saygı ve emek ister. Bu yüzden ben aşkı bir his değil, anlık bir dürtü olarak görüyorum. Kalıcı olan ise sevginin samimiyetidir.
10 Yorumla
1 yıl9 ay önce kadar aşık olmuştum.. Hala da deli gibi aşığım.. İyiki karşıma çıktı dediğim insan..
10 Yorumla
1 yılHiç aşık olmuğucağımı düşünüyordum cidden çok qarip bir şey ya aşk istemiyorsun ama karşına çıkıyor asla diyorsun olmaz diyorsun oluyor. Aşkta aşık oluyormu acaba 🥰
19 Yorumla- 1 yıl
Doğru🥰
- 1 yıl
Benim dogdugum yerde. Dogruya " Dogri". diyorlar🤔
- 1 yıl
- 1 yıl
Artik Sevmeyecegim tum kabahat benim. Ne Kadar aglasanda. Yalvarsanda. Artik. Sevmeyecegim. cunku. Ona " Seni seviyorum seninde. Beni sevdigini. Biliyorum". Haydi. Beni sevdigini. soyle dedim. "Oda sen kimsin Seni tanimiyorum bile. Deyip. Kafama semsiye ile vurdu! Evet. Artik. Sevmeyecegim
- 1 yıl
@KemalKotan02 ooo kötü olmuş ama böyük konuşma derim 🤔☺️
- 1 yıl
Evet. Bende. Sevdigini karsisina hic beklemedigi anda ciktim ve. Seni Seviyorum. Dedim. Asigim sana. Dedim. Oda " seni tanimiyorum bile? Dedi ve semsiyeyi kafama vurdu.( Ask. Acisi nedir iyi. Bilirim😭
- 1 yıl
@KemalKotan02 ya üzülme bırak kendisi kayb etsin sende gördüğü sevgiyi bulamıyınca pişman olucak zaten ☺️👍🏻🤨
- 1 yıl
Ben ciktim " Seni seviyorum. Sende beni. Seviyorsun. Bana. Beni sevdigini. Soyle. Hadi. Dedim inanilmaz romantiktim. Ama O. ". Ben Seni tanimiyorum bile. Al bunu dedi ve kafama. Semsiye ile vurdu! Seven kadinlar. Bazen. Acayip oluyor?🤨
Çocukluk yıllarında aşık oldum.
Büyüdükçe aşkın bir yalandan ibaret olduğunu öğrendim. Esas olan sevgidir ve o da bu dönemde artık koşulludur.
16 Yorumla- 1 yıl
Doğru. Bir zaman sonra da sevginin çoğu zaman koşullu olduğunu öğreniyoruz. Seni seviyorum çünkü bu bu bu sebepten cümleleri doğuyor. Kimse davranışını, verdiğin değeri önemsemiyor. Herkes ona sunduğun şeyler için seni seviyor. Çok güzel bir söz vardı; kimi zaman hırslar evlenir, kimi zaman para, kimi zaman makam ve mevki. Bazen aşkların da evlendiği oluyor. Tıpkı böyle sevgi, koşullar kadar...
- 1 yıl
Ben. Bir. Goruste. Asik oldum. Ona " Seni. Seviyorum. Beni sevdigini. saklama". dedim. Kafama. semsiye ile vurdu.. artik. Sevmeyecegim
- 1 yıl
Dogru. Ona. Seni seviyorum. Sende Beni. Seviyorsun bu ask ikimizin. O sadece " sen kimsin Seni. Tanimiyorum bile dedi ve. Semsiyeyi kafama vurdu.. bende. Ona. Artik Sevmeyecegim ne Kadar aglasanda. Artik Sevmeyecegim dedim kirik bir. Kaleb sahib bir erkegim Ben🥺
- 1 yıl
Yukarida. Kirik bir. " Kalbe". Sahip bir Erkegim Ben" yazdim yalnis gitmis. Ozur
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEn son 3 sene once asik oldum. Ama ne yazik ki oldugumu da o adami terkettikten snr kabullenememe asamasinda anladim.🤦🏻♀️🤦🏻♀️ yani is isten gectikten snr 😪
...
Fakat hayat iste insanin karsisina ne cikaracagi belli olmuyor.. 1 ay once tekrar asik oldum, hem de o askimi yarida biraktigim adama.🖤🖤🖤
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece fotosunu gördüm 2014 te aşık oldum saçma biseydi aylarca yandın kendi kendime sonra tanist onu hiç beğenmedim bişey hissetmedim görünce hayalimdeki kız değildi ama her ne hikmetse konuşmaya devam ettik ve evlendik sonrada pişman. Oldum fiziği kötü kısa kalça yok saç kötü
10 Yorumla
1 yılLise de aynı okuldaydik. O zamanlar platoniktim. aşkıma çok sonradan karşılık vermek istedi ama artık o aşık olduğum kişi değildi.
Ergenlik dönemlerimizde duygusal boslugumuz varmış işte. Adı aşksa eğer.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBeğendiğimiz bedenlere hoşlandığımız karakterleri yüklemektir aşk
cıks bana göre değil aşk meşk
sevgidir yüce olan hemde ruhen sevgi
beden ölür ruh kalır işte sevginin anlamdır bu seveceksen ruhunla seveceksin
bitti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılO duyguyu iyi bilirim uzun zaman oldu, bana adam olmayı öğretti, peri masallarıdanki değildir, acıtır incitir nasip işidir aşk hesap işi değil sen istemesende bir şekilde seni bulur işte o zaman yaşadığını anlarsın.
10 Yorumla
1 yılAşk benim için çok uzak bir kavram yani o kadar acı ve kötü şeyler yaşadım ki tercih etmiyorum diyelim uzak duruyorum aşktan bundan sonra hayatımı birini almam da bayağı zor diye düşünüyorum yani uzak duruyorum bile isteğe karşı cinsten
10 Yorumla
1 yılAz önce aynaya baktım kendime bi kez daha aşık oldum sayılır mı bu 😹
12 Yorumla- 1 yıl
Tabikisii 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYok be ne sevicem onu sadece biraz bağlandım o kadar geçti hallettimmmmm.
40 Yorumla Aşık mısınız değil misiniz paylaşmanızı tavsiye etmem kem göz diye bir şey var, sevdiğiniz kişiyi kendinize saklayın kimseye paylaşmayın dostunuza bile.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBilmem ki gönlüm çok geniş heran her şey olabilir 🥰🥰
32 Yorumla- 1 yıl
Senin elin ayağın rahat durmuyor bee kanka kırmamak için seni düşündüğüm için oo ters Bi tarafıma gelirsen o zaman bakarız
- 1 yıl
Ne kullanıyosan bırak yaramıyor hayde kardeşim hayde
Çocukluğumdan beri bana çok aşık olanlar oldu hâlâ daha oluyorlar fakat ben o aşk duygusunu hiç kimseye karşı hissedemiyorum artık.
Gerçek manada bir kez aşık oldum o da yıllar önceydi.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşk mıydı bilemedim belki de beğeni idi. 14 yıl evvel falan. Ondan önceki de yine bir 15 sene. Demekki 2040 da tekrar aşığım:) Tabutta rövaşata :)
10 Yorumla
1 yılBuradandi.. Geçti gitti ikimize de anı olarak kaldı🙂
20 Yorumla
1 yıl27 Ekim 2024 civarı gibi oldum. İlk görüşte aşk diyebiliriz. Aramızda bir enerji var ama zaman gösterecek ilerisini bakalım.
10 Yorumla
1 yılula evlendim pişmanım şimdi burada birine deli gibi aşık oldum mesaflere engel değil onun yanına gideceğim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdim ancak aşk başka bir duygu. Her şey aşk olabilir, ancak her şey aşk değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKış ayında aşık oldum, kış ayında evlendim. Üniversite zamanlarımda evlendim. Aslında çocukluktan tanışıyorduk ama yollarımız sonradan kesişti.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılMart 'ta tanıştım Nisan 'da aşık oldum. Nerden bulduğum bana kalsın ama hiç aklıma gelmezdi orada tanışacağımız
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBakışlarına gözlerine en çokta gülüşüne
Kalpten vuran bakışlar can alıcı gülüşleri
Beni benden aldı ama sonuç ayrılık10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aşk insana beyindeki hormon duygularının kurduğu bi oyundur
Gripmiş gibi gelip geçer20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kapımı çalmadı kalbimi çaldı bir bardak çaya bende kandırdım @pembikellerr
22 Yorumla- 1 yıl
Bugün 2demlik içtik ama 😂😂
Her ne kadar hayatımda olmasa da sanırım hala aşığm ve uzun süre de bu değişmeyecek
20 Yorumla2ay once bosandım 5 ay evli kaldık. sonunda mutsuzlukdan kurtulup mutlu olucağımı artık dualarımı yasadıgımı dusunuyodum sonu aldatma şiddet hakaret kufurle bitdi..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılAy oluyor 4 5 ay ama calmasin bidaha artık ben aşkın. Saflıgına inanmıyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAşık olmak istiyorum ama karşılıklı etkileşim dürüst samimi saygı güven olsun
10 Yorumla Evlendiğimde son buldu, eşimi seviyorum ve mutluyum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
1 yılYanlış hatırlamıyorsam en 02/18/2019'da aşık olmuştum
10 Yorumla Evet yıllar önce ama hala da aşığım maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. 16 yaşında yengenin yegenine bir yilbasi gecesi aşık oldum.. Halabirliktelik devam ediyor.
12 Yorumla- 1 yıl
@cglakinin Her kes öyle olmalı hayat daha anlamlı oluyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 3 Kasım ikibinonyedi de alışveriş merkezinde görür görmez Aşk.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılUzun zaman oldu.
Ne sen sor. Ne de ben söyleyeyim.10 Yorumla
1 yılKS den tanistim en son buradaki hanimefendiye asik olmustum 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılDün sabah... ve yarın sabahı bekliyorum... aşk kapi mi her sabah caliyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum o kadar mazi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılOldu biraz neokurda ama o kişide gerçek mi? bilemiyorum
10 Yorumla
1 yılSevgi koşulludur. Koşulsuz sevgi diye bir şey yoktur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. En son 6 sene önce. Zaten her gördüğüne aşık olmakla aşk olmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yılSanırım lisede oldum. O zaman kalbim kırılmıştı. Onun etkisiyle bir daha aşk durumunu yaşamadım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. En son 4 yıl önce aşıktım o da yanlış kişiyeydi.
O zamandan beri aşık olmadım yalnızım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Teğet geçtigim oldu ama gerçek aşkı yaşadığıma inanmıyorum.
10 YorumlaAşk içimde haa haa 🤭.. çilek aşkım var daimi mesela😍🍓..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir kere oda aşksa tabi sanırım öyleydi. (5 Şubat 2024 ❤️🩹💔)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLise dönemin de lise bitti kaç sene oldu hala yok hatta dedim heral de kısmetsiz ve şansız birisiyim bunlar yetmez miş gibi zihinsel engelli birey de eklenince nerdeyse aşk imkansız gibi bir şey😔
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVal siz cidden şanslısınız seçip aşık oluyosunuz biz erkekler de öyle değil kaç kere beğendiğim kız oldu ama olmuyo işte mahalesef hep de adam gibiler yalnız kalıyo cinselliye önem vermeyen cidden aşka sevgiye önem verenler yalnız oluyo:(
Cevap sahibi1 yılİnşallah kardeşim dualarını esirgeme benden
Gizli Üye(25-29)1 yılBurdan birine aşık olmuştum lakin şartlar hiçbir uyum gostermeyince iliskimiz ilerlemedi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTt den tanistim aşık oldumda olmaz olaydim cirkef bozuk yaratık gibi kız vazgecemiyorum da eldeki tek seçenek o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba aşık olmuştum ama bizim aşk imkansızdı ayrıldım 🤷
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAşk diye bir şey yoktur çıkarlar ve menfaatler vardır Aşk sandığımız zamanlar oldu hep basamak olarak kullanıldık öğrendik geç oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl2015 yılında aşık oldum ilk defa 5 yıl kadar sürdü 2020 yılında bitti sonra o günden beri bir daha da kimseye aşık olamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayatımda 2 kez oldum sandım... sandıgım sonuncusu yaklasık 2 sene önceydi.. artık töv-bekarız :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçen sene bu zamanlar aşık olmuştum hemde bi çiftlik oyununda tanışmıştık… 2024 te kaldı…
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevilmediğimi bildiğimden aşka ve sevgiye inanmıyorum.
20 Yorumla- Devamını Gör (192)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar