Sevgilim çok istiyor ben gereksiz buluyorum ama bilmiyorum mesela boşansam 2. kere evlensem düğün yapılmaz o yüzden özel bir anı gibi de geliyor bilemedim
3 ay
Bu tamamen bakış açısı meselesi kimi için düğün gerçekten özel bir anı ve hatıra oluyor kimi için ise gereksiz masraf gibi geliyor önemli olan sizin ikinizin de ortak noktada buluşabilmesi belki daha sade ama anlamlı bir organizasyon yaparak hem onun isteğini hem senin düşünceni dengeleyebilirsiniz sonuçta mesele gösteriş değil birlikte güzel bir anı bırakmak ❤️🌹
Düğün konusu tam kalp ile cüzdanın kavgası 😅💕 Romantik taraf özel an, el ele sahne, anılar diyor; mantık tarafı “orada harcanan parayla neler yapılır” diye fısıldıyor 💸✨
Bence düğün “gerekli” değil ama “isteğe bağlı bir kutlama”. Sevgilinin bunu çok istemesi de duygusal kısmı önemli kılıyor. İkinizin de içine sinecek, daha küçük, sade, butik bir şey düşünsen nasıl hissedersin? 🎉💍
Cevap
14Cevap
Çevreye ilan edilmek için evlendirme dairesinde toplanıp atılan imza ve ardından çekilen 1 fotoğraf yeterli
Şu anki devirde gereksiz bir masraf o da yapacağına bir ev alırsın huzurlu huzurlu Yuvana bakarsın
Bende gereksiz buluyorum. Ama fotoğraf çekimi yapmak istiyorum gelinlikle
Onu yapabilirsin alırsın bir tane kiralık gelinlik fotoğrafını çekersin teslim edersin oldu bitti
hala gereksiz masraf o parayla dünyayı gezersin
Gereksiz bir masraf, tanımadığın akrabalar pasta yesin sizde sağa sola hava atın diye yıllarca ödenecek bir borca giriyor insan halbuki aynı para ile tatile çıkın daha fazla eğlenirsiniz.
Şimdi sevgikiyken herşeyi yapıyorlar düğüne gerek kalmıyor
düğün kadar gereksiz bir şey yok
Düğün olmasın ama takı gelsin🤣
Bırak yapsin sen karışma
Gereksiz masraf o oarayla güzel bir balayı yapın
Bende istemiyorum direk kaçasım var
Gereksiz gerçekten
Bence gereksiz
Gerekli
Gereksiz masraf
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?