- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 ayHerkes diye düşüneceksen evlenme zaten ama kendini düşüneceksen onu düşüneceksen birlikte olmanın sana iyi geldiğini düşüneceksen bu bakış açısıyla bakarsan zaten kararın ortada olur ama elalem ne derse işte o bunu demiş bu bunu demiş statü farkı var falan dersen bu iş zaten olmak istesen de olmaz istemesen de olmaz
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. asker eşi olmak zordur, evet ayrıcalıkları fazladır ama ne olursa olsun bu adam ordunun bir parçası ve orduda nispeten dinamik bir rolü var, savaş zamanı savaşa gitmesi ve normal hayatınızda da sık sık tayyine gitmeniz gerekir, ev düzeninizden önce askeri düzen gelir yani.
ve bu çocuk yaparsanız sana olduğu kadar ona da yazık eder, çocuk bütün hayatını arkadaş edinip onlardan kopup yenilerini edinmeye çalışarak geçirir ve gittiği hemen her yerde ki yeni çocuk olmak zorunda kalır.
sen de öyle, gittiğin her iş yerinde ve sosyal çevrede ki yeni ve maalesef geçici kişi olursun.
10 Yorumla
3 ayYani Ben iş yerinde bir tane kadın var ismi Özge düğün yapmadan evlendiğini duyunca ben hani o Özge dedim hanım kardeşim ablama ya bir anda böyle şey düşündüm tamam mı Hani bu ülkede de hani para ihtiyacı olmayan bir kadın varmış dedim halbuki herkesin Para ihtiyacı var ayrı bir konu ama hani güvensiz nikahla evlenen bir kız görünce yani ben tapasım geldi o kadına ya o derece artık Hani ben yokluk çeke çeke bir kadın bir kız yok mu çekmişim ya hani 35 sene 36 sene bir anda böyle Gözlerim açıldı ağlayasım geldi ya
012 Yorumla- 3 ay
Ev işleri ortak olsa sorun olmaz
- 3 ay
Düğün ne alaka. Evlilik için düğün mü gerekiyor
- 3 ay
@düşünmektükenmektir hade sen ciddi misin? Önce dişi birisi bunu söylemesi beni bitirdi.
- 3 ay
@Maviigunlerr olmak zorunda ki...
- 3 ay
Nasıl yani?
Anlamadım dediğini - 3 ay
Ne olmak zorunda
Ne seni bitiren - 3 ay
Düğün de ne evliliknde ne
Bırakın bu boş işleri
Ekonomi battı siz hala düğün derdindesiniz - 3 ay
@düşünmektükenmektir ekonomi batsın.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir sen bana dedin ki düğünsüzle evlilik olabilir dedin ben orada bittim Hani hiçbir kadın bana bunu demedi biliyor musun bu saate kadar çünkü benim hep korkmuşçu Param olmadığı için düğün yapamayacağım endişesi beni bitirdi yani bir kadın bana Düğün sizde Evet evlilik olabilir geri evlenelim demesi beni çıldırtır ya
- 3 ay
Ekonomi batsın derken?
Düğün ne ya. Saçmalamayın
Hiç sevmem ötle şeyleri
Oara tuzağı - 3 ay
Tonlarca parayı çarçur eden ahmaktır
- 3 ay
@düşünmektükenmektir ekonomi zaten battı yani ona bir şey yapacak durum yok senin şöyle o zaman lazım bunu olayı Türkiye gibi ülkeler maalesef ekonomi konusunda düzelemeyecek yani zaten hani şöyle düşündüğün zaman bu ülkemizde halkın yani %99 ekonominin ne olduğunu bilmiyor Hani ekonomi bassan olur bakmazsan olur Çünkü hani o bilinci sahibi olmayan bir yapıda gittiğimiz müddetçe biz bir şey yapamayız sende bir şey yapamazsın ben de ha Bence Çok bilinçli bir insan değilim de ekonomi konusunda
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bence pişman olup olmayacağını statü değil, ilişkinizin içi belirler. Tıp fakültesi ayrı bir emek istiyor, uzman çavuşluk da ayrı bir düzen ve sabır istiyor. Birbirinizin temposuna, hayaline ve yüküne gerçekten eşlik edebiliyorsanız dışarıdaki sesler çok da önemli değil. Ama sevgi kadar hayat tarzı uyumu, saygı ve geleceğe aynı yerden bakmak da çok önemli. İnsan bazen yanlış kişiden değil, görmezden geldiği gerçeklerden yoruluyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tıp fakültesi + aşk = baya büyük emek ikilisi olmuşsunuz aslında 😅 İnsanların statü yorumu biraz yaralayıcı, farkındayım… 💔 Ama pişman olup olmayacağını çevrendekiler değil, senin beklentilerin ve onun sana davranışı belirler.
Sana değer veriyor mu, sana destek oluyor mu, aranızda saygı, güven, aynı hayat hedefleri var mı, asıl soru bu 🫶 Statü farkını sen dert ediyor musun, yoksa sadece çevren mi konuşuyor?20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Okulunu bırakmayacak isen, doğru karar ama hem nişan, okul zor olacak bunu bil. Elalem ne der şeyine de bakma mesut olun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
3 ayJwjiznw statünüzü sevsinler sizin haspalarım
41 Yorumla- 3 ay
Hahaha
Askerle evlendiğinde onun mesleği de seninle evlenir. Sadece kendini düşünme ilerde çocuğun olacak ona bir gelecek veremeyeceksin. Görev yerlerinin bir çok yerinde nerdeyse ilkokul bile olmayacak. Sen prensesini özel okullarda yabancı dil ve bale kurslarında hayal ederken. Prenses 5 sınıfın aynı yerde eğitim gördüğü bir mezrada okuyacak. Bırak yabancı dili Türkçe'yi unutacak. 2 yılda bir taşınacaksınız. O prensesinin hiç arkadaşı olmayacak. Askerlik çok onurlu bir meslektir. Hem yapan hem de ailesi çok büyük fedakarlıklar içinde yaşarlar hayal bile edemezsiniz. Siz onları törenlerdeki süslü kıyafetleri ile tanırsınız çünkü. Ben tüm askerlerimize sonsuz saygı duyuyorum. Eğer bu yazdığım 2 , 3 husus bile senin için sorunsa kararını ona göre ver
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayOna söyle sinavlara girsin statüsünü yükseltsin. Bişey olmaz uzman çavuş az para almıyor. Ayrıca bunların sınavları oluyor rütbeleri artıyor. Şimdi uzman çavuştur. İlerde yüzbaşı olur rütbe alır. Tayin falan çıkarsa sende şehir değiştirmek zorunda kalırsın oda ayrı mesele. Sen gerçi daha üniversiteyi bitiremedin. Daha kpss var atanmak var. Sende rütbeli statülü sayilmazsin. Atanmış bir doktor olsaydin neyse de. Şimdi çevrenin böyle burnu kalkık olmasına aldirma. Belki sen mezun olunca atanamiycan iş bulamiycan. Ne malûm. Seviyorsan evlen. Sen bilirsin yinede
215 Yorumla
Cevap sahibi3 ayStatü farkı diyorsun da. Sen daha öğrencisin. Daha bişey olamadin sende. Gören de doktorla uzman çavuş ilişkisi zannedecek. Neydim değil ne olacağım diyeceksin. Ayrıca o sınavlara girip rütbe alabilir. Maaşı şimdiden iyidir daha da iyi olabilir ama sen üniversite bitiremeyebilirsin. Velevki bitirdin atanamayabilirsin. İşsiz kalabilirsin. Ozaman rütbeni görürüz senin. Ozaman zaten izin verirler merak etme
Cevap sahibi3 ayTıp fakültesi öğrencisi olsan ne olcak. Bitirdin mi? Hayır. Ayanabildin mi? Hayir. İş bulabildin mi hayır? Neyin statüsü bu. Senin daha statün yok. Sen daha öğrencisin neyin statüsü bu 😅 hele mezun ol. Atan. Kpssye gir. Devlette çalış bakalım ondan sonra de statü farkı diye. İnşallah işsiz kalırsın atanamazsin. Sinirlendim bak 😅😆😁🤣😄
- 3 ay
Sen hiç uzmandan yüzbaşı olanı gördün mü? Askerlik yapmadın anlaşılan yaptıysan da boşa yapmışsın
Cevap sahibi3 ay@PokerFace001 yapmadım ama uzman çavuşmuş. Sinavlarla statü atabiliyor öyle demişlerdi. Rütbe için sınavlar var sıra sıra yükseliyorlar. Buda yükselemez mi?
- 3 ay
hiçbir şey hakkında bilgin yok 😂😂 aklın sıra kız statü sahibi erkek değil erkek ezilmesin diye erkeği koruyorsun hemcinsin çünkü bu yüzden terk edilsin istemiyorsun kendine de yapılmasın diye. Bir kere doktor kpssye girmez ne KPSS si 😂😂 bilgin yok aklın sıra erkekler küçümseniyor diye kıza bilmeden atıp tutmuş yapamazsın edemezsin demişsin. Ülkede doktor açığı var mezun olduğu an zorunlu olarak atanacak öğretmen değil bu doktor. İşsiz kalma ihtimali 0. Hiç işsiz doktor gördün mü sen hayatında yabancı ülkeye gitse orada bile iş bulur orada bile açık var 😂😂 yani bu kız tıp fakültesine girdiği an doktor oldu. Erkek arkadaşı ise uzman çavuş. Kız çok yükseklerde olacak.
- 3 ay
@PokerFace001 bu ne askerliği biliyor ne doktorluğu. Kafasına göre yazmış çizmiş bilmeden doktorluğa da sanki öğretmenmiş gibi atanamazsın kpssye gireceksin diyor hiçbir bilgisi yok 😂😂
- 3 ay
Önce astsubay olması lazım sonra yine sınavlara girip subay olmalı subayın teğmen üsteğmen ve yüzbaşı olması yani teğmen yüzbaşı arası sadece yıl
- 3 ay
Dokuz
- 3 ay
@Kdodkdkdkdmd trol diyorsun 😉😅
- 3 ay
@PokerFace001 trol değil bilgisi yok sadece yazmış
Cevap sahibi3 ay@Kdodkdkdkdmd evet bilgim yok ama fikrim var 😅😄 size koyan ne ben onu anlamadim. Ayrıca oraya yazdım. Seviyorsan evlen. Sen bilirsin yine de dedim. Bizim lafimizla evlenmiyecek ama lafimizla soğuya bilir.. siz kızı soğutmak için yazın. Benim için farketmez hemcinsim üzülmesini istemem tabi. Bence hiç evlenmesinler o adama yazık olur. Bu kız ilerde statüyü hep sorun eder adamın başını şişirir. Ayrıca işsiz doktor meselesine gelince çoğu tıp çalışanı devlette iş bulamadığı için atanamadigi için özel hastanede çalışıyor. Özel hastaneler devlete giremeyen doktorlarla dolu. Neyse bu konuda da fazla bilgim yok ona da bir yorum yaparsınız şimdi dersiniz ek iş yapıyor falan diye 😅
- 3 ay
Yok ben şunu diyorum doktor olacak kıza kpssye gireceksin atanamazsın ne demek hahahahhahah 😂😂
Cevap sahibi3 ay@Kdodkdkdkdmd doktor olacağı kesin değil dedim. Çünkü daha öğrenci. Bitiremeyebilir. Alttan dersi kalabilir. Mezun olanayabilir. Atanamayan doktor yok mu? Ülkede hastane kapasitesi belli. Bir şehirde kaç hastane var? Kaç doktor var? Doktorlarda emeklilik yaşı da ileri. Emekli de etmiyorlar bizim moruklar aile hekimi yaşlı yıllarca yapıyor bu işi hiç genç doktor göremiyorum acil servisler hariç. Acil servisde genç çünkü gece vardiyesine bir o enayiler kalır yaşlılar kalmaz. Doktor olsa nolcak atanma durumu oluyor mu sanki. Tayin oluyor mu onlarda başka şehre yollama işi. Her tıp fakültesi kazanan doktor olsaydı ohooo
Cevap sahibi3 ay@Kdodkdkdkdmd sen ne biliyon sen doktor oldun da mi yorum yapıyon. Bunlar neye göre atanıyor her tip fakültesi kazanan doktor mu oluyor iş buluyor sanki. Sanki ülkemizde işsizlik yok. Yurt dışında bile bulursun ne demek. Sen bu kadar basit sanıyorsun herşeyi
- 3 ay
Evet biliyorum ve her tıp okuyan doktor oluyor hala farklı şehirlere atama olmaz direkt gitmez diyorsun abicim sana diyorum ki hastane bit kadarda olsa fakülteyi bitirdiğin an zorunlu atanırsın. Doktor açığı var. Evet yurtdışında bile bulur. Doktor işsiz kalmaz insanlar randevu alamıyor doktor bulamıyor sen atanamaz diyorsun komik duruma düşüyorsun bir şey bilmiyorsunda doktor ne kpssye girer ne de işsiz kalır. Sen erkek olanı ezdirmeme peşindesin kendinde öyle olmamak için ama kız o adamdan daha üst olacak gerçek bu.
Polisle evli bir doktor arkadaşım var gayette mutlular. Üstelik adam trafik polisimiş, senin burada asıl dikkat etmen gerek şey, dünyaya aynı pencereden mi bakıyorsunuz, hayat amacınız, dünya görüşünüz yakın veya benzer mi? Milletin ne dediğine takılma gerçekten seviyorsan neden mutlu olamayasın.
117 Yorumla- 3 ay
Yanisi şu, doğu görevini eşi karakolda yaparsa, ya 2 sene eşini görmemeyi kabul edecek ya da doktorluğu bırakıp karakolda eşiyle yaşayacak. Çocuk yokken eşinin yanına gitti diyelim, doktorluk görevi buna engel olacak. Çocuğu olduğunu düşünürsek de, çocuğu babasından hasret kalacak ya da okulunu bırakacak.
- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
@mehmetbey_1907 bu sitede beni tanıyanlar cahilliğe ve boş nefrete tahammül edemediğimi bilir. Sen bir incelsin, bunu mantık kullanmadan kadın düşmanlığı yaparak belli ettin. Eğer kafanı kullansaydın, empati yapardın. 16 yaşında bir çocuk askerlikle ilgili yorum yapabilir mi? Hayır. Sadece şehirde gördüğünden ibaret zanneder ve genelgeçer yorum yapar. Ama senin gibiler düşmanlık yapmak için en ufacık şeyi bahane eder, beynini kullanmayı reddeder, karşısındaki kişi de haklı bir yorum yaparsa, ya küfür eder ya da karşısındakini kendi gibi zannederek "kız yalakaları" der. "Haklısın" demeyi öğrendiğin gün, erdemli bir insan olmaya yaklaşmışsın demektir kardeşim. Hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar
- 3 ay
@mehmetbey___1907 Kadınlar akıllı değilse bu soruyu soran kız nasıl tıp kazandı sence? Sen belki üniversite bile kazanamamış , tıp kazanacak kapasitesi olmayan cahilin tekisin. O tıp kazanan kızın bildiklerinin 100de birini bilmiyorsun hala akıldan bahsediyorsun. Kadın düşmanı beceriksiz
3 ayMutluluk statüyle değil, karşılıklı anlayış ve hayat vizyonunuzun uyumuyla ilgilidir. Mesleklerinizden ziyade, karakterlerinizin ve gelecekten beklentilerinizin ne kadar uyuştuğuna odaklanmalısınız. Çevrenin görüşlerinden çok, birbirinizin hayat yükünü paylaşmaya ne kadar hazır olduğunuz önemlidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Adamın toplum içinde sana davranışları ve senin onun hakkındaki düşüncelerin ile sana olan şahsi davranışları, okulu bitirdiğinde ileriye dönük senin yapacaklarını nasıl destekleyebileceği gibi konular konuşulup çözümlendiğinde ve sevgilim diye rahatlıkla söyleyebildiğine göre: sorun olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Valla hayatlar farklı bakış açıları farklı çalışma ortamları yaşanılan stres ayrı ki burası çok önemli zira bu noktada birbirinizin yaşadığı sıkıntıyı anlama konusunda sıkıntı yaşayabilir birbirinizi k kirabilirsiniz ama gönüller bir olduktan sonra asilmayacak engel de yok ne diyelim hayırlısı
00 Yorumla
3 ayÖncelikle sizi tebrik etmek lazım. Her şeyin paraya ve statüye döndüğü bu lanet dünyada aşkınızın peşinden gitmeniz büyük bir sorumluluk ve ahlaki olgunluk...
Sorunuza gelirsek büyük ihtimalle bu gibi olumsuz tepkilerle hep karşılaşacaksınız. Amaç toplumu memnun etmekse toplumun istediklerini yapın. Amaç mutlu olmaksa toplumun değil kendi vicdanınızın sesini dinleyin.
Sonsuz mutluluklar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
3 ayBu düşünce yapından dolayı utanmalısın aslında.
Burjuva sınıfına göre düşünüyorsun.
Millet yargılar mı beni ve ailemizi diye bir düşüncen var aklında aslında.
Birbirinizi anlayıp, sevip , saygı duyuyorsanız çok güzel bir şey.
Evlenmek için aranan en büyük kriter budur işte.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. herkesin düşüncesi farklı olabilir, önemli olan sizin birbirinize karşı hissettikleriniz. eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve geleceğiniz konusunda hem fikirsiniz, o zaman statü gibi şeyler önemli değil. nişanlanmadan önce her şeyi konuşup anlaştığınızdan emin olun, özellikle de kariyer planlarınız ve hedefleriniz konusunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayyorumlarda gereksiz zırl@yanları gördümde statü mıtatü bir şeyler uydurmuşlar bunları galiye alma sen senin bilmen gereken şu bu kişiyle bir gün evlenirsen ondan uzak kalarak ona sadık kalmayı onu sevebilmeyi aklın kesiyorsa bunu başarabileceğine inanıyorsan sende bu kapasite ve çap varsa pişman olmazsın maddi olarak zaten hiç bir yokluk sorun yaşamazsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayMalın önde gidenisin. Zeka seviyeniz bile denk değil. Kaldı ki yarın ise basladiginda toplumda utanmaya başladım diyecek olan sensin. Bu kadar şimdilik basitsen harin o gencin hayatını bitirecek sin. Sana şimdiden bir hayat yıkma derim. Yikarsan da hayatın olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Kusura bakmayın ama pişmanlık eşiğiniz sadece bir "unvan" üzerine kuruluysa, siz zaten o ilişkiyi çoktan bitirmişsiniz demektir. Uzman çavuş olması mı problem, yoksa sizin tıp fakültesinde kazandığınız statüyü bir kibir kalkanı olarak kullanmanız mı? Unutmayın ki savaşın ortasında vatan sevdasını yüreğinde taşıyan, evine bağlı ve karakteri sağlam bir adam; unvanı ne olursa olsun, sadece "etiketi" için evlenilen birinden bin kat daha değerlidir.
05 Yorumla- 3 ay
Erkeğin etiketi kadından yüksek olmali
- 3 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն işte bu yüzden bir insanla değil etiketle eğleniyorsunuz
- 3 ay
@Kayıhanı erkekler etiketine göre degerlidir
- 3 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն örnek alabilir miyim? Etiket meslek mi, para mı, makam mı, tam olarak anlamam bir örnek rica etsem
- 2 ay
@Kayıhanı hepsi
Gizli Üye(18-24)3 ayPratisyen hekimim. %100 pişman olursun, bunu hem meslektaşın hemde ablan olarak söylüyorum. Dönem 5 bitene dek eğlenmene bak. Son sene evlenirsin maaşını da almaya başlayınca intern iken. Fakat bir asker ile değil. Doktor olur mühendis olur avukat olur... asker ve polis hariç , çünkü dünya görüşünüz zıt. Çok mutsuz olursun istediğin kadar aşık ol.
24 Yorumla
Cevap sahibi3 ayBir hoca atasözü der ki, önce TUS sonra koitus.
Cevap sahibi3 ayAyrıca bir askerle evli olup doktor eşini kendi silahıyla vurup öldüreni hiç duymadın mı sen? Biraz instagramda tıp sayfalarını takip et. 2 yıl önce falandı bu haber. Aklını başına al, duygu ve dürtülerine yenilme. Sen doktorsun. Biz mesleğimizle evliyiz.
Gizli Üye(30-35)3 ayBen asker ve polis sektöründe çalışan biriyle evlenmem. Çalışma koşulları zor çoğu zaman yanında olamayacak ve sürekli başka bölgelere tayin olayı oluyor. Sırf bu yüzden polis birini reddetmiştim. Aşk sevgi boş. Benim için hayat düzeni önemli. Yıllardır mesleğim için çabalayıp sevdiğim yere yerleştim. Kimse için aşkımdan ölsem sürekli yer değiltirme olayına girmem. Yine sen bilirsin. Allah pişman ettirmesin bacım
12 Yorumla- 3 ay
askerler polisler çok gergin oluyor ve en çok aldatanlar bu mesleğe sahip erkekler.. Sürekli erkek ortamında oldukları için birbirlerine hakaretleri aşağılamaları fazla. O yüzden gergin ve kavgacı olurlar
Cevap sahibi3 ayÖyleler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
3 aybirincisi tıp okurken nasıl evliliği yürüteceksin
ikincisi üniformalıyla evlenilmez
üçüncüsü aranızda dağlar kadar fark var sadece statü değil. meslektaşların adamları branşına göre bile ayırıp elerken sen uzman çavuşla oturup ne konuşacaksın41 Yorumla- 3 ay
Daha öğrenci ve hastaneye geçmemiş o yüzden bunu öngöremiyor doğal olarak fakat evlenmemeli intern olmadan hele ki bir askerle, çok pişman olur çok.
Gizli Üye(25-29)3 ayBok mu var kaçıyor mu mesleğini yapmadan seneye kucağına bir çocuk verecek bilmem nerde görev yapıp on ayda bşr gelip yokken de bulunduğu memleketteki kızları el altından geçirecek dağ başı askeri orta sinirli gergin bir adam işini eline alıp sonra evlemek varken neden gerçekten kaçıyor mu
00 Yorumla
3 ayUzman çavuşlar genelde çok sapik oluyor sen de tıp okuyorsun okulunu bitirip meslegini alırsın eline eğer şimdi diyorsan çok iyi çok düzgün aldatmaz değer verir herşeyi yapar eder bana nisanlan ama mesleğin elinde olsun ki aldatsa bile tekmeyi bas diye
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
3 ayAsker mesleği zor denilmiş de doktorluk kolay sanki... yani kendini evliliğe hazır karssindakini de samimi ve saygılı buluyorsan evlen sonuçta sizin okul biraz uzun sürüyor bunun daha tus uzmanligi vs var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 ayBence hayatının hatasını yaparsın iş bulamamış çapulcu adamlar uzman çavuş oluyor git kendi statunde birisiyle evlen
33 Yorumla- 3 ay
@Kayıhanı kız Dr siyasetçilerin çoğu da lise mezunu bile değil siyaset yapan adam en iyi yalan söyleyen adamdir
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
3 ayStatü farkını geçtim zeka farkı olacaktır anlayış farkı olacaktır. Uzman çavuş eğitmiş ve kıtada komutanlıklatrını yapmış biri olarak söylüyorum.
10 Yorumla
3 ayYalniz yasarsin. Bosanip dul kalirsin. Genc bi kapi komsum vardi. Kiz muhendis kocasi cavus. Bayramda falan geliodu adam. Bunu bile bile senle evlenmek isteyen adam zsten asiri bencil biridir. O yoldan donmezsen bir kac sene sonra hakli oldugumuzu gorursun. Tipine bakip aldanma yakisikli her yerde var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne statüsü? Doktor olunca sanki büyükelçi gibi mevki sahibi mi oluyorsunuz?
Ayrıca zaten onun bunun lâfına da bakıyorsan hiç nişanlanma. Gerçekten seven insan bu sözlere kulak asmazdı.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayYani hakketten he, ordan bakınca sihirli, büyücülü çocuk dizisinde geleceği gösteren minnak kureye mi benziyorum, nerden bileyim yeto cidden yetoooo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayDünyanın binbir türlü hali var sana bin tane senaryo dahi yazabilirim buraya sığdıramayacağım kadar hemde ama sözün özü
İçinden ben bu adamla mutlu olurum diyosan kimseyi umursama00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Okulunu bırakmamak kaydıyla istediğini yapabilirsin. Çünkü sevgilinin işinden kaynaklı farklı yerlere ataması olacak ve sen de gitmek zorunda kalacaksın evlenirsen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Askerlik yaptım sonuçta evli olan birsürü komutan vardı neden olmasın ama dedikleri gibi zor bir meslek bide benim alt devrelerimden uzman çavuş olanlarda evlendi.
00 YorumlaStatü farkı var tabikide , çevren garip karşılıyor normal olarak en az senin seviyende biri olmalı ne bileyim aynı sınıftan aynı hastaneden vs emin ol evlensen aranızdaki farktan ötürü bir süre sonra hele mesleğini eline aldığında gözünde ufalacak ona olan saygini kaybedeceksin bunların hiç biri olmasa bile gün gelip ondan daha çok maaş alman bile ona karşı olan saygını bitirecektir.
00 Yorumla
3 aySeni Statülü yapan ne doktorların zenginliği eskidendi Artık çoğu esnaf Dürümcü Doktorların 2 3 katı para kazanıo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayMilletin gözünde doktor diyince insan üstü bir şey canlanıyor ve konumlanıyor. Gidip meslektaşınla evlenip huzursuz tartışmalı saygısı bitik bir evlilik yaşayacağına uzman çavuşla huzurlu evlen karı Koca ol
10 Yorumla
3 aySorguladığına göre egon ağır basıyor egon ağır basıyorsa da yeterince sevmiyorsundur insana demezler mi daha önce bilmiyor muydun diye
10 YorumlaUzman çavuşu beeldiye mi dağıtıyor herkesin kocası 😹
25 Yorumla- 3 ay
hayır , kız tavlamak için erkeklerin en çok uydurduğu iş 😁
- 3 ay
bu yoruma çok güldüm harbiden ahahahah
- 3 ay
insallah bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Statü derken sksjsh neyse ya bence ayrıl çocuğun başını yakma hiç şimdiden böyle kaprisliysen
20 Yorumla
2 ayAşkım askerden uzak dur. Asker seni her gün aldatır. Garanti meslek para statülü aldatılmaman mücize olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kast sistemi ölmedi, içimizde yaşıyor.
Halbuki seni ne doktorlar, ne profesörler isterdi. Bedavaya gidersen, çok ayıp olur.00 Yorumla
3 aymezun olmadan evlenme bence dizide de buna dair bir suru ornek verildi Bahari izle benim abimde tıp okuyor o da okulunu bitirmeden asla evlenmez
00 YorumlaSanki adam okumamış mesleği yok gibi şaka gibi. Ya 😃Askerde doktorda aynıdır benim gözümde statü olarak çünkü teknik olarak ikisi de hayat kurtarıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Kanka yani evlilik nasip kısmet şimdi gerçekten seviyorsan ve gelecek düşünüyorsan evlen ama sırf bir şart varsa işte zengin işte havalı bence evlenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı.
3 ayStatü farkı oldukça fazla. Karakteristik olarak da sert ve asabi oluyorlar. İnşallah yürür diyorum ama umut göremiyorum
00 Yorumla
3 ayEğer iyi birisiyse ve merhametliyse olur niye olmasın sanki her doktor çok iyi bilgilide sen başkalarını takma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 aySen atanıp işbaşı yapana kadar her şey çok güzel olacak. Okul bitip atanıp 200 ile işbaşı yaptıktan sonra çevre baskısıyla önce mutsuz olacaksın, sonra mutsuz olduğunu ona hissettireceksin, daha sonra da boşanmayı düşüneceksin maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalbinin sesini dinle sonuçta çevrende ki kişiler bu hayatı yaşamayacak , yaşayacak olan sensin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
3 ayaskerlere gonul degil vatan emanet edilir o yuzden fazla hayal kurma cunku o kurdugun hayallerin bir dumbukoglu dumbuk tarafindan píc olur
00 Yorumla
3 ayAllah mutlu mesut etsin okulu bırakma sakın banada ayarlayabilirsen ayarla yenge 😂😂😂rütbedaşız sonuçta enişteyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayEvlende yaprağı ye... askerle evlenilmez. Doktorsun zaten zamanın da olmaz ilgilenemezsin kocanla bol bool aldatır. Cinsel ve duygusal olarak beslemediğiniz adam aldatır. Belki şimdi bile aldatıyodur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayOkulun bitmesine 3 sene daha var, 3 sene nişanlı kalmak çok zor, okulu bitirip nişanlılık sürecine girsen daha mantıklı, diğer türlüsü bence olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Asker evliliği zor olur senede 1 ay izin var diye biliyorum sıkıntı şu görüşmek sizin için sıkıntı olucak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayonu sen tanıyorsun birbirinizin temposuna uyum sağlayabilecekseniz pişman olmazsınız. askerlerin psikolojisi değişik oluyor dikkat et
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 ayNiye pişman olcann hayırdır neyin statüsüymüşş kendi hayatını hiçe sayıp vatanı can verenlerin statüsünemi bakıyoruz?
00 Yorumla
3 aymesleğine devam edeceksen pek tavsiye etmem mesleğini yapacağın yerde sabit olacan ancak asker herhangi bir uerde görev yapabilir
00 Yorumla
3 ayStatü değil, anlayış önemli. Valla uğraşılmaz."
"İyi olursa olur, yoksa olmaz. boş ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Olursun bir asker olarak edindiğim tecrübelere göre konuşuyorum
010 Yorumla
Soran3 ayneden mesela
- 3 ay
Ne kadar inanarak boş konuşuyorsun. Elinde bir istatislik varsa paylaş. Bir doktor veya hemşirenin uzm. Çvş tan daha az aldattığını nerden biliyorsun. Pavyon kapısında meslek anketi mi yaptın. İnsan olmak meslek seçiminle ilgili değildir. Yani sana göre tüm Dr. lar cennete askerler cehenneme öylemi. Oysa ki onlardan niceleri varlığım Türk varlığına armağan olsun diye şehit oldular. Niceleri de sırada. Sen vatanın için neyi göze aldın?
- 3 ay
Adam Ev işi yapacak mı o önemli
Gizli Üye(30-35)3 ayBende de bu tarz bir durum mevcut. Arada pişmanlık geliyor arada cok iyi yaptım dusuncesi. Evlenmek üzereyiz hala geçmedi bu duygu. Surelli gelip gidecek givi sanki
10 Yorumla
3 ayİçinde vatan sevgisi olan her adamla evlenilir bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayHer yönden sıkıntı ya olmaz çok aldatan var birde dosyaları kabarık
10 Yorumla Sevgilin adam gibi adamsa niye pişman olasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayStatünun önemi yok sen anlaşabiliyorsan onla başkasının ne dediğine bakma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayOlursun. Çevrenden dolayı. Çevreni değiştirmek gerekir. Oda ayrıca zordur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayDurumu işi gücü varsa evlen once mantık önemli kimsehe de bakma
00 Yorumla - Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne