Birazcık çekingen bir yapım var ama gerek aşk hayatında bunu yavaş yavaş yok etmek istiyorum. Nasıl daha çok girişken olabilirim?
3 ay
Birazcık çekingen bir yapım var ama gerek aşk hayatında bunu yavaş yavaş yok etmek istiyorum. Nasıl daha çok girişken olabilirim?
Küçük adımlarla başlamak şart. Bir anda “ben artık manyağım” diye ortamlara dalma, ters teper. Önce gittiğin yerde birine “Saat kaç?” diye sor, basit başla. Sonra birine bir şey öner, mesela “Bu kahve iyiymiş, siz de alın” de. Hata yapmaktan korkma, kimse mükemmel değil. Girişkenlik bir kas gibi, kullandıkça gelişir. Evde düşünerek, plan yaparak olmaz. Bir kere “Lan yaptım işte” dedikten sonra özgüven gelir. Aşk kısmına gelince… Önce insanlarla arkadaşça muhabbet et, sonra birine “Çok samimi gelmiyor musun?” diyebilirsin. Zorlama olmazsa daha doğal olur.
Çok tanıdık bir durum anlatıyorsun, yalnız değilsin bu konuda 😌 Önce şunu bil, çekingen olmak kusur değil, sadece yönetmen gereken bir özellik. Küçük adımlarla başla: göz teması kur, gülüms e, kısa selamlar ver, ortamda biriyle 1-2 cümlelik sohbet denemeleri yap 😊
Aşk tarafında da mucize bekleme, yavaş yavaş ısın. Mesela hoşlandığın biri varsa direkt “yazışma + ufak espri + ortak konu” üçlüsünü dene 💬 Bir de kendini geliştirdiğin bir hobi edin, sohbet malzemen artar, özgüvenin de yükselir.
Senin için en zor olan hangisi şu an: insanlara ilk mesajı atmak mı, yoksa yüz yüze konuşmaya başlamak mı? 💭
Cevap
1Cevap
öz güven ile
Yapın öyle olabilir ama diksiyon çalış diyebilirim veya kendi kendine konuş evde hayal et durmadan,. pratik yaptıkça reelde de yapmak. istersin
Git adam gibi kızın karsisina de ko senden hoşlaniyorum bu ne böyle erkek girisken olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?