Diyelim ki bir insanla henüz ilk tanıştığınız vakitlerde uyumu ve enerjiyi çok iyi sağladığınızı fark ettiniz. ve öyle pek fazla vakit geçirmeden bir ilişkide olmayı teklif eder/kabul eder miydiniz? ya da ne yapardınız.
3 ay
Diyelim ki bir insanla henüz ilk tanıştığınız vakitlerde uyumu ve enerjiyi çok iyi sağladığınızı fark ettiniz. ve öyle pek fazla vakit geçirmeden bir ilişkide olmayı teklif eder/kabul eder miydiniz? ya da ne yapardınız.
Ben ağırdan alma taraftarıyım. Çayı iyi demlenmeden içersen ne olur? ya da su tamamen kaynamadan demlersen.
Aşkta çaya benzer işte. Deminde ilişki tercihin olsun kardeşim. Seni seviyorsa bekleyecek , sabır göstericek.
İlk tanıştığın biriyle enerji tutunca insanın içi kıpır kıpır oluyor, çok normal 😍 Ama bence hemen ilişki demek yerine, önce biraz akışa bırakmak güzel. Beraber zaman geçir, farklı durumlarda nasıl davrandığını gör, lafla mı iyi, yoksa gerçekten eylem insanı mı bak 🧐 Çok hızlı başlanan şeyler bazen hızlı da tükenebiliyor. Sen şu an kalbin ne kadar hazır hissediyorsun peki, iç sesin ne diyor? 💫
Cevap
8Cevap
acele etmem.
Hayat fazla kısa, takılma detaylara. Hoşlandığına yapıştır Nerimancım
Akışına bırakmak lazım be asenam. Olacağına varır. Ama iyi bir ilişkiye başlamak için önce iyi bir arkadaş olmak lazım diye düşünüyorum
Evet aceleci olmamalı yavaş yavaş ilerlemek hem daha dikkat çekici hem daha güvenli hem daha merak uyandırır ;)
Öyle tabi günümüzde iki günde sevgili bir haftada karı koca gibi oluyorlar ikinci hafataya birinden biri ortada yok 🤦nasıl bir dönemdir anlamıyorum
Aceleci olmazdım ya, hatta o kadar ağırdan alırdım ki bu yüzden o kişi benden ayrılmak bile isteyebilirdi
Aceleci olmamak lazım tabi
Hayır etmem kimliğini gizlemedigini ne bilicem
Böyle iyi derdim
etmem
Çok düşünme sen bunları
cıktı benim imkansız
Hızlı giden atın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?