hani böyle aranızın bozulmaması gereken biridir, kalbini kırmak istemezsin ama iletişimi de sürdürmek istemezsin.. 🙂
3 ay
Sınıfın temsilcisi bana yazıp duruyordu. Ben de arkadaşça cevaplar veriyordum çünkü arayı bozarsam sonraki senelerde bittik shsjsk soğuk yaptım yaptım çocuk bana düşman şu an. Anlamıyorlar da asla anlatamıyorsun. Mesajlarına dönme birkaç saat sonra yaz soğuk olduğunu anlasın da anlamamazlıktan geleceğine eminim😄
yaaa aynisii bak aynisii hashsh soğuk yapıyorsun, geç dönüyorsun ama hala anlamiyor mesela cildirmalik, ya da anlamak istemiyor bilmiyorum hshsh. üzmekte istemiyorum kimseyi çünkü bana yapilmasinida istemem.. iste hayat boyledir bi yazmasını istedigin kisi "israrla" yazmaz..
bizim kalbimiz cok hassas, oyle düşünelim 😅ama erkekler ayni durumda olsaydi kalp kirmaktan asla gocunmazdi bir de boyle dusunelim, sonra go sis hsdjs
bazen her şeyi açıkça söylemeden de sınır koymak mümkündür kısa ve mesafeli cevaplar verip iletişimi doğal şekilde azaltmak en kırmadan uzaklaşma yoludur çünkü kendini zorlayarak konuşmak hem seni yorar hem karşı tarafa da gerçek olmayan bir ilgi verir önemli olan kimseyi kırmadan ama kendini de yıpratmadan dengeyi koruyabilmek ❤️🌹
Seni seviyorsa sen istemiyorsan Kırmak zorundasınız siz istemedikce o daha fazla ister imkansız oluyorsunuz ya elde etmeye çalışıyor insan psikolıjisi en iyisi engellemek tir bu aralar niye kimse kimseyi kıramıyor bizi 20 ye böldüler bugun.. arkadaşsa kırmadan söyle bu muhabbet sarmadı de kırılmaz merak etme anlayacaktır
1 2 gün aralarla bakmazdım mesaja. En sonda da çok yoğunum aktif olamam deyip (bence bu bana göre yalan olmazdı çünkü her zaman yoğunum gerçekten 😅) gideceğimi söylerdim
hshshs haklisin aslinda
Bu durum tam sürüncemelik durum işte 😅 Ne koparabiliyorsun ne de devam etmek istiyorsun… En temiz çözüm bence nazik ama net olmak 🙃 “Şu aralar çok yoğun ve kafam dolu, yazışmaları azaltmak istiyorum, yanlış anlama lütfen” gibi bir cümle iş görür.
Biraz mesafeni koruyup cevap sürelerini uzatırsan da zamanla kendiliğinden azalır zaten 💬 Peki sen şu an hiç cevap veriyor musun, yoksa kıramadığın için konuşmayı mı sürdürüyorsun? 💭
Cevap
81Cevap
Bende ısrarla konuşmak istemediğimi belirtirim ama baktım olmuyor tek çare engel kalır
Bir yere kadar sabreder ondan sonra da hayatımdan çıkarırım kimsenin takıntılarının sponsoru değilim.
Cevap vermezdim herhalde
Üç beş gün arayla cevap veririm😃
cevap vermem. kendi kendine konuşsun dursun.
İşlerimden dolayı geç cevap veririm artık oda yazmaktan vazgeçer gadası
Sevmedigi konuda üstüne giderim , atese areske karsilik vericen ama
Öfkeyle kalkmicaksin, yoksa zararla oturursun
İnce ayrini yaparsan kontrol sende olur
mantıklı aslında
niye 4,5 yil ahshdh
biz erkeklere bir gunde kusmedik
Mecburen bana verdiği değere karşı ben de ona aynı mesafede yazmaya devam ederdim ama tabi ki niyeti kötü ise geç yazmaya da özen gösterirdim
cook masumm
rica ederim hshs💗
Dürüst bir insanım ve karşımda'ki insana karşıda dürüst olmaktan'da vazgeçmem. Seninle muhattaplığımız var iyi bir insan'sın sana saygımda var. Bazı konular üzeri muhattaplığımızı karşılıklı gözden geçirmemiz 3. objektif bakış açılı veya hakem bir insanmış misali değerlendirmemiz ile şu vb. konular ile düşünceleri aslen direk veya en kısa zaman'da sonlandırmalıyız. Gibi bir açıklama ile sonuca gidilebilir..
konu açmam bişi yazarsa yazarım ama kırmamaya çalışırım ne yapak başkaa ha ne yapak
dünya hassas kalpler için cehennemdir
güler yüzle kısa cevaplar vermeye çalışırım, böylece iletişimi sürdürmüş olurum ama fazla zaman harcamamış olurum, mesela selamlarını cevaplarım falan ama sâuşturmacaya girmem, böylece aramızda bir sorun da oluşmamış olur.
Yani aranın bozulmaması gereken birş ve iletişim kurmak istemediğin buda değşik bi durum bence ya hep ya hiç kuralı uyguluyorum ben genelde
Konuşurum biraz sonra hadi iyi geceler deyip sohbeti keserim konu kalırsa o muhabbet devam eder hala yazıyorsa ufak ufak uzaklaşırım
Hani ben bir kız Hanım var o da bana hakkımda böyle düşünüyormuş direkt söyledi arkadaşlar beni arama dedi sonra bak bana geldi. Sen de arama beni dedi hani ben elim gidip numarasını arayacağım düşündüğüm için numarasını sildim
Ne Mi yaparım gerekeni yaparım Tabii ki de engellemek Başka ne yapayim veya söylerim ki konuşmak istemiyorum ama baktım ki anlamıyor o zaman engellerim Bu kadar basit herkes zaten bunu yapmaz mı yani rahatsız oluyorsan engellersin dayanmazsın
Ciddi ilişkim var görüşmesek daha iyi olacak diye yalan söylerim engellerim
Gönül kırmadan konuşmak istemediğimi belli ederim.
Geç yazmam ya da cevapsız bırakmam. Direkt açık açık söylerim.
İstemediğim biri bana yazamaz.. Yazabiliyorsa istemem yan cebime koy demişimdir..
Söylerim ya burada mesela yazanlara da özelde sohbet etmediğimi söylüyorum.
İçinden geçeni yaz" Aramı bozmak istemiyorum ama iletişimimiz sınırda kalmalı genede son kararı sana bırakıyorum."Gibisinden. Düşüncelerini ifade etmekten çekinme
Böyle insanların mesajını açmam geç açarım kısa cevaplar veririm bu da iletişim halinde olmak istemiyorum demektir benim için karşı taraf da anlar zamanla
Zorla konuşmaya çalışıldığında mutlaka bir konuda anlaşmazlık çıkıyor ve kırıcı bir şekilde iletişim bitiyor. O yüzden açık olmak daha az kırıcı olur.
Engelleyeceksin engelleyemeyeceğim birisi ise uygun bir dille söyleyeceksin söyleyemiyorsan üslubun ile belli edeceksin
Yazma artık derim. sinirlenir en sonunda sinirimi çıkarır ona patlarım 😅 gayet netçe söylerim, evelemeye gevelemeye gerek yok.
Engellerim laftan anlamayanlardan haz etmem 🤷🏻♀️
Saçma sapan cevap veirrim aslında ne kadar istemesemde o insanın ısrarcı tavrı beni mutlu eder ve kim olursa olsun ısrarı bırakırsa düşünürüm neden yazmıyor ısrar ederdi diye
2 günde bir 3 günde bir cevap veriririm hödük değilse anlar yazmaz zaten bi süre sonra
Uyarmama rağmen yazmaya devam ediyorsa engel atarım
Devam ediyorsa kırmadan söylemeye çalışırım. Yine anlamıyorsa daha açık şekilde söylerim
Ben o kadar saygısızlık yapmam açıkça söylerim keserim muhabbeti
şu an müsait değilin, müsait olduğumda yazarım de, bir daha yazma. Eşek değilse anlar
Şu an konuşmak istemiyorum lütfen yazma, yaz. Gayet açık ve anlaşılır.
Tak diye suratına söylüyorum istemediğim bir şeyi o kırılmasın diye yapamam
Konuşmak istemiyorsam ısrar etmesi bir şeyi değiştirmez
Şu aralar çok yoğun kafam çok karışık daha sonra konuşalım diyebilirim
Yarım saatte bir döneriz mesajına
yarim saat cok az ahahah
mesaja 2 gun sonra donen erkolarin yaninda sen masum geldin gozume hshshs
yok ya genel olarak sordum zaten, eski tanidiklar/arkadaslar vs. ama florte engel atmayalim cok ayip hshsj
biz erkeklere yarım gunde küsmedik
aslinda hic küsmedim.. iyi ki varsiniz, siz olmasanız hahshsh
ee tabii canım, her 2 cinstede var anormaller onlara iyi ki falan yok hshs
Anormallere yağmurlu havada su vermiyoruz, istisnalarla devam shshs
https://youtu.be/7wxVVXqdf4A?si=8XjZr0wNM_MLKuFK
şarkı manidar olmuş ahahah istisnalar bizi bozmazzz🫣
Yazmam
ee o israrla +99 mesaj atarsa nolucak djsgfg
Konuşmak istemediğimde aramın iyi olmasına gere yok kapı orada yani asdadas
Görmemezlikten gelirim ısrar ederse açıl açık kırmadan söylerım basksının vaktını de calmaha gerek yok..
Görüldü atarım 1 kere yazmaya devam ederse okundu yapmam daha çok rahatsızlık verecek düzeydeyse engellerim
Görmezden gelirim geç cevap veririm eğer çevrimiçi ise konuşuruz baya değilse zaten sohbet dönmüyor iyi oluyor
Geç yazacaksın işim vardı kanka diyeceksin
Bi sürü saçma canım reels gönderirdim
Bas engeli gitsin
İşim var dersin orada biter
Kendi haline brakırım
Öyle biri hiç olmadı hayatımda
Ona kibarca söyle ve bitir
Cevaplarımı kısa tutarım
Dikkate almayın en güzel cevap görmezden gelmektir.
Konuşmak istemediğin biriyle neden aranın bozulmaması gerekiyor
İşim yoksa kendime bir iş bulur o işimin olduğunu belirtip görüşmeyi sonlandırırdım.
Engellerim olur biter. Ben istemezsem kimse bana ulaşamaz
Ayıp olmasın diye konuşurum
bizim garibanlik
Ufak ufak kendimden uzaklaştırırım
Hmmm , yaaa. Heee diye cevap veriyorlar
Kadınlar ısrarı sever. Egoları beslenir.
Yazmayınca sogur otomatik
Mesafe koyulabilir ne çok soğuk ne çok sıcak denge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?