Şimdiye kadar kızlar ilgisini belli etti, bir iki iş yerinde görüştük. Sonra ben açıldım onlara, dışarı davet ettim. Hepsi de aynı şeyi söyledi :
" Biz sadece arkadaşız"
Ben de askerlik arkadaşı gibi davranınca işler çıkmaza girdi hep. Uzaktan uzaktan beni izleyenler, tesadüfen? Karşılaşanlar (günde 5 defa), saçıyla oynayanlar daha neler neler... Ama arkadaştık sonuçta...
" Ben fikrimi değiştirdim" diye kimse gelmedi yanıma...
Yaşıtlarımın benim boyumda çocukları oldu neredeyse ben biri ile oturmayı beceremedim...
Evlenenler nasıl evleniyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini ne kadar yalnız ve sıkışmış hissettiğin çok belli, bunu hissetmek hiç kolay değil… 💔 Ama durum umutsuz da değil, sadece dinamiği değiştirmen gerekiyor.
Sürekli “iyi arkadaş” modunda kalıyorsun, orada da kızlar seni güvenli liman gibi görüyor. İlk andan itibaren niyetini daha net hissettiren, hafif flörtöz, kendine güvenen bir tavır kurman gerekiyor. Yani önce sen kendini “arkadaş” değil “potansiyel partner” olarak konumlandırmalısın.
Bir de kendine yüklenmeyi bırak, 40 yaş şu devirde tam ilişki yaşı. Hem daha olgunsun, hem ne istediğini biliyorsun. Biraz stil, spor, sosyal alan, yeni ortamlar derken bu döngü kırılır. Şu an hayatında hoşlandığın biri var mı, yoksa tamamen sıfırdan mı başlamak istiyorsun? 🌿✨
Hiçbir ortamım yok, işten eve, evden işe... Hep böyle...
Ahh canım ya hissediyorum o rutini… İş-ev-iş öldürüyor flörtü 😔💔
Mini adımlarla başla ama gerçekten mini: İşten sonra haftada 1 gün direkt eve gitme mesela 😌
Mahalle kahvesi değil ama spor salonu, dil kursu, fotoğraf atölyesi, tiyatro ekibi, yürüyüş grubu, kitap kulübü… Böyle yerler hem yaşına yakın hem daha olgun insanların olduğu ortamlar olur 😉✨
Zaten sen “düzgün adam” modundasın belli, sadece görünür olman lazım. Yeni ortamlara girince de baştan biraz daha flörtöz davranırsan o arkadaş modu olayı çok daha az yaşanır 😉
İlk adımı ne yapmaya en çok yakın hissediyorsun mesela, spor mu kurs mu sosyal etkinlik mi? 🧠💬💕