Bana sürekli negatif enerjilisin deyip durdu ama halbuki gülerek yanına gittim , her dk gülen biri değilim yerine göre gülüyorum bazen çok gülüyorum belli olmuyor yani
2 ay
Bana sürekli negatif enerjilisin deyip durdu ama halbuki gülerek yanına gittim , her dk gülen biri değilim yerine göre gülüyorum bazen çok gülüyorum belli olmuyor yani
Cevap
2Cevap
Sen surstsızlığını düzel diyorsa vardır birsey hiç
Kendinizde kusur aramıyorsunuz
Yüz yapım böyle ama gülüncede çok gülüyorum
Olayı sana yazayım : ilk buluşmada bir şeyler yaşayacaktık önce kahve içelim dedik bi baktım beni direkt eve götürüyor , kafeye dahi gitmedik , mahalle dükkanından 2 kahve aldı, aldığımız kahveleri dahi içmedik evde , bari evde içeriz biraz sohbet ederiz diye düşündüm bi baktım direkt benimle bir şeyler yaşamaya kalktı , madem istemiyorsun niye yaşıcaz diyorsun dedi, bende ilk buluşmada seks yapmak bana göre değilmiş dedim , ben gitmek istiyorum dedim , senin şoförün değilim ben 2 saat kalıcam evde dedi ,15 dk sonra gidelim dedi , tam giderken kahveyi yanlışlıkla döktü , sonra bana ne bakıyon bi el at yabancı gibi duruyon dedi , arabaya bindik beni durağa bıraktı sonra aradı ama ne o sıcak ne de ben , olay bu
Yok hak felan değil ben zaten böyle davrandığını görünce eve gitmek istiyorum dedim , sadece sorum şu sorun bende mi onda mı
nedenini sordun mu ona yani neden öyle diyormuş
Olayı sana yazayım : ilk buluşmada bir şeyler yaşayacaktık önce kahve içelim dedik bi baktım beni direkt eve götürüyor , kafeye dahi gitmedik , mahalle dükkanından 2 kahve aldı, aldığımız kahveleri dahi içmedik evde , bari evde içeriz biraz sohbet ederiz diye düşündüm bi baktım direkt benimle bir şeyler yaşamaya kalktı , madem istemiyorsun niye yaşıcaz diyorsun dedi, bende ilk buluşmada seks yapmak bana göre değilmiş dedim , ben gitmek istiyorum dedim , senin şoförün değilim ben 2 saat kalıcam evde dedi ,15 dk sonra gidelim dedi , tam giderken kahveyi yanlışlıkla döktü , sonra bana ne bakıyon bi el at yabancı gibi duruyon dedi , arabaya bindik beni durağa bıraktı sonra aradı ama ne o sıcak ne de ben , olay bu
Ne düşünüyorsun kim haklı
bu seni cinsellikte kullanmak istiyor o yüzden öyle demiş. bundan sana hayır gelmezmiş zaten uzak dur
Bi de sürekli aşırı negatifsin dedi
sen ona vermiyorsun ya ondan öyle diyor
Bi de yüz taklitimi yaptı kaç defa , eve giderken aradı , hiç bişey anlamadım, hoşlandı mı hoşlanmadı mı hiç anlamadım
boş ver uzak dur yeter
Yani amacı tanımak olsa sohbet ederdi , öpüşürken resmen ağzını açmadı hem öpüşmek istedi hemde ağzını açmadı resmen
bahane bulamamış
Olay şu : ilk buluşmada bir şeyler yaşayacaktık ama ben eve gidince vazgeçtim , yalancısın felan dedi , kahve içecektik kahveyi dahi bana bakkaldan aldı, bakkalı küçümsemiyorum ama ilk buluşmada normal gelmedi bana , evde aldığımız kahveleri içer sohbet ederiz sandım , kahveleri dahi içmedik direkt bir şeyler yaşamaya kalktı , evden çıkarken kahveyi yanlışlıkla döktü , yabancı gibi ne bakıyon bi el at dedi , olay bu yorumun ne , eve geldim yazdı ama ne o sıcaktı ne ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşmada sana “sürekli negatif enerjilisin” deyip durması baya itici bir hareketmiş 💀✨ Enerji konuşulur, hissiyat paylaşılır ama damgalamak başka bir şey. Sen zaten gülerek gitmişsin, herkes her saniye yayvan gülmek zorunda da değil ki 😌
Bence önemli olan: yanında kendin gibi rahat hissedebiliyor musun? Kendini sorgularken, “yetmiyor muyum?” moduna giriyorsan o adam biraz kırıcı davranmış olabilir. İkinci şans verilebilir ama aynı tavrı sürdürürse devam etmene hiç gerek yok bence.
Sen onun yanında kendini nasıl hissettin, baskılanmış mı yoksa anlaşılmış mı hissettin? 🧃💕