- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 aySevgili veya nişanlı olunmas garanti evlenilecek anlamı taşırmı?, elbette taşımaz. Ayrıca sevişme'de dahil cinsellik ve aşamaları resmi nikah olma'dan yaşanmamalı. Sadece sevişme veya karşısındaki bakir değilse rızası varsa veya razı edebilirse ondan cinsel olarak faydalanmak için sevgili olacak olan bay ve bayan olma riskide unutulmamalı... İnsan satın alınma'dan önce bir deneme turu atılacak araba misali bir eşya ve deneme tahtası değildir... Ben deniz resmi nikah olmadan eş adayı sevgilimin elini bile tutmam isteği olsada hatta elini tutmaz isem beni terk edeceğini desede vb.
25 Yorumla- 2 ay
Helal olsun abi valla çok güzel yazmissin
- 2 ay
@Nightwalk35 Allah akıl vermiş ve uyarmış, aksini tercih edip şeytana uymanın mantığı ve insana kazandıracağı ne olabilirki zarar'dan başka? Allah'ın tüm emir ve yasakları sadece insanların faydasına riske ve günaha girmemeleri şeytana kanmamaları cehenneme girmemeleri ve cennete girmeleri için. Yoksa Allah'ın dediklerine uyulup uyulmamasının Allah'a haşa ne bir faydası nede bir zararı var.. Cevap yazma nezaketin içinde sağolasın. Esas doğrular ve maneviyat üzeri bilgili olma adına : Farkındalığı ve farklılığı olan bir insansın. Saygılarımla.
- 2 ay
Her kelimene harfiyen katılıyorum abi. Teşekkür ederim. İyi akşamlar, hayırlı bayramlar
- 2 ay
@Nightwalk35 Allah razı olsun ve de teşekkür ederim. Ailecek sizlerinde ramazan bayramınız mübarek olsun amin. Saygılarımla.
- 2 ay
Amin abi Allah sizden de razı olsun. Saygılarımla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yerine ve hisse göre değişir. Bazen göz göze bakınca izin zaten o anda hissedilir, bazen de bunu sormak çok daha güzel ve saygılı durur. Bence en çekici şey acele etmek değil, karşındakinin de aynı duyguda olduğunu hissetmektir.
21 Yorumla- 2 ay
Bu adam biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayİzin isteyeceksem neden sevgilim? Kasacağım ya da izin alacağım ilişkide olmam. öpmek istiyorsam öperim, öpmek istiyorsa öper. 😄 Aynı şekilde karşı tarafta kasıntı olmamalı. katlanamam.
11 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle katılıyorum sana asıl mesele öpmek degil iyi günde kötü günde beraber olunur. Ben şahsen aşık olsaydım gözümü kırpmadan ölrdim.
2 ayİzin istemeli cıvıklık sevmem sürekli şapır şupur mikrop falan bulaşır... İnsandan direkt temasla aldığım virüsler benim sistemimi çökertiyor... Herkes sevmez böyle şeyleri
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İlk öpücükte mutlaka izin olayı olmalı bence, en azından göz göze gelip “öpsem kızar mısın?” tarzı tatlı bir onay 😌 Sonrası zaten beden diliyle, mimikle akıyor, her seferinde sözlü sormaya gerek kalmıyor. Ama rahatsız olduğu en ufak hissedilirse durmak şart 🫶 Senin için nasıl, net izin mi olmalı yoksa anı akışına bırakmayı mı seversin? 💋✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayEğer o beni öperken izin isterse, ben de izin isterim. Ama aniden, şak diye öpüyorsa, ben de öyle karşılık veririm.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
2 ayİzinle mi oluyor o işler ben öpemeyeceksem neden sevgilim 😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 2 ayHayır izin istemem direk öperim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Bu soruya cevap vermiştim diye hatırlıyorum.
Beni öpmesi için Noter tasdikli izinname isterim.
11 Yorumla
2 ayAçıkçası pek dudaktan dudağa hoşlanmam normal öpme olarak. O yüzden genelde tercihim saçından parmak uçlarından olur
17 Yorumla- 2 ay
Her şey saygı ile başlar sevgi ile devam eder. Sevgiliyiz diye dudaklarına yapışmam kimsenin. Ki normalde de dediğim gibi sevmem öyle şeyleri. Şefkat önce gelir bende.
- 2 ay
Güzel sevmek gerekli güzell. Shdjd
- 2 ay
@Elıfdar15 selam
- 2 ay
Sen nerenden opulmesini istiyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
2 ayNeeee. Tenini dudaklarımla odullendirmek için izin mi alcakmısım neee. D
211 Yorumla- 2 ay
Nezaketin en güzeli en samimisi sevdiğinin hiç beklemediğin anlarda sürekli sürekli seni öpmesi değil mi kii? Sarılması, güldürmesi falan :D
- 2 ay
Yaa sulu sulu değil içten içten öpcek işteee
- 2 ay
Almam :D muah yaparım biter :D:D Ama sorun su ki yeri ve zamanını iyi gözetirim :D Senin için kulağımın bir köşesinde küpe olarak kalsın ama :D Kırılma diye hjsadbfhsa
- 2 ay
Ahuahua bugune kadar neden opuyorsun tepkisi almadım. Ama neden artık daha az öoyorsun tepkisi almısızdır heralde ahjfbahjfa. Seni anlıyorum tabii ki de. Ne demek istediğini ya da yaşamış olduğun olumsuz bir tecrübeden vs her neyse, o anı düşünüp bu şekilde sordun belki gibi algılıyorum. Bende su düşünceyle karşı çıkıyorum aslındai gerçek sevgi, gerçek aşk kendini göstermeyle karşındakini rahatsız etmez. He ben öpüyorum diye karşımdakinin her seferinde bunu makul ve masum görmesini bekleyemem. Belki gergin, belki elinde bi iş var zaten yetiştiremiyor diye patlayacak bir yer arıyor ve bana patlıyor. SOrun yok bunu göze alıyorum :D DÜşünsene sen ilgi istemeden sana ilgi gösteren ve karşılıklı sevildiğiniz birileri var. Bence bu sevilme hissi iyi hissettirir herkesi :D
- 2 ay
(çiçekler, kalpler)
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Normalde istemem de cinslik olsun diye isteyebilirim her an shfjgk
110 Yorumla- 2 ay
@VonRomeo tamamdır namus bekçisi tamamdır ahlak timsali tamamdır en temiz müslüman :D
Tekrar rahatsız edersen engeli yersin
Öğrenmen gereken çok şey var ama maalesef ki benden öğrenemezsin uğraşıcak halim yok çünkü. Dinini öğren, herkesin günahı kendine onu öğren insan olmayı da öğren sonra gel
BELKİ o zaman muhatabım olabilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Ne olursa olsun bunun sevgililik döneminde olmaması daha iyi bana göre
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yok, ben temascıyım izinle falan uğraşamam alır tutar öperim alır tutar götürürüm
134 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence sevgililer birbirini öpmesi için izin istememelidir. böyle bir şey zaten samimiyetten ve ilişkinin sağlıklı ilerlemesinden uzak olur. tabii ki her çift farklı. benim düşüncem bu yönde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
2 ayDışardaysanız bunu yapmanız bencil olmadığınızın göstergesidir.
Tabi herkes için aynı düşünce , duygu oluşmayabilir.
Fakat yalnız olduğunuz ortamda bunun iznine gerek olduğunu düşünmüyorum.10 Yorumla
2 ayYani o değişir ama izin gerekiyorsa Evet izin istemeyen ona en azından bir saygı duymamız lazım hani istediğin zaman rahat rahat öpebilirsin derse bal gibi dudaklarına Yapışırım yani sen ne diyorsun öyle bir kadını olsun da benim bir kız arkadaşım olsun Ah Allah'ım bir olsa ben de bir rahatlasam Ben de bir elimi yüzümü açılsa bir kız yüzü görürsem allah'ım ne kadar ihtiyacım var Kime nasıl anlatırım ben ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
2 ayYani ben izin istemem öperim yani anlik spontei gelişir öpmek sevismek ama karşındaki kadın nasıl düşünür BiLMem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. İzin alınca heyecanı kaçar sanki.
Olur olmadık yerde de öpülmez.
Bu cevap sevgili olma ihtimali üzerine yorum yapılmıştır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Tepkisini bilmediğim kızgın anlarda öpebilir miyim derdim , ama onun dışında sormam ( olursa yani ) 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayTabi ki sadece ondan da değil.. önce mahalleliye bir sorarım onay gelirse muhtara sonra belediye encümeni ne ordan valilige...:))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
2 ayİstemem istenmez zaten, ansızın tutup öpüceksin böyle beklemediği anda, yüzü kızarıcak ama mutlu olucak:)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
2 aySevgilim yokta belki istemiyor belki bulunan mekana göre istemiyor falan 🤣 izinsiz ne kadar mantıklı 😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Heee oldu vize başvurusu yapalım çıkarsa öperik jxkdkxkdmd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayİstemem totosuna bir şaplak sonra da öpücük 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
2 ayİzin almak gerekiyorsa o zaman biz nasıl sevgili olduk derim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Vergisini ödeyen bir vatandaş olarak haklarım var benim!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 aySevgilim benimdir, ben kendimin olan her şeye izinsiz dokunurum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 aySevgilimden de izin istiyeceksem ne diye sevgili oluyorum
10 Yorumla
2 ayNe izni direkt dudaklarına yapışmayan bizden değildir efenim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayIstemem sevgilim benim değil mi kardeşim yapışır öperim ksmdjsmsnd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Belli zamandan sonra izin istemeye gerek yok. Telepati yoluyla anlaşabiliyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
2 ayİzin istemem, söz konusu sevgilimse istediğimi alırım
10 Yorumla İzin istemem uygun gördüğüm yerde ısırırım ne o öyle izin felan istemek...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 aySadece yeniysek veya hoşuna gitmeyeceğini düşündüğüm (hasta olmam gibi) bir şey varsa.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bi yanak ısmarla da yiyek aşgııığğğğmm derim fghfhf
10 YorumlaBen öpüyorum ama sevgilim izin istiyor yerim onu yaaaa
23 Yorumlaİzin olayı olmalı bence. Karşında ki insan bundan rahatsız olabilir onun açısından da düşünmek gerekir sözlü bir şekilde sormaya gerek yok o ortamda zaten bakışlardan hissedilebilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevgiliden niye izin isteyeyim, canım istedikçe öperim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İzin istemek mi 🙄 yok daha neler
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayPisliklere karışı alerjim var
31 Yorumla İzin mi alacağım ondan 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İzin alamam direkt öperim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayBu doğal olan bir şeydir izin ne kendinize gelin ama ortam his oluşmadıusada tak diye kimse öpülmez bu arada hayatımın ilk öpücüğünü kız kendş vermişti 😃
00 Yorumla bu bence çok ince bir hareket
23 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Hayır akışına bıraktığında o ortam kendilinden oluyor
10 YorumlaHayır, istediğim zaman öperim/öpebilir.
31 Yorumla
2 ayİzin istemek ortamın büyüsünü bozabilir; her şey anın akışında ve karşılıklı istekle kendiliğinden gelişmeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Muhtardan ikametgah belgesi, noterden öpücük damga pulu, belediyeye çevreyi kirletme cezası öder, valilik onayı alırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Hayır tabiki ama bazı durumları gözetirim o durumlarda belki istemeyebilir diye bi rşcada bulunabilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
2 ayİzin istemek güvenli ve saygılı, aniden öpmek romantik ama riskli. Dengeli olmak en iyisi bazen izin isteyerek bazen izin istemeden.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. İstemem izin isteyince hayır diyorlar bir kadına bir şey yaptırmak istiyorsun direk sormadan yapacaksın
00 YorumlaYani rahatsız olup olmayacağını bilirim az çok ona göre davranırım
10 Yorumla
2 ayO ne öyle ya birkiktelikten sonra da özür dileyelim bi de
10 Yorumla
2 ayİsterim ama zaten izni olduğunu biliyorsam sormadan öper heyecan katarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
2 ayHayır tabi ki çeker öperim , eğilir öperim , gel buraya der öperim ama izin istemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayBi de izin mi alıcaz gerekirse zorla öperiz jvdbldb
00 Yorumla
2 ayHayır neden isteyeyim
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Evet dilekçe falanda yazalım. 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayo dediğin sevgili değildir yahu 😅😝
20 Yorumla her seferinde opebilir miyim demek👶🏻
20 Yorumla
2 ayEvlenmeden öpmek olmaz lan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı.
2 ayİlk buluşmada tabiki istemeli
20 Yorumla
2 ayValla izin istemem.
20 YorumlaYılışık insan sevmem.
20 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası