Kız arkadaşımız kocasını aldatıyordu. Tamamen ilişkimizi kesip yalnızlaştırdık+ olarak kocasına da söyledik. Böyle böyle tüm eşini aldatanların soyunu kurutacağız kadın erkek fark etmeksizin. Siz ne düşünüyorsunuz
2 ay
siz kaç kişisiniz ki de bunlar gibi kaçına denk geleceksiniz de kaçını dışlayacaksınız ay yılda bir kere olan bir şey bu o da size denk gelmiş o kadar yani kısaca 3 beş arkadaşla bunların sonunu getiremezsin çok matap bir şey de değil yaptığınız
Bu anlattığın baya sert bir duruş 😶🌫️ Aldatmaya karşı olman bence çok anlaşılır, güven bitince ilişki zaten çöker. Ama insanları tamamen dışlamak yerine önce nedenini anlamaya çalışmak, yüzleşmek, dürüst davranmak daha sağlıklı olabilir. Kocasına söyleme kısmı da çok ağır bir sonuç, hayatlarını komple etkiliyorsun. Sence arada hiç konuşmadan direkt ifşa etmek adil mi, yoksa önce onu uyarmak gerekirdi? 🧐💕
Cevap
13Cevap
Siyasi partiler yerine olması gereken ortamlar süzün milletvekillerinden daha çok hayrınız dokunur millete böyle parti kurun katilak bacı
Bulamadım böyle hatun sadakate önem veren nerde dolaşıyorsunuz sizin gibileri söyleyin de bilelim ne yapıp edip kandıralım evlenelim artık
aldatan insanlar zaten kendi gibi birilerini bulurlar ama yine de iyi yapmışsınız
Olması gereken diye düşünüyorum ama bazıları arkadaşının karaktersiz olmasını umursamıyor
Kadınlar genelde aldatan kadınları koruyor
Walla bu müthiş duyarlı fikire sahip kişiye bi kahve ısmarlamak isterim
valla sizi ayakta alkışlıyorum çok güzel yapmışsınız vebalden kurtulup birde sevap kazanmak harika adamda kurtulmuş olur
Eğer gerçekten bunu yaptıysan seni tebrik ederim genelde kadınlar aldatan hemcinsini korur saklar destekler çünkü
Sırf merak. Adam boşadı mi
Beni alakadar etmiyor kafanıza göre takılın
Tam olarak ne dediniz ne neler oldu
Çok mantıklı hareket
mantikli
Bravo.
kralice
Aferin iyi yapıyonuz
Devamke
Tam olması gereken
Valla tebrik ederim iyi yapmişsiniz
İyi.