~ Ee bu dünya cidden yuvarlakmış ya , ben hala olduğum yerdeyim 💁🏻♀️
2 ay
Terk etmedim hiç. Zamanı geldiğinde zaten yollar ayrılmıştı, ayrı yollara düştük bir zaman hayatımda olan insanlar ile.
Fakat aynı yolda ilerlerken farklı yolu seçen insanlar vardı hayatımda. Terk edildim daha çok diyebilirim.
Ahaha kız dema öyle 😅
Dobarlanacağııızzz
İlk 20 saniyeyi sana bana bize armağan ediyorum https://youtu.be/6b8b2WFgoLg?si=-EKznj0z9K9bAC5n 😂
Koptum ahahah şu olaylar bitsin, bitiyor yenisi şaapıyor jfjd
İnşallah umudum var hala 🤦♀️😂
Kimse el kaldırmıyor bak jfj
Mart ayı yaramadı bana, nisanı bekliyorum 😂
Nisanı bekleyiver sende ne diye mayısa geçtin 😅
Aboo sevdadan mı bahsediyoruz. Benim sevda rafta kalsın daha uzun bi süre sıramı saaa veriyom 😂
Yandık desene yav yine yanlış manifestledim 🤣
Genel olarak gittiim. Ama terk edildiğim ilişkimde oldu. Hem terk ettim , hem terk edildim yani. Sonuç olarak kimin terk edip etmemesi fark etmiyor bittikten sonra.🙂
Ölümm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Dolayısıyla terk mi ettim terk mi edildim, ben mi ayrıldım, o mu kaçtı, ben mi kaçtım noldu ne bitti anlayamadım.
Benim hiç olmadı ki keşke bir tane kadınım olsaydı ya keşke bir kız arkadaşım olsaydı bir de ben dokunsaydı bana Allah bu kadar çok istek geliyor ki bana
Bu dünya değil de ilişkiler tam yuvarlak bence, boşa dememişler “karma” diye 😏 Ben hem terk ettim hem terk edildim, level atladım yani 😂 En çok terk edildiğim zamanlarda büyüdüm, ne istediğimi orada anladım. Şu an sevgilim var ve iyi ki o eski hikayeler bitmiş diyorum 💕 Seninki hangisi, terk mi ettin yoksa güzelce paketlenip mi gönderildin? 🙈
Ahah geçmiş level’lar için diyorum aşkım 😂 Şu an full tek level: sevgilime ayarlı 💕✨
Cevap
24Cevap
hiç biri olmadı.
Hiç terk edilmedim de Allah korusun olsa ne yapardım diye düşündüm şu an 🤦🏻♀️
boş ver hiç düşünme, gelmesin de hiç 🙏🏻
Edildim hem de laps diye keşke etiket yapabilseydim alslssldldldldldldlkl
Kimin gittiğinin bir önemi kalmıyor, hikaye bittikten sonra ikisi de aynı kapıya çıkıyor.
ben terk etmedim, bence terk edilmek daha zor olurdu
Terk ettiğim daha fazladır Bazen birden soğuyorum ya da sıkılıyorum
En son terk ettim 😅
Son olarak karşılıklı kavga ile bitirdik
Öyle elbette
Kimseyi terk edemedim
Anlaşarak ayrıldık o erdeme ikimizde sahiptik
Ne fark eder
Hiç etmiyor 🙄
Bazen terk etmek zorunda bırakılıyorsun, bazen terk ediliyorsun o sevdayı bir kişi yüklenemez. Normal şartlarda kimse sevdiğini yarı yolda bırakmaz.
Gerçekler aşkom
Hep kapının önüne kedi 😼yavrusu gibi bırakıldım
Terk edildiğimde oldu.
Terk ettiğimde.
Ben bu dünyaya terkedilmeye gelmişim 😄
Valla yıllar geçti yine aynı hikaye.
Hayır, umarım böyle bir şey yaşamam
Düşünelim cok zor soru :D
Terk ettim
İkisini de yaşamışım ben ya
hiç biri ben bakir bırakıldım
Ben hep terk ett