Aşk İlişkileri Terk mi ettiniz, terk mi edildiniz? mavi123444444 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Terk mi edildin Terk mi ettin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Terk mi ettiniz, terk mi edildiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır hiç sevgilim olmadı 1 0 Yorumla
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl hayır her seferinde terk edildim çünkü kimsenin kalbini kırmaya hakkım yok asla bir insanı terk etmedim hayatım boyunca etmemde yani sonuçta bu çok üzücü çok kötü bir şey o yüzden böyle bir şey yapmam yapamam yani öyle bir karakterde değilim 0 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bir kere sevdiğim kız terk etti sonra ben hakeden haketmeyen herkesin kalbini kırdım onun üzüntüsünü herkezden çıkarıyorum gibi sanki 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Kimseyi terkedip mutsuz etme karakterinde biri değilim bütün acıları ben çekmeye calisirim 0 9 Yorumla mavi123444444 +1 yıl "Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir" Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Evet öyle ama birini üzüm ficdan azabı cekmektense ben üzülür kendimce baş ederim Yorumla mavi123444444 +1 yıl Acılar biriktiğinde baş edebilecek misin? O zaman üzülen taraf sen olursun Yorumla mavi123444444 +1 yıl Yani anksiyete falan olabilirsin Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Ediyorum kabuğuna çekilip yalnız kalıp kendi yaralarımı sarmaya alisigim Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Hayır sonderece sakin ve olumluyumdur herşeyi oluruna birakirim Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Zamanin herşeye ilaç olduğuna inanirim Yorumla mavi123444444 +1 yıl Oldu mu peki Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Evet oldu unutulmak istenen unutuldu acilar dindi yaralar kabuk bağlayıp iyileşti kırılaN kalp iyilesti Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Terk edildim hak etmediğim şeyleri yaşattılar bize... 0 0 Yorumla
Yaşadığımızkadar66 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Her ikisini de yaşadım 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hepsi oldu vakti zamanında 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ikiside oldu 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Terk ettim 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ettim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır hiç sevgilim olmadı
hayır her seferinde terk edildim çünkü kimsenin kalbini kırmaya hakkım yok asla bir insanı terk etmedim hayatım boyunca etmemde yani sonuçta bu çok üzücü çok kötü bir şey o yüzden böyle bir şey yapmam yapamam yani öyle bir karakterde değilim
Bir kere sevdiğim kız terk etti sonra ben hakeden haketmeyen herkesin kalbini kırdım onun üzüntüsünü herkezden çıkarıyorum gibi sanki
Kimseyi terkedip mutsuz etme karakterinde biri değilim bütün acıları ben çekmeye calisirim
"Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir"
Evet öyle ama birini üzüm ficdan azabı cekmektense ben üzülür kendimce baş ederim
Acılar biriktiğinde baş edebilecek misin? O zaman üzülen taraf sen olursun
Yani anksiyete falan olabilirsin
Ediyorum kabuğuna çekilip yalnız kalıp kendi yaralarımı sarmaya alisigim
Hayır sonderece sakin ve olumluyumdur herşeyi oluruna birakirim
Zamanin herşeye ilaç olduğuna inanirim
Oldu mu peki
Evet oldu unutulmak istenen unutuldu acilar dindi yaralar kabuk bağlayıp iyileşti kırıla
N kalp iyilesti
Terk edildim hak etmediğim şeyleri yaşattılar bize...
Her ikisini de yaşadım
Hepsi oldu vakti zamanında
Zaman hepsini yaşatır
Ikiside oldu
Terk ettim
Ettim
Her ikiside