Neden bir süre sonra aldatmaya meyilli oluyor özellikle de erkekler
2 ay
Erkeler için aldatmak bir alışkanlıktır. Eğer evlilik öncesi hareketli bir tipse evlendikten sonra da aldatır. Ama profesyonel olduğu için anlamazsız.
Çok çok nadir çapkın olmayıp evlilik sonrası aldatan olabilir. Bunlar çevresindeki kızların aşırı ilgili, bir makama gelmesi, bir bayanın bunu kafaya takması veya maddi durumun iyileşmesi ile olur. 😊😊
ancak aldatmak kadınlar arasında da çok yaygındır. Ama kimde anlamaz. 😊😊😊 bunu da unutma 😊 aman ben asla yapmam deme. Aşırı ilgi eksikliği, orgazm olamama sorunu yani cinsel yetersizlik varsa ve bir erkek ilgi gösterirse işte o zaman kontrolü kaybedersin
kadınlar arasında daha yaygın bence ve kadınlar daha profesyonel gibi o yüzden erkekler daha çok aldatıe sanıyoruz galiba sjsjjsj
Kesinlikle ama kadılar seçici. Erkekler gibi ayran gönüllü değil. Neye ihtiyacı olduğu biliyor ve o erkeğe yöneliyor. 😊😊 ayrıca lezlikte çok yayğın ama cesaret edemiyorlar 😊😊 kadınlara karşı reddedilme korkusu kadının cesaretini etkiliyor 😊
Çünkü evlilik öncesi bazı yaşanmaması gereken şeyler yaşanıyor ve evlilik böyle bir haram ilişkinin üzerine inşâ ediliyor, bir heyecanı kalmıyor.
Diğer taraftan kişide Allah korkusu yoksa her şeyi yapabiliyor. Bu yüzden evlenilecek kişide bakılması gereken ilk şey Allah korkusudur.
Kendinden örnek vereyim maalesef kadınlar evlendikten sonra birazcık salıyorlar cinsel olarak da bazı istekli olmuyor birçoğu O yüzden benimle başka bir kadınla birlikte oldum
Çocuk var mı
Evet var
Ondandır
Siz evli misiniz peki
Yok değilim
Anladım ona göre konuşmak ister misiniz diyecektim
Neyi konuşalım
Öyle genel olarak
Gizlisin
Beğendim
Soruyu yani
Gözükmüyor ki
Tamam
Sen evli olsan peki
Çocuk olduktan sonra evlilik çok fazla darbe alıyor asla eski ilişkin hislerin olmuyor kadın yardım destek göremediği için kenara çekiliyor erkekten kadından eski ilgiyi göremediği için dışardan ilgi gören taraf aldatmaya meylediyordur. Yinede kimse aldatılmayı hak etmez boşanırsın ne istiyorsan yaparsın
eski ilişkin hislerin derken yani çocuğa bakmanın yoğunluğundan dolayı erkeğin değişmesi falan mı
Bebeğin olunca tuvalete bile yalnız gidemiyorsun yemek yiyemiyorsun duşa girmek saçını taramak oje sürmek hepsi lüks bütün sorumluluk bir tarafta olunca kocadan yardım destek görmeyince bir de üstüne bende bütün gün yoruluyorum lafını edince sorumlulukların altında eziliyorsun bunalıyorsun yalnızlaşıyorsun artık eskisi gibi karşındakini sevmiyorsun evlilik aşkı öldürür sanıyordum ama çocuk aşkı öldürüyor
Ben bunları bekarken tahmin edebiliyorum zaten erkeklerin gerçek yüzü çocuk olunca çıkıyor
4 yıl çocuk yapmadım çocuk istiyorum diye ağlıyordu doğurdum yine hiç yapmıyor değil ama beklediğim bakımı yapmıyor benim kadar zorlanmıyor. burada bencil erkekler çocuktan sonra kadınlar cinsellik istemiyor demiş bir bebekle bütün gün geçirsinler desteksiz bakayım isimlerini hatırlıyorlar mı? Çocuktan sonra koca sadece yük oluyor insana. Bekarsan sana tavsiyem ev işinden anlayan sorumluluk sahibi yükünü paylaşacak birini seç. Aşk bitiyormuş mantığınla seçim yap
Uzun ilişki ve evlilikte mesele genelde “cinsiyet”ten çok, duygusal ihtiyaçların karşılanmaması oluyor canım 😔 Zamanla iletişim azalıyor, takdir edilme, beğenilme, arzu edilme hissi zayıflıyor. Erkekler de egosunu dışarıda doldurmaya kayabiliyor. Rutine giren cinsellik, değersiz hissetme, çözülemeyen kavgalar da tetikliyor. En sağlıklısı, ilişkiyi şeffaf konuşmak. Sence asıl sorun hangi noktada başlıyor? 💭💕
Cevap
15Cevap
Adam olmadıkları için. Aldatan tiptir güzel kardeşim. Değersiz hissediyordur. Erkekleri aşağı çeken herkes adam degildir
evde devamlı pasaklı gezen. pamuklu dondan başka biey giymeyen. her şeyde kriz yaratan mutlu olmayı bilmiyen insanlar olunca göz dışarı kayıyor tabi
Eşin öyle yani
yoo bende öyle bir problem yok :) ama bütün bunların haricinde aldatma aynı zamanda pisikolojik temellide olabilir.
Genelde kadın biraz salıyor, cinsel ilişkiyi görev gibi görüyor kadın.
Aldatma kadın erkek farketmeksizin genlerimizde var
Kadın olarak maddi manevi çekip çeviriyoruz Bi süre sonra borçlar bitiyo elleri açılıyor sonra bizim inşa ettiğimiz egolarını tatmin etmek için de dışarıdan besleniyorlar
Haklısın
Benim de erkeklere kayar djsjsj
Çünkü elde edince bitiyor tüm iş olay bu aksini idda edende öyledir
Katılıyorum ya sadece erkek için değil kadın da elde edince heyecan bitiyor
Bir süre sonra hep erteliyorsunuz cinselliği o yüzden dir
Sıkılıyorlar bence o yüzden çok büyük aşk ve sadakat lazım evlilik için
Evli erkeklerin birlikte olduğu kadınların çoğu evli oluyor zaten sence erkeklermi daha çok aldatıyor oluyor
Bilmiyorum onlara sormak lazım.
Çünkü görücü usülü duygusuz evlilik ya da karakteri sapık basit
Uyumsuzluk doyumsuzluk
Kadınların yanlış tercihlerinin sonucu.
Kadın salıyor
Herkes hayatında ne eksikse onu dışarıda arar
lezzet
Doyumsuzluk
E beni aldatıyor ben. Neden yapmayim
Doyummsuuzzz
farklılık için
evli misin