Güncellemeler
+1 yıl
ya da şöyle diyelim her türlü şey var evlilikte cinsellik dahil herşeyden memnun ama yine gidiyor sebep ne sizce bu çok var maalesef kadınlarda aynı erkeklerde
Güncellemeler
+1 yıl
Peki sizce bir aldatan pişman olan bir daha aldatir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karakteri olmadığı için
ya karakter olarak aldatmaya meyillidir ya da ilişkisinde aradığı şeyi bulamamıştır beklentileri karşılanmıyordur.
Eşi yetersiz geldiği için cinsel anlamda doyuma ulaştıramadigi için nadir insanlar vardır onlar aldatmayı huy edinmiş insanlar aldatmayı eğlenceli ve heyecan verici bulan insanlar
Yeteri kadar yatakta istediği performansı alamayınca direk kafalar aldatmaya
Ya tam aksi ise o istediğini alıyor karşı tarafa vermiyorsa n'olacak
O zaman da sıkıntı
Nede
Sorunun cevabını evli olup da aldatmış olanlar verse keske
Bir aldatan bir daha aldatır bence
Beklentiler
İhtiyaçlar
Tercihler
Benimde beklentilerim var ve karşılamıyor nasıl olacak
3 maddede yazdığım seçeneğe geliyoruz nasıl olacak sorusunun cevabı orada
Kimi insan ihanet etmeyi marifet sayar ama namus diye bir kavram var yoksa herkes herşeyi yapmayı biliyor arada çocuklara oluyor olan
Ihaneti hiçbir zaman marifet olarak görmedim Bununla birlikte olanın çocukları olduğu bir gerçek
Ek olarak namus kavramı çok karmaşık bir konu
Önemli olan kafamızın içi ne kadar temiz
Bir insanın kafasında ne olursa olsun nefsine hukmedebiliyorsa ne mutlu ona o zmn mutlu bir hayat yaşar tabi karşılıklı olacak bu
Bizim gibi cüzzi irade sahibi varlıklar için nefs büyük bir sınav
Sınavı geçmek için çalışmak gerek yoksa herkes tembellik yapsa nasıl geçecek bu ömür insanlar hep ihanet içinde olursa kim kime güvenecek hiç kimse kusursuz değil karşındakini kusuru ile sevip sahiplenmesin varlıkta yoklukta birbirine sarılan eşler bir ömür mutlu olurlar ama biri varlıkta biri yoklukta değişirse durum daha vahim ne olacak o zmn çocuklarımıza zehirlenmiş ihanet içinde bir dünya birakiyoruz
Sana katılıyorum
Manevi değerlerimiz evlilik ve yuva etik kavramlarımız günümüz bakış açısında eziliyor
Fazlasıyla ve bu zemini ihanet içinde olan insanlar aşılıyor Z kuşağı adı altında çıplaklık cesaret adı altında zina yayıldı nice çocuklar babasız annesiz kaldı ama hepsi pişman olup geriye donemediler
Serefsizdiirr
Beklediğim yorum bencede ihanetin bahanesi olmaz bence
Bence de olmaz rezil insanlar bir insanı sevmiyorsan bırakırsın başka insanlara gidiyorsan da onu sevmiyorsun pislik olmaya gerek yok yani
Karşılık verenlerde oluyor o aldattı diye karşı tarafta gidip ihanet pençesine dusuyor çok yanlış zamana doğmuşum ben
Ben de çok yanlış doğmuşum çok pislikler midem kaldırmıyor bunlardan biri de benim erkek arkadaşım olacak *
Senin iyi ki erkek arkadaş evli değilsin def et gitisin evli olsan birde çocuğun olsaydı ya daha zor olurdu
Tabi orası da var def ettim zaten pislikler
Tebrikler vicdanın rahat olsun
Neden vicdanim rahat olsun
Aldatmak, aldatan kişinin kendi problemidir
Sana arkadan ver diyordur sen vermiyorsun dur oda verene gidiyordur 🤔
Evdekiyle ilişki yaşayamadıgi için
Aldatır bebegim
Millet tuhaf