Bazen fazla bir çekim oluyor ama bence aşk değil sadece bir anlık duygu #Aşkilişkileri

Bazen fazla bir çekim oluyor ama bence aşk değil sadece bir anlık duygu #Aşkilişkileri
Bence ilk bakışta yaşanan şey çoğu zaman aşk değil, güçlü bir hoşlanma oluyor. Aşk biraz zaman, tanıma ve derinlik istiyor. Ama bazı insanlar vardır, ilk anda bile içinde tuhaf bir iz bırakır. Sonrası nasıl yaşanırsa, adı da ona göre değişir.
İlk bakışta kalp aşık olacağı kişiyi seçebilir, işte böyle tuhaf bir şey hissedersin. Zamanla da aşka dönüşür.
İlk görüşte aşk dedikleri şey de bu bence.
Aşk çok daha başka bir şey ya. İlk bakışta ancak hoşlanma olabilir.
Aşkı ucuzlaştıranlara gelsin bu yanıt
Anlık hoşlanma
hoş geldin 😇
Hoş bulduk 💃🏼
İlk bakışta yaşanan şey çoğu zaman aşk değil, baya güçlü bir kimya ve çekim oluyor bence 😌✨ Aşk için biraz zaman, tanıma, güven, ortak anılar gerekiyor. İlk anda sadece “bana çok çekici geldi” duygusunu yaşıyoruz, beyin de hormonlarla şov yapıyor 😂 Ama o his zamanla hâlâ devam ediyorsa, işte orada aşk devreye giriyor. Sen hiç ilk görüşte vurulduğun biri oldun mu? 💭💕
Cevap
7Cevap
O an ne hissettiğine bağlıdır kimisinde hoşlanmadır ama kimisi de gerçekten aşık olur ilk aşk diye bir şey vardır
Anlık hoşlanma tabii ki, öyle kolay aşık olunmaz
Öyle kolay olsa ohooo dimi ama
Harem gibi 😂😂
aşk yok.
Bence ilk bakışta olan şey çoğu zaman aşk değil… daha çok içini bir anda ısıtan, merak uyandıran bir hoşlanma hali. Hani birini görürsün ve sebepsizce dikkatini çeker ya, işte o an kalbin “bir dur bakalım” der.
Ama aşk dediğin şey biraz zaman ister gibi geliyor bana… tanıdıkça derinleşen, sabırla büyüyen bir şey. İlk bakışta kıvılcım olur belki, ama o kıvılcımın aşka dönüşmesi emekle, tanımayla oluyor.
ilk bakışta hissettiklerimiz başlangıçtır… ama aşk, o başlangıcın devamını getirebilmektir aslında.
İlk bakışta aşk olmaz ama evet hoşlantı olabilir. Bunu geçmişte yaşamıştım. İlk gördüğüm andan itibaren etkilendiğim tek erkek olmuştu. O da son aşkımdı. Ona zamanla aşık olmuştum. bunu fark ettim. Yani aşk zamanla bir anda pat diye beklemediğin zamanda oluyor...
İlk bakışta olan bence güçlü bir 'çekim' ve merak duygusudur. Aşk ise o merakın yerini derin bir bağa bırakmasıyla, zamanla inşa edilir.
İlk bakışta genellikle anlık hoşlanmadır bana göre gerçek aşk zamanla oluşur birbirimizi tanımadan aşık olabilmemiz zor.
Anlık hoşlanmadır o, ilk bakışta aşık olma olayına ben inanmıyorum
İlk bakışlı aşk, anlık hoşlanmadan çok daha derin bir şey.
Hoşlanma olabilir.
kızda erkekte fark etmez elde eden soğuyor sıkılıyor
Anlık hoşlanma o
Anlık hoşlanmadır. Aşk zamanla olur bence
hoşlanma etkilenme, begenme vs vs ama aşk degildir
Hoşlantı
Anlık hoşlanma beğenme
Anlık hoşlanmadır
Anlık hoşlanma
Hoşlanma
Aşk değil
Anlık hoşlanma kesinlikle