Aşk Öyle Bir Duygu ki İnsan Hiç Aşık Olmayacağını sandığı kişiye Bir Anda Etkilenme Oluşabiliyor Sonra Aşık Oluyor Önemli olan Emin olmak Çünkü bazen seviyorum sanıyor insan ama öyle değil geçici Hoşlanti oluyor Gerçekten aşık olan hiç vazgeçmez Başka güzel görse bilr sevdiğinden başkasına bakmaz Ona çok değer verir İnsan
İlk görüşte aşık olduğunu sanan kişinin o cıvıl cıvıl hali, heyecanı samimi geliyor bana. İlk görüşte aşk diye bir şey elbette yoktur, yanılgıdır o, beğenidir, hoşlantıdır. Sadece heyecandır aslında, o kişiye duyulan yoğun bir meraktır. Tanımadığındandır. O kişiyi de, aşkı da tanımadığındandır. İlk görüşte aşk, bir illüzyondur aslında. Aşk taslağı gibidir.
Beyin kendisine iyi gelen kimyayı önceki yanlış analizlerinden sonra kendisine en doğru geleni ve esas ihtiyacına en yakın veriyi görünce anlıyor. Hatta o kadar ki bazen ihtiyacından fazlasıyla karşılaşıp bayılıyor😁
Birisini oturup tanımadan, konuşmadan aşkın olacağını sanmıyorum. Sadece ilk görüşte ancak bir hoşlantı meydana gelir. O ilk görüşte aşk ancak dizilerde, filmlerde olur. Bana pek samimi gelmiyor ilk görüşte aşk. Aşk onu tanıdıkça, konuştukça oluşan bir olgudur.
İlk görüşte aşk anca filmlerde yaşarız. Zaten gerçek aşkı filmlerde yaşıyoruz. İlk görüşte aşık olupta bunun devamını getirenini görmedim hiç. Ya da ben yaşamadım, ya da denk gelmedim. İlk görüştr aşk değilde hoşlanmanın çoğunu yaşar insan. O aşk değildir bence. Aşk birden bire olacak bir şey değil. Zaten çoğu insan bir süre sonra farkına varıyor aşık olduğunun. Bir çoğuda canı yanmaya başlayınca. Bu yüzden ilk görüşte aşkı samimi bulamıyorum.
İlk görüşte hissedilen şey aşk değil ancak çekimdir. Aşk çok daha derin anlamı olan, zamanla büyüyen bir duygu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben inanıyorum açıkçası şimdi size kendi olayımı kısaca özetleyeyim. Yakın arkadaşımdan hoşlanan çocuğu ilk gördüğüm an bi düştüm varya öyle böyle değil çocuğu tanıdım zamanla ve 2 aydır seviyorum çocuğu ilk gördüğüm andan itibaren. Ama onların arasında bir şey yok arkadaşım ona bakmıyor o da onun peşinde bir yolunu bulsa bana gelse keşke zamana bıraktım. Kısmet işleri
Evet çünkü ilk defa gördünde kalbin bi farklı atıyor herkese atarmış gibi değil ona baktığında bile daha farklı bakıyorsun o ilk görüşte son görüştede giderken asıl karakterinide ozaman görürsün bilmem anlatabildim mi yeğeen
İlk görüşte aşka inanmıyorum. Evet bazen ilk görüşte yoğun beğeni ve ilgi durumu oluşuyor ama bu duygular genelde kısa vadeli, karşıdaki insanı tanıdıkça bitiyor. Bu duyguları uzun süre devam ettirebilenlere helal olsun.
İlk görüşte aşk. İlk görüşte kalıyor sonralara hiç bir şey kalmıyor. Balon gibi havası sönüyor. Ne aşk kalıyor nede meşk kalıyor. İlk günkü olan o tazeliğini koruyamıyor.
Bana ergence geliyor Ha parayi seven kadin varsa afedersin kicininn kilini bile sever ama akli basinda biri varsa bunlara takilmaz Gercekte ilk goruste yok sevme gibi seyler bu devirde hikaye Paran varsa dunya sana asik fakirlere yakisir tahta kasik
şu an değil eğer bir kız sana aşıkoldum derse ve benim için her şey yabıyosa her dediğimi yabarsa ozaman bana aşık olmuş deli bu oluyosa benim için ozaman inanirim