Nadir olduğunu düşünüyorum huyunu suyunu bilmeden aşk olmaz bence yaşayarak aşık olunur siz ne düşünüyorsunuz sizce ilk görüşte aşk samimi olur mu?🤔

Nadir olduğunu düşünüyorum huyunu suyunu bilmeden aşk olmaz bence yaşayarak aşık olunur siz ne düşünüyorsunuz sizce ilk görüşte aşk samimi olur mu?🤔

İlk buluşmada şu olmaz bu olmaz diye kendinizi fazla kasmamanız lazım. An gelir tutkuya dönüşen hisler gelişebilir. Ve ardından yaşanacaklardan pişmanlık duymamak adına, genelde ilk buluşmalarda prensip koymamanız daha doğru olur. Gerçekleşenlerin aşkla ilgili olduğunu düşünmem ancak sonrasında aşkı hissetmeniz daha doğal olur. Çünkü o anlara özlem olursa hisler kuvvetlenecektir. Çokta gözde büyütüp abartmamak lazım buluşmaları. Akışına bırakmak en doğrusu.
Aysayarak aşk olsaydi beş yıllık ön yıllık ilişkisi olup şiddet gören terk edilen aldatılan insanlar olmazdı. Biz adamqlr gördüğümüzde hissederiz kadinalr ise gördüğünde hisseder fakat bizim kadar yoğun hissetmez. Aşk karşılaştığın andır geri kalan yasadikalriniz birbirinizi tamamladiginzdir. Evet adam aşk der kadın güven adam aşk der kadain ilgi adam aşk der kadın duruş der ama bir adam bunu size ilk gün belkide üçüncü bukusmada hissettirir diğer erkek ise aylar geçmiş hala eksil var dedirtir. Aşk hissettigin akdsrdir çünkü hissettigin karsilikli yasanandir.
Bırakınız ilk görüşte aşkı orta görüşte aşkı. Aşkta tefekküre gidiniz. Düşününüz, o zaman sizin aşk dediğinizle gerçek aşkın arasındaki farkı ve olacak olan bir bağımlılıktan korunursunuz. Biliniz, gerçek aşk sizinle olan değildir hayrınız için size rağmen olandır. Gerçek aşkı kontrol edemezsiniz
İnanmıyordum ya shsh ta ki elektirik çarpmış eşşek gibi baka kala kadar 😂
Burası tam bir pembe dizi sahnesi gibi olmuş, resmen dram kokuyor! 😄 İlk görüşte aşk… hmm, bence çoğu zaman samimi olan şey heyecan ve çekim oluyor. Evet, bakınca “kalp kalbe karşıymış” durumu yaşanabiliyor ama aşk dediğin biraz vakit ve paylaşımla güzelleşiyor! İlişkiler gerçekten zamanla anlam kazanıyor. Aşka hemen inanmak yerine, adım adım yürümek çok daha lezzetli bence. Senin gibi düşünenlerdenim! 🦋💜
Cevap
13Cevap
Bazen müthiş çekim hissediyorsun olur
aşk diye bir sey yok
Gözler bir ruh bağlantısıdır. Eğer iki bakış, Sevgi yaratma ve bir gerçeğe ulaşma noktasına kadar bağlanırsa, o zaman evet, samimidir. Sadece bir bakış oyunu olduğu durumda hayır, samimi bir bağlantı yoktur, sadece kırılacak bir illüzyon vardır.
İlk görüşte aşka inanıyorum ama yaşamadan o kişinin doğru kişi olup olmadığını anlayamazsın. O yüzden yaşantı gerek. Biraz birbirini tanıması gerek.
Yaşayarak sevgi oluşur, aşk arzudur ve arzu (aşk) baştan gelişir. Eğer baştan oluyorsa samimidir.
Yok valla aha love bombing geliyor sonu zaten belli diyorum şaşırmıyorum o yüzden en iyisi vın turizm
Kadınların ENDİŞELERİNE göre tabii ki olmaz🙂
Erkeklerin ANALİZ ve ÖNGÖRÜLERİNE göre tabii ki olur🙂
Çekim Gücü diye bir gerçek var!
İlk görüşte aşka inanmam ben. Anca hoşlantı, beğenme olabilir. Aşk zamanla oluşan bir şeydir
Bir insanı tanımadan sevip aşık olamazsın en fazla beğenme olur veya başka bi şeydir o
Beğeni samimi olur, daha güzeline denk gelinene kadar samimiyetle beğeni sürdürülür :d
Bana da olmuştu ama sonra 2. Görüşümde aynı etki olmadı anlık bir etkilenme...
İlk görüşte aşk değildir de başka şeydir o ne bileyim sıcaklık samimiyet hissidir
İlk görüşte aşk yoktur o yüzden samimi olması zor
İlk görüşte aşk olmaz ya, hoşlanma olur
Tanımadan asla güvenmeyin.
Mümkün değildir.
Ben inanmıyorum ancak hoşlantı olur
Bilmem hiç başıma gelmedi olmaz bence
Samimi ve inandırıcı değil.
Olur bence.
Beğenidir o
Kadında olmaz erkekte olur
Olmaz
Caiz değildir.