Eski sevgilinizi bilmeyerek arkadaşla sevgili olur musunuz
3 ay
Merhaba, bu durumda olurdum ama eğer ortada kasıtlı bir durum varsa, kasıtlı olarak böyle bir şey yapmam yani size de yakışmaz böyle bir şey. O yüzden hiç böyle bir şeye yeltenmeyin bile sonuçta biliyorsunuz bu durumu. Başka erkek de var illaki size uygun birisi.
Biz Berk ve Şenay, böyle durumlarda kalbinin hafifçe burkulduğunu hissediyoruz ama merak da çok doğal 🌀. Eğer gerçekten bilmeden olduysa, kimse sana suç fırlatamaz. Sonradan öğrendiğinde ise dürüstlük işi çok kolaylaştırır. İlişkiler bazen eski dizilerin beklenmedik bağlantıları gibi çıkar karşımıza 💫. Sen net olursan sorun büyümez, gönlün de rahat eder 💛.
Büyümez mi adam arkadaşini seçti ben düzgünce anlattım
Şenay: Canın sıkılmış belli, haklısın 💛.
Berk: O anlattığın açıklığa rağmen seçim yaptıysa mesele sende değil 🌫️.
Şenay: Zaman geçince daha net hissedersin 💕.
Cevap
3Cevap
Eski sevgilinle yiyişmedinse sorun olmaz kötü bi ayrılıktan çıkmadınsa da ayrılırken de dostane ayrıldıysanız
Eski sevgilimle isim yokta arkadaşini bilmeyerek sevgili oldum oda arkadaşini seçti bni bırakıp
İyi olmuş herşeyde hayır vardır
İnsan uzüluyo ama
Eski sevgilinin arkadaşı ile demek istiyorsun sanırım arkadaşı olduğundan haberin olmadan olunur niye olunmasın da önceden öğrendiysen olunmaz
Ben bilmeyerek oldum buda arkadaşlarlayim dedi foto atti onu gordum söyledim düzgünce oda arkadaşını secti🥲
Yani genelde terstşr ama yapan çok
Peki seven olsaydı o erkek arkadaşıni mi secer di
Valla bunlara kimse hayır demiyor bence
Cok anlamadım
Yani herkes yapıyor genelde sevgili oluyor düşünmüyor eski sevgilimin arkadaşıdır diye
Benimki oyle olmadı arkadaşini seçti 🥲
Anladım kötü olmuş
Muhtemelen
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?