tipi çirkin desek ne yapacaksın soğuyacak mısın? daha sevdiğin insanı bile başkalarına onaylatma peşindesin cok geriden geliyorsun üzerler seni bu hayatta
bunlar sığ düşünceler eğer o seni terk ettiyse ayaklarını yere bas ve yoluna devam et durumu kabulleneceksin üzülmekle kafaya takmakla kimse bir şey kazanmadı sende kazanmayacaksın iyi tarafını düşündüğün kadar kötü taraflarını düşün dengelesin seni o zaman kendi kararını en iyi şekilde verebilirsin
İlk aşkın tutmaması kalbini çok acıtmış, bunu hissettim… 🥺 Ama şunu bil, biri seni sevmiyorsa tipi on numara olsa ne yazar… Senin kalbini hak etmeyen kimse “son”un falan değil canım 💔
Tip olarak da gayet normal, sıradan yakışıklılıkta biri, abartılacak ya da yerden yere vurulacak biri değil bence. Gerçek soru şu: O seni nasıl hissettiriyor, iyi mi yoksa eksik mi? ✨ Sence seni gerçekten sevse nasıl davranırdı? 💬
Nedeni mi var tanimam etmem ilk görüşte birini etkileyecek bir tip değil ve ayrıca benim kriterime başlı başına uymuyor ben sapsarı birsey seviyorum ayrıca bu çok kro olmaya çalışıp olamamış bir tipe benziyor yani kısacası muhtemelen çoğu kız benle aynı fikirde olur ben bakmam yolda görsem dikkatimi çekmez