Herkesin illaki hayatında vardır böyle dediği biri. Peki sizin oldu u?
Oldu
Olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkesin illaki hayatında vardır böyle dediği biri. Peki sizin oldu u?
Oldu çevremdeki herkes ya bununla nasıl anlaşıyorsun, sana göre değil falan demelerine rağmen o anki duygularımla benim için dünyada tek ve kusursuz gibiydi sonra birşeyler bittikten sonra ya bunun için mi deyip kendime kızdım yani ben gözümde büyütmüşüm
yani ben biri çok sevdim ona dedim oda allah korusun dedi ve beni sevmedi ama bana hep bakıyordu o bakış bana umut veriyordu ama ben asla bunu neden sevmişim demedim çünkü ben onu hala seviyorum ve unutamıyorum
Hayatıma aldığım kimseden ötürü pişmanlığım yok. İyi ya da kötü neticesi olmuş her ilişkim bana zaman, emek harcamış neticesinde tecrübe kazandırmıştır. O yüzden kimsenin arkasından kötü konuşmam ya da düşünmem. Yine olsa yine yaşardım.👍😂
Cevap
26Cevap
Hayır olmadı aşka inanmıyorum artık
Olmaz olur mu, kendime saygısızlıksın sen dediğim oldu
Aynen illa herkesin olmuştur hayatında öyle dediği biri. Bazı insan senin hayatına girer seni çok mutlu eder bazısı ise bu şekilde dedirtir. İnşallah güzel insanlar çıkar karşınıza. :)
Amin 🙏 aynı şekilde sizin de 🙏 teşekkür ederim😇
🥰🥰❤️
Olmaz mı hiç canım yaa. Bizi de çok üzdüler bakma akıl sağlığımız için bırakmıyoruz kendimizi :D
Olmuştu ama o zamanlarda çekilen acıların yerini mutluluk kapladı şimdide acılarımın karşılağını mutlu olarak alıyorum.
İnsan, çok sevince, gerçeği görmesi uzun sürüyor. Aslında o hep aynı insandı, biz çok sevdiğimiz için gerçeği göremedik.
Hâlâ diyorum ama ne sevgim ne öfkem geçiyor.
Hiç olmadı benleyken iyi benden sonra kötüleme gibi huyum yok.
Var da bağlanmışken göremiyorsun sonradan sonradan dank dankkk😂
Oldu tabiki. Keşke sevmeseymişim dediğim. Ama gönül işte engel olmak zor.
Olmadı. Dikkat, şans kim ne derse desin ama olmadığı için çok mutluyum.
Karşımıza çıkan her insan doğru insan olamayabiliyor doğal olarak
Oldu maalesef
Benim dediğim olmadı ama dedirttiğim oldu.
Oldu be hayal kırıklıgı cıktı
Olsun bu şekilde tecrübe ediniyoruz bence hayattan. Yani bu şekilde duygular hissetmesek olgunlaşamayiz diye düşünüyorum ben. Bazı insanlar işte bu yüzden sevgimizi haketmiyor.
öyle bir oldu ki 6 yılımı aldı var mı daha kötüsü?
Sizin açınızdan zor bir durum olmuş bu. 6 yıl baya uzun bir süre. O süre içinde illaki kavgalar falan olmuştur her ilişkide olduğu gibi. Belkide bu yüzden pişman oldunuz gerçek yüzünü gördüğünüz için.
Gerçek yüzünden kasıt; Meğer sevilmiyomuşum... trajikomik :)
Oldu maalesef. Yahu bildiğin çingene çıktı içinden kadının 😕
her defasında diyorum bunu
Cok oldu canima susamaj gibi bisey yapmışım
Olmadı sevgimin arkasında hep dururum
Kalbin sevdiğinde hataları görmezsin.
oldu, olmazmı😔
Oldu çok pişman olduğum bir ilişkim oldu
Malesefki oldu. Cok kotü bi his..
şuana kadar kimseyi sevmedim sevemedim
Evet oldu 6 yıllık iliskimdi sad story dhdjjd
Benim de, değersizlik yüzünden bitti. Şimdi şans istiyor, şans verecek takatim yok. Nasıl aştınız?
İlişki boyunca zaten sürekli ağladığım için sürekli hayal kırıklığına uğradığım için bittiginde hicbi sey hissetmedim yani aşma olayı sanırım ilişki içindeyken oldu bende hala daha şans istiyo ama asla vermiyicem bitti huylu huyundan asla vazgeçmez ona vericek bir dakikam bile yok daha
Benimkinin de hep bahaneleri hazır, yok çalışıyotum yoğunum bilmem ne. Ayrılığa gelince ağlamasını biliyor
Çok oldu
Oldu oldu çok sene oldu Fatih Bulut
Oldu.
İllaki herkesin hayatında sevdiğine bin pişman olduğu bir insan olmuştur. Yani sonuçta aşık olmak kendi elimizde olan bir durum değil. Buda bir tecrübe bize.
Oldu maalesef 😔
Herkesin olmuştur illa pişman olduğu biri hayatında. Umarım bundan sonra hayatımıza giren insanlar bize biraz olsun değer verir ve bizi sevdiğimize pişman etmez.
Çok fazla bir zamanım yok o yüzden kimseyi almıyorum artık hayatıma.
Hayırlısı olsun artık
Kendinden bahsediyor oldu derken kendi olmuş
Haklısın evli baraklı dış kapının mandalı olan ben neye umut ettiysem.
Maalesef
sevdigimin olması imkansız artık
Oldu
Olduu
Oldu
Oldu
Olmayan yoktur sanrm
Oldu
Olmadı
oldu
Maalesef
o kim ki