Evlilikten bahsetmiyorum bu yaşa kadar sevgili olmamaktan bahsediyorum sevgili olmadan nasıl evleneceksin diyorlar ama adım atan birileri yok hep uzaktan izliyorlar
3 ay
At şu adımı buraya soru atacağına inan bana boşuna soruyorsun başka yolu yok bu hayatta bir şeylerde gerideysen kendini SEN İLERİ taşıcaksın altından yürüyen merdivenin seni götürmesini beklemiceksin istediğin kadar dediklerime karşı çık veya reddet elinde sonunda evde kalan sen olursan demedi deme yoksa banane zaten hayat senin hayatın
22 yaş sevgililik için kesinlikle geç değil, tam tersi gayet normal bir yaş 🫶🏻✨ İnsanlar çok erken ilişki yaşadı diye doğruyu onlar biliyor anlamına gelmiyor. Herkesin kalbi başka hızda çalışıyor sonuçta 💌
Uzaktan izleyenler de muhtemelen çekiniyor, “kesin sevgilisi vardır” falan diye düşünüyorlar. Biraz daha sosyal ortama girmen, göz teması, gülümseme, hafif sohbet başlatma gibi mini adımlar işe yarayabilir 😉
Kendini asla eksik hissetme, sevgilin olmaması seni değersiz yapmıyor. Şu an odak noktan kendini tanımak olsun, doğru kişi çıktığında o sevgililik olayı zaten kendiliğinden akar gelir 💫
Senin hoşlandığın ama adım atamadığın biri oldu mu peki, yoksa hiç mi radarına kimse girmedi? 💭💕
Cevap
10Cevap
Seni tanıyorum. Güzel bir kızsın ama mesafeli ve karakterli birisin. En iyisini hakediyorsun.
Burada insanlar tamamen asosyal bende bunu anlamıyorum
Bende de yok gerçi olması imkansız dağ başında tek yaşıyom
Geç değil, birilerinin adım atmasını beklersen ahirete kalır. Biraz sen de harekete geç, oturduğun yerden olmaz.
Kuzenimi hatırladım oda böyleydi 30 yaşında hala bekar ve dokunulmamış
Sen at onlara adım o zaman
Oldu paşam çiçek çikolatayı da ben hazır edip ben gideyim babasından istemeye
Reddedilmekten korkuyorlar belki
28 de hala sap olan biz ölekmi napak
ben anlamıyorum bu insanlar nasıl tanısıyor
Kalmadın daha küçüksün
Kendimi çok büyümüş hissediyorum arkadaşlarım nisanlanmaya başladılar bile bende de en azından sevgili olsa okuldan sonra evlenirdim yaşım da geçsin istemiyorum 25 ten sonra biraz kötü geliyor bana yalnızlık
Normal ya kısmet her yaşta karşına çıkabilir
Normal bence
25 hala yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?