Sevgiliniz olduğunu düşünün:
Sizinle tatile gidip tek yaşadığı öğrenci evine alan kız mı yoksa bunları yapmayan, sizinle konuşurken kalabalıkta buluşan dikkatli mesafeli kız mı
2 ay
Sevgiliniz olduğunu düşünün:
Sizinle tatile gidip tek yaşadığı öğrenci evine alan kız mı yoksa bunları yapmayan, sizinle konuşurken kalabalıkta buluşan dikkatli mesafeli kız mı
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bunlar kendi başına yetmez kriter olarak ama illa tek varsayıcaksak evine alan kız güven sorunlarını aşmış demektir mesafeli davranan kız bana itici geliyor
Ya bence her ikiside ayarında olmalı çok mesafeli de bunaltır ama çok veren de insanı şüpheye sokar ve sevgi yok olur her şey ayarında
Mesafeli dediğim şey erkek arkadaşını eve almaması tatile gitmemesi karı-koca gıbı yaşamamak
Evet oyle kari koca gibi evlenmeden yasamamak
Ya bak mesela ilk başlarda bunu bir kızın yapması gayet doğal ama 2 yıllık bir ilişkide artık bazı şeyler gelecek ile ilgili netleşmişse bence saçma yani ben derim mesela 2 senedir sevgiliyiz bana hâlâ güvenmiyor ve bunalirim bu ilişkiden
Kımse gelecegı göremiyor belkide evlenmeyeceksınoz gerek yok böyle şeylere kendi görüşüm
İyi görüş o zman çok uzun ilişkin olmaz kısa ilişki sonrası evlilik
Mesefali kiz cunku ilk ve sonu olmak isterim beni yalniz yasayan odasina aldiysa baskinid alir sadece ben olmak isterim
İlki genıs mezhebli
2 tabii ki de şöyle eğer gelecek vadediyorsa
Neden 2 ?
Nedeni açık ilki de olabilir fakat dedim ya vaat
Kadın gibi kadın olsun.
Sorumun cevabı bu değildi
Kadın gibi kadın olmadıktan sonra gerisi boş
Memesi büyük orspu ruhlu kızlar ile evlenirim
Pekı
Tabiki erkekler ikinciyle evlenir
Neden
İlki eğlenilecek ikincisi evlenilecek kız
İlkiyle takılır ikinciyle evlenirim
Neden
İlki takılmaya izin verir ikincisi vermez
Erkekler hep ikinci kızları ister ama değer vermez hep o.. değer verir
Zamanı gelince ikinci kız değere biniyor ama. İlkiyle 5 yıl sevgili olur ondan ayrılır 3 ay sonra ikinciyle nişanlanır
Sanırım bu yüzden hep bana görücü çıkıyor 2 dil üstüne yurt dışında lisans kazandım cahil biriside değilim buna rağmen nerde bir komşu görse beni oğluna almak istiyor ama enayi değilim görücü usulü evlenmek isteyen çoğu erkeğin defteri kaba
Karşına senin gibi biri çıkar umarım 🙏
İkisinin ortasi yaa az güveni olsun bana
Ilkine
Neden
İkiside değil
Kıza göre değişir görmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?