Ya hadi sallama be profile bak çantası sırtında liseli ergen gelmiş buraya sıfır hayat bilgisiyle öğretmen maaşını küçümsüyor. Sen git babana yalvar harçlığını artırsın
yazı tura at istersen böyle zor olur meslek seçimin ;) hangi meslek seni mutlu ediyorsa o işi yap kadın-erkek ilişkilerini mesleğine yansıtma. en doğrusu böylesidir. nerden mi biliyorum? çok yüksek bir pozisyonda bu sayede çalışıyorum.
Erkekler Ne Diyor
Polis hayatı hareketli olur ya öğretmenin maaşıylada geçinilmez :d
6500tl maaşla geçinilmez? Peki.
O maaşıda en yaşlıları alıyor
Ben 24 yaşındayım alıyorum. Bir şeyi bilip bilmeden konuşmayın. Ne demişler kedi erişemediği ciğere mundar dermiş.
Hı hı eminim alıyorsundue çevremde 40 tane öğretmen var hepsi 5 kuruş paraya muhtac
Ahahha işe yeni giren üni hocaları kaç TL alıyor Bi araştır bakalım ezik.
Ezik mi :D
Kızım ben isg uzmanıyım öğretmenlere bile kurs veriyorum ne ezikligi la
Ya hadi sallama be profile bak çantası sırtında liseli ergen gelmiş buraya sıfır hayat bilgisiyle öğretmen maaşını küçümsüyor. Sen git babana yalvar harçlığını artırsın
Valla ister inan ister inanma umurumda degil kardeşim
Polis tercihim ama öncelikle kişilik ve karakterleri önemli
Neden polis
Bir nevi meslektaş sayılırız
Öğretmenim ben
Polisle meslektaş sayılırız 🙂
Bölüm ne peki?
Diyanet Hocası Hafize bir Hanimefendi Tercih Ederim
yazı tura at istersen böyle zor olur meslek seçimin ;) hangi meslek seni mutlu ediyorsa o işi yap kadın-erkek ilişkilerini mesleğine yansıtma. en doğrusu böylesidir. nerden mi biliyorum? çok yüksek bir pozisyonda bu sayede çalışıyorum.
ıkısıde degıl saglık mensubu
Ben iki şık sundum. Yani ikisi arasında kalsan hangisini seçersin. Soruyu anlamaktan bile acizsin aw
cok pardon cok ozur dılerım
Bilmem önce kim , kimin nesi ona bakmak lazım
İkisinide tercih etmem.
maaşı yüksek olanı
Ögretmen
Fark etmez
öğretmen
Tabi ki öğretmen