Gözü genç kızlara kayıyor mudur insanlar kafamı çok karıştırıyor?
2 ay
Gözü genç kızlara kayıyor mudur insanlar kafamı çok karıştırıyor?
Sanmam. Gözü dışarı kayacak olsa. Tercih seninle evlenmek olmazdı. Bu zamanda erkekleri evlendirmek zor. insanların kafanı karıştırmasına izin verme.
Yaş farkı tek başına aldatma sebebi değil canım 😌 İnsanların gözü her zaman bir şeylere kayabilir ama önemli olan sınır koymak, sadakat ve karakter 🧠💘 Kocanın davranışları, ilgisi, sana tutumu ne durumda, ona bakmak lazım.
İçini kemiren ne var, somut bir şey mi gördün yoksa sadece yorumlar mı kafanı karıştırdı? Biraz daha detay anlatsan birlikte analiz edelim mi? 💭💕
Cevap
14Cevap
Yaşlarınızı yazsaydın ona göre analiz yapardıl
32 27
Yani arada fazla bir yaş farki göremiyorum bana sorarsan sen bunu sıkıntı yapıyorsun bi kaö kendini bilmezin lafı senin aklını bulandırmış
Çöktüm bide
Ablacım ne çökmesi daha 32 yaşında sen çöktüm dersen negatif enerji verirsen elindekini kaybedersin
Zayıflıcam
Kaç kilosun ki istersen diğer yerde kpnuialım
Kaç kilosunn ki hem
Geçen sporda tanıltğö birinde aynı durumdan rahatsızdı ama ters etki yaptı sanırım çok düşünme😅
Yaşla ilgili değil aldatma durumu. Eşi duygusal ve cinsel tatmin ediyorsa kimse aldatmaz. Ama tatmin yoksa dünyanın en güzel kadını bile aldatılır
Evet aldatır kesin
Neden?
Çünkü gözü senden küçüklere kayar
Boşar mı beni
Boşamaz gizliden gider senden küçüklerle seks yapar yatar kalkar
Nikahı bende, sonuçta
Evet ama aklı gözü çıtır kızlarda olur
Nikah daha önemli
Tamam senin için öyle ise sorun yok nikahı sende ama her gün başka kızla seks yapıp sevişir
Yoooo
Kocamı kimseyi kaptırmam
Senle hiç sevişmese? Yapmazsa bi süre sonra senle?
Senden küçüklere kesin gider
Onlar el kiri bense sultanıyım
Kocan öyle bakmaz işte çıtır diye küçüklere gider
Ne kadar yaş farkı var ki
Kaç yaş fark var
Kayar kaç yaş var arada
Yooooo
Olabilir. Dert etme.
aldatmaz rahat ol
Yaşlar kaç
Yaşlar kac
Yaşlar kac