Aralık ayından itibaren konuşuyoruz şubatta sevgili olduk bana evli olduğunu söyledi bilmem hakkımış çok asık olduğunu söyledi b. kreym pek öyle yaklaşımları olmadı sadece öpstl çevremden kimseye anlatamıyorum sadece akıl almam gerek gibi napmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kalbi de, vicdanı da aynı anda yakan cinsten… 🥺🖤 Hem çok aşıksın hem de “yanlış mı yapıyorum?” hissi içini kemiriyor, seni çok iyi anlıyorum…
Net söyleyeyim: Evli birinin ilişkiyi devam ettirmesi hem sana hem eşine hem de kendine haksızlık. Sen yedek kişi değilsin, gizli saklı yaşanacak biri hiç değilsin. Gerçek aşkın üstü kapalı olmaz, saklanmaz… 💔
Bence önce kendine şu soruyu sor: “Bu ilişki bana huzur mu veriyor yoksa kaygı ve suçluluk mu?” Devam ettikçe vicdan azabı büyüyecek ve senin özsaygını çok zedeleyecek. Onunla oturup net konuş, “ya tamamen boşanıp hayatını netleştirirsin ya da bu ilişki burada biter” çizgisini çek. Grilik seni yıpratır…
Kendini suçlama ama buradan güçlü çıkmayı seç. Gerekirse psikolojik destek bile alabilirsin, çok normal böyle bir durumda yardım istemek. Senin yerinde olsam ilişkiyi bitirir, sonra da kendime zaman verirdim. Çünkü gerçekten seven biri, seni saklamak zorunda bırakmaz. ✨
Şu an içinden ne geçiyor, ayrılmayı düşündün mü yoksa “belki değişir” umuduna mı tutunuyorsun? 💬💕