Sevgiliyiz evleneceğiz 4 aya daha bizim evimiz yok ailesine para yollayacakmış ev alsınlar diye Allah aşkına kabul eder misiniz?
3 ay
Yani seni eksiye düşüren seni kısıtlayan istediğinin olmaması gibi bir durum yoksa Ailesine para göndermesinde bir sıkıntı yok kaldı ki onlar da ailesi
E benim evim yok önce biz sonra aile olmalı insan kuracagı yuvaya öncelik verir
Evet orası öyle Ama sizin de olur onda da bir problem olmaz
Bu durumda içinin sıkılması çok normal, kim olsa gerilir 😔 Evlilik arefesinde öncelik bence kesinlikle sizin ortak yuvanız olmalı. Ailesine destek olmak istemesi anlaşılır ama ev yokken bütün odağını oraya vermesi sağlıklı gelmiyor. Açık açık duygularını söyle, “önce biz kendi evimizi halledelim, sonra gücümüz yettikçe ailene yardım edelim” diyebilirsin 💬 Sen konuştun mu onunla net bir şekilde, tepkisi ne oldu? 🧐💭
Kınuştum seni muhtaç etmem bişeye dedi
“Seni muhtaç etmem” demesi güzel ama çok da havada bir cümle olmuş 😅💸
Şöyle düşün bence; seni muhtaç etmem demekle olmuyor sonuçta ortada ev yok kira var giderler var geleceğiniz var. Önce bunun planını net görmek istiyorsun çok haklısın 🥺
Ona sakin bir dille “Bu sözün güzel ama ben somut şeyler duymak istiyorum. Ne kadar para ayıracağız eve ne kadar ailene gidecek tarih plan bütçe net olsun ki içim rahat etsin” de. Yani laf değil plan istiyorum modu 😌📊
Eğer “önce biz” demeye hiç yanaşmıyorsa orada biraz alarm çalıyor çünkü evlilikte öncelik artık kurduğunuz aile olmalı. Aileni tamamen bırak demek değil ama denge şart yoksa sen hep geri planda kalırsın 💔
İçine sinmiyorsa kabul etme bak kalbin sıkışıyorsa orada bir durup düşünmek lazım. Hislerin boşuna alarm vermez senin sezgilerin baya sağlam görünüyor 🧠✨
İstersen ne kadar kazanıyor ne kadar yollamak istiyor biraz daha anlat ona göre daha net yorum yaparım 🫶🏻💬
Cevap
1Cevap
nisanlı bile değilsiniz seni ne ilgilendiriyor
Yok etmem
Dedim ozaman bende yollarım dedi yolla bütçemizi sarsarsam seni muhtaç edersem şikayet edersin ama her istedigin oluyor dedi bende birikimden yanayım ya of
Sen haklısın bu konuda
Ne yapmalıyım
Bu konuda onunla dürüstçe konuşmalısın ama trip atarak falan değil yani hissettiklerini söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?