Nişanlımla evlenmek üzereyiz arabada giderken "bu ayrılık neden oldu" şarkısını söylüyorduk ama o çok içten bağıra bağıra söyledi ben de o an story çekiyordum bana aşık değil mi ki?
3 ay
Cevap
3Cevap
Olabilir baktın kaçıyor valla bağlama yap gönlü sende kalsın ben öyle yaptım
Saçma derecede asiriysa yarası olabilir
Bi kiz vardi nişanlimi sevmiş ama nişanlim sevmemiş bunu nişanlimin babasi öldugunde onun yasina gelmiş bide nişanlimin dogum gununu hiç unutmaz hep yazip tebrik edermiş ama bizim evlendigimizi ögrendiginde terk etmiş nişanlimi
O kız olmayabilir başkası olabilir
O kizi kaybettigine uzulurmu?
Bu durumu bana kendisi degil arkadaşi anıatti
Uzulebilir. Aslında kızı seviyodur ama ilgisini daha çok sevdiğinden yok cekiyodur. Kaybedince kıymetini anlamıştır. Daha doğrusu o öyle saniyodur diyeyim
Ne kadar devam edicek bu dugunumuze az kaldi
Takintiya cevirirse senin her olumsuzluğu da onun ne kadar iyi olduğunu düşünür. Bı kapatıp açman lazım bunu. Yani yapabiliyosan bı bırak. Sana takıntı yapsın.
Tabi kesin bilmiyoruz. Sadece şiddetli soykemesi üzerine tahmin yurutuyoruz
Sizce öyle bi kizi kaybetmek kğyu birşeymi?
Yani bana sorarsan kötü. Sonuçta ilgi gösteren emek harcayan kız mı kaldı. Herkes triplerde
Hemde çok guzel bi kiz fizigi guzel yuzude guzel
Hem yüzü güzel, hem fiziği güzel. Hem ilgili hem seviyo. Kolay kolay unutmaz erkekler bunu. Unutsa bile yaşayacağı her olumsuzlukla onu hatırlar keşke der. Nostalji psikolojisi diye bı şey de var. O uzun anlatmak için ama onda etki eder
Hemde 3 yil sevmiş kiz bunu
Nasil bu peki sikildim
Baya bı de. Anılarla birleştirme psikolojisi de oluşacaktır.
Nasıl düzelir mi diyosun
Ee napayim bi keresinde ayrildim gunlerle yalvardi kapimda yatti bide kendini denize atti barişmak için benimle bana aşik degilmiki
Takıntı seviyo seninki. Kendini cozememis. Benim sana tavsiyem "onay osikolojisi" ne oyna. Hani evli erkek daha çekici gelir ya kızlara. Biri tercih ediyorsa iyidir demekki kafasına giriyolar hani. Sen de hep ona istenen kadın profili çiz. Alımlı ol. Libidoya oyna. O yener bak bu psikolojiui çünkü daha gucludue
Ancak yataklami baglayayim kendime
Hayır yatakla diil. Yatak sıkar. Benim dediğim başka. Libidoya oyna derken evlenince kezbans dönme hi bı zaman. Evde bile hep Seksi ol. Kiloma dikkat et falan
Milletin bakışını her zaman topla. Fatkedecektir erkek. Elindekinin kıymetini bilcektir
Ama bana hep makyaj yapmadigim için sevdigini söyledi ama o kiz yapiyor makyaj ben yapmadigim için bana aşik olmuş
Yalan soyluyo. Makyaj sevmeyen erkek mi var. Her zaman alımlı ol beni dinle. Kadınlığı öğretmek diil haddim ama ne dediğimi anliyosun bence
Peki neden onu degilde beni seçti evlenmek için
Kızın ilgisi ona "cepte" hissi uyandırmış. Erkek acıdır. Günlerimizde var. Gerçi bence kadında da var da neyse. O yüzden tavsiyem her zaman kesvedilmemis toprakların olsun
Avcı
Neyse boş verdim artik
Sen bilirsin. Dediklerim aklının köşesinde olsun. Bu kocasının ilgisini kaybeden kadınların hepsi "evlendik işte daha uğraşmaya gerek yok" dediği için kaybediyorlar. Ha kişisel düşüncemi sorarsan osikolojisi temiz sorunsuz birini bul. Yine soylicem tek şarkıyı yüksek sesle söylemesi üzerine farazi konusuyoruz
Kendine bir sor
süpheli bi rdurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şarkı söyleme olayı kafanı kurcalamış, seni anlıyorum 😅 Ama tek bir şarkıya bakıp “bana aşık değil mi?” demek bence kendine haksızlık olur canım 💔 Bu ayrılık şarkıları zaten içe işliyor, insan kendini kaptırıyor, bağıra bağıra söylemesi eski anıları değil, şarkının dramını yaşamayı da olabilir 😂 Nişanlın günlük hayatında sana nasıl davranıyor, onu düşün. Sevildiğini hissediyor musun? 🫶 Bunları düşününce için biraz daha rahatlıyor mu?