Günde sadece bir defa arıyor hadi neyse işte oluyor gece yatmadan önce konuşuyoruz onda da ben konuşalım ya da uyuyacağım demeyene kadar aramıyor. Bayram tatil her yer. Arada bir gün içinde sesini duymak istiyorum ama böyle şeyleri çok abarttiğimi söylüyor. Sizce kim haklı burada? Ne yapmalıyım?
İnsan sevgilisinin sesini duymak istemez mi? Çok mu abartıyorum?
Tepkini göstermen çok güzel bir şey birkaç kez uyar o aramadıkça sende arama uyuyorum konuşalım deme aramak isterse arar 3 5 gün böyle yap arama baktın o da aramıyor uyarmana rağmen o zaman ayrılırsın aranızda sorun olabilir aramıyor olabilir bunları konuşarak çözebilirsiniz rahatsızlığını dile getirdiğin halde devam ediyorsa zaten bu ilişki sürmez elbet bir gün biter hakkınızda hayırlısı olsun.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten öyle. Yorumlarda çoğu kişi abartiyosun demiş ama insan sevdiğinin sesini duymak ister yani. Bundan normal ne var ki. Bilmiyorum abartıyor muyum? Ama hayır bence. Çok sağolun en güzel görüş sizin oldu. Öyle yapacağım. Üstüne düştükçe uzaklaşıyor boyleleri
Kendini çok fazla düşürüyorsun bunu yapman zaman sonra senden ayrılmasına sebep olacaktır çok sık boğaz ediyorsun Bi adamı taparcasına sevmek ona bağlanmak hoş değil rahat bırak nasip kısmet bu işler ne sevgilisi saçma sapan boyle şeyler sen kendine değer vermiyorsun ki kendini sevmiyorsun ki 1 tane adama değer veriyorsun onu seviyorsun hiç alakasız saçma sapan gereksiz bir sevgi bekliyorsun sen onun peşinden koşuyorsun tek taraflı bir sevgi bu en kötüsü de ne onun yaşamasını elinden alıyorsun onu çok kısıtlıyorsun sana göre mi yaşasın mecbur mu aramaya hayır sana yazmaya mecbur mu hayır sal artık her şey senden ibaret değil sende artık hayatına bak insanın tek bir şeye yönelmesi doğru değil yaşın geçer benden söylemesi yalnız kalmak istemiyorsan kendine bir yol çizmen gerekir kızların en büyük hatası birisini sevince kendinden geçmesi kendini kaybetmesi sonra zamanla ayrılıyorlar peşinden sövüyorsn niye böyle yaptı çok değer verirsen bu iş olmaz tamam konuşuyorsun ama gereksiz bir değer bu kendi değerini düşürüyorsun sen ailene kendine bile o kadar değer vermiyorsun
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bence en doğrusu kendi iyiliğin için ondan ayrılmandir çünkü kadınların kalbi erkeklere göre kırılgandır bi zaman sonra yıpranırsın yorulursun dersin ki niye böyle şeyler yaptım Bi de bunun yorgunluğunu çekersin yazık değil mi sana şimdi aşıksın ama ilerleyen zamanda sevmeyeceksin belki sevgi gelip geçici bir şey sana değer vereni sev zorlama asla karşı tarafı helallik iste bitir ilişkiyi ne kendini yipratiyosun
Günümüz ilişkileri... Yüzeysel, sığ, duygusal doyum yaşatmayan ilişkiler. Erkekler (daha doğrusu tüm insanlar), karşısındaki insanın başka şeylerle ilgilenmesini, başka meşguliyetlerinin olmasını daha uygun buluyorlar. Yeri geldiğinde terslemeyi, yeri geldiğinde belli bir süre konuşmamanı, yeri geldiğinde de çekip gidebilmeni beklerler. Sınırların olmalı, meşguliyetlerin olmalı. Yani üzgünüm ama resmen sen ondan ilgi bekliyorsun. Bekleme, git kedi filan sahiplen. Ya da tutkulu olduğun bir işi yap. Spora başla, sağlıklı beslen. Yani kendine göre ne uygunsa git onu yap. Ama duygusal doyumu kesinlikle bir erkekte arama. burada yazan yorumlara da aldanma. Her kafadan farklı bir ses çıkar. Karşındaki erkek seni seviyor da olabilir sevmiyor da olabilir. Bunu hissedersin, senin bileceğin bir şey bu. Bazen cidden fazla ilgi karşıdaki insanı boğar. Bırak kendi haline. Rahat ol. Neden bu kadar konuşmak istiyorsun onunla, önce bunu çözümle. Ne bilim sevgi açlığı, güven problemi vs ne var ise analiz et, çöz. Yanlış yapmıyorsun sadece yanlış şeylere odaklanıyorsun.
Haklısın duygusal açlık gerçekten bir insanla bastirirmamali o giderse yine açlığa düşeriz o yüzden düzenli spor ya da hobi dediğin gibi yapmalıyız. Peki bu bilgileri nereden öğrendin acaba?
Bunun derinine inmek lazım. Ne yapıyor, ya da ne yapmıyor da acı çekiyorsun? Ya da sen anlamsız bir ilişkinin içinde hissediyorsan neden çıkmıyorsun ilişkinin içinden? Ekmek kırıntısı kadar ilgiyle seni hayatında tutmaya çalışan insanlara neden ihtiyaç duyuyorsun?
Sen cesaret edemedin aslında bırakmak istiyordu bir yanın. Ve o senin yapamadığın şeyi yaptı. En güzeli olmuş. Senin kesemediğin ipi, elinden bıçağı alıp kendisi kesmiş. O bıçağı ona sen verdin, o da aldı. Bu kadar basit. Boş geç. Basit insanmış karşındaki.
Kesinlikle adam haklı. Siz kadınlar çok duygusalsınız, adamın da kendine ait bir hayatı var. (Her gün size ilgi gösterecek diye bir şey yok.) Drama Kraliçesi olmanın bir anlamı yok. Drama Kraliçesi olmak adamın sizden hızla soğumasına yol açar.
Adamın sevgisinden emin değilsin sanırım. bu yüzden sürekli konuşmak istiyorsun gibi görünüyor. cok fazla üstüne gitme soğur senden. aciklama yapıyor beğenmiyorsun. iyice uzaklaşır. onun aramasını bekle. birakta o seni merak edip ozlesin. sevgili olmak iki kişiliktir. sen onun rolünü ona harirlatiyorsun
Aynısını yaşadım. İnan bana sadece cepte görüyor bu tipler. Rest çekersen bahane bulup birleşmek ister düzelticem der ama inan bana kendini üzdüğüne değmiyo. Seven insan zatan kırk kere arar yazar ve ayrıca düşünceli olur. Sen söylemeden yapar. Seven insana ilişki konusunda tavisye vermene, isyan etmene gerek kalmaz. Sesini duymak isteyen hiç bir şey yapamasa ses kaydı at der. Bu gibi sevgi yoksunluğu çekmiş. Sevgi görünce nereye koyucağını bilemeyen insan çok. Ve her seferinde yapılan şeyde duygu sömürüsü. Beni üzüyosun beni kırıyosun özür dilerim dikkat ederim bi daha yapmam. Gibi gibi bir sürü şey... kanma tolerans gösterme. Bu şekilde üzüleceğine ayrıl ve ayrılık için üzül. Seven adam elde telefonla bekletmez
Çok abartıyorsun çok üstüne gidiyorsun bayram farkındaysan herkesin işi gücü var ziyaret edilecek yerleri var büyükleri var akraba eş dost var farkında mısın bilmiyorum ama oturup 7/24 seni arayacak değil ya hiç mi meşguliyeti olmayacak ben bile sıkıldım senin mesajlarından
Günde 1 kere konuşma olabilir. Ama o da senin sayende oluyosa sorun var demektir. Erkekler de sevdikleri özledikleri kişileri arıyolar sesini duymak istiyolar. Millet 2 dk görmek için bile başka şehire gidiyo. Ben de önceden üstünde durmazdm bunun ama. Yaşadım ve gördüm. Sevgi eksikliğinden bence.. isteyen her şekilde uğraşıyor sesini duymak için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de biriyle flört ediyordum sürekli geç yazdığımdan ve aradığında çok geç döndüğümden şikayetçiydi, bazen meşgul olduğum için, bazen de gün içinde tekrar tekrar napıyosun diyip çok sıktığı için geç dönüyordum, bu konuda çok sinirlendiğini söylüyordu bana. Sizce halkı mıydı?
Sevgilin sakin ve efendi cevaplar vermis siz biraz üzerine gitmissiniz gibi, kibar olmasa özür dahi dilemez, maalesef köyde hatlar cekmeyince bile calıyor gibi gösteriyor haksızlık etmeyin derim. Belki konuşmayı seven bir kişilikte olmayabilir, illa telefonda sohbet etmek gerekmez, ilgisi olmasa geri dönüş yapmazdı.
Engelle şu salağı kusura bakma seven sevdiğinin sesini duyar sevmeyende bahane yaratıp durur şimdi yol vermezsen dahada boktan bir durumun içinde bulacaksin kendini benden demesi.
Yemin ediyorum mesajları okuyunca sanki benle eski nişanlım sandım. Eski nişanlımda senin gibiydi belki kendince haklısın falan ama böyle çok darlamak halden anlamamak yersiz triplere girmek……. Sonuç belli gerek yok bu kadar kasmaya sıkmaya darlamaya
Tek taraflı bakmamizı istiyorsun olaya. Adamın ne iş yaptığı, gün içinde ne kadar yorulduğu ve yorgunluğunun vücut mu yoksa kafa yorgunluğu mu olduğunu bilmiyoruz. Ama genel olarak abarttığını düşünüyorum
Haklı olan sensin arkadaşim. Bunun üzerine düşme. Bu iş bitebilir, kendini buna da hazırlayabilirsin. Sadece şu an üzerine düşüp buna sorular sorma, çek kendini.
çocuk haklı köyde sadece bazı noktalarda çeker hareket halindeyse o da hemen gider e bi sürü yakınına misafirliğe gitcek onlara gelen olcak niye abartıyon bu kadar
şöyle diyim ben sevgilimle yaşıyorum 1 aydır ve önceden ayrı yaşarken her gün telefonda konuşmak bana fazla geliyodu. Mesajlaşma evet ama ne biliyim her gün böyle telefonda anlatcak şey bulamıyosun ve genel olarak da bazı insanlar sevmez telefon olayını.
Benim eski bir flörtüm vardı, sürekli konuşmak ve sesimi duymak isterdi, o aklıma geldi. Erkekler bildiğim kadarıyla sevdikleri kadınları sık sık görmek ve seslerini duymak isterler.
O kadar sakin o kadar umursamaz ki tavırla bak. kız senin için dil döküyor uzun uzun yazıyor. Cevabı 1 kelime.. yazacağına arayıp hesap versene it oğlu it. kusura bkma sinirlendim..