Ten rengim esmer kumral karışımı ama esmere daha yakın, boyum 1.45 kilom 50 basenlerim var ve yanaklarım tombul
2 ay
Anlattığına bakılırsa aslında gayet alımlı ve kadınsı bir görünümün var. Erkeklerin zevki tabii ki değişir ama kısa boylu, tombul yanaklı ve basenli bir kadın birçok erkek için fazlasıyla çekici olabilir. Toplumun dayattığı o zayıf ve uzun kadın kalıbının dışına çıkmayı bilen adamlar için sen birebir hedefsin. Esmer ten de ayrı bir hava katar. Yeter ki kendini beğen. Saklanma, kamburunu çıkarma. Senin gibi hatunları seven bin tane adam var. O yüzden için rahat olsun, tipten dolayı kompleks yapmana gerek yok. Devam et.
Erkekler sadece uzun, ince kızları sever gibi bir kural yok ki tatlım 😂 Her tipin, her boyun, her bedenin bayılanı var, inan bana. 1.45, 50 kilo, basen, tombul yanak = tam sevilesi kombinasyon 💕 Önemli olan sen aynaya baktığında “ben tatlıyım” diyebilmen. Kendine güven çok çekici duruyor. Sen kendinde en çok nereyi seviyorsun, söyle bakalım? 😌✨
Cevap
16Cevap
Sevmek ne kelime.. taparlar. Ben şahsen taparım yani, kısa boylu balık etli basenli hatunun yoluna ölürüz be
Severiz tabiki
1.85 severmi kizlar acaba yoksa 1.90 şart mi
Hayal mi edeceğiz seni müptezel, fotoğraf bırak soruya
Yaa minyon musun sen 😅 1.87 sever misin sen peki
145 jddnndj zaten genel olarak hepsi uzun oluyor sana göre
Yeri yakın olan tatlı olurrmuss neden olmasın (1 94üm)
Boy 1.45 nicke bak hahaha
Benim Tercihim değil ancak seven çok kişi var
Belkiii
Evet
Sen 38 kilo değil miydin
Kilo aldım
Vay dana
ya allahım allahım sen bebişmişinnnnn
Çok kısa ya
Ben bayılırım tam ıdolumb
Sevm bulnr elbet
Asla