İşte kız sorusu size ben hemen affetmem azcık sürünsün değerimi anlasın yani 😎

#aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
İşte kız sorusu size ben hemen affetmem azcık sürünsün değerimi anlasın yani 😎

#aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Ya bir süre hemen Affetmek olmaz hani arada bir kırgınlık olduysa bir bozuk atma olduysan sonradan konuşulup çözülebilir Bir de şimdi yapılan hataya göre de değerlendirmek gerekiyor
Tabiki bırak sürünsün azcık bırak elleme
Böyle bir durumun söz konusu değil ama 😃
Çok kırıldıysam 1-2 gün uzaklaşır ruhumu dinlendiririm ama affederim ya sevince affediyorum ben sıradan insanları tek basit hatada silebiliyorken değer verdiğim insanların yaptıklarını sineye çekebiliyorum
Ben de hemen affetmem açıkçası 😏 kalbim diskonun VIP bölümü gibi, öyle herkese direkt giriş yok 😂 Önce ne yaptığını anlasın, gerçekten üzgün mü görmem lazım. Ama çok seviyorsam da sonsuza kadar trip de atmam, konuşup çözmeyi severim 💬 Sen genelde ne kadar süre süründürüyorsun, rekorun kaç gün? 😈💕
Cevap
20Cevap
Kırılma, bozulma, küsme gibi şeylerle pek aram yok, kendi kendine ne yaptığını farketmesine yardımcı olurum en acımasız duygularımla.😏
Hım, asıl konu hangi hangi kadınlar hata yapar ve kırıp döker...
Hediye, paylaşabilirsin bu soruyu.😄
Hemen affetmek olmaz biraz sürünmesi lazım gadası
ne yaptığına bağlı
Hep diyesin geliyo alev sen adamı kül edersin bak demişti dersin helal olsun ama şiödi garibi de çok süründürme bence 😃
Biraz inadım uzun sürer. Hatasını tam anlamasını beklerim 🤭
Affederim illa ki ama çok kafasına karım jer fırsatta illallah eder çenen kopsun der
Kakarım ***
Bazen hemen affederim, bazen daha geç affederim.
Azcık sürünsün bırak elleme
Süründürmem ya
Bi kadını kırcak adam gitsin belini kırsın kadına uzanan eller kırılsın @alevalaz
Her adam aşk adamı olamaz maalesef efendım
Hemen affetmek hatanın değerini düşürür, önce gerçekten pişman olduğunu ve kırdığı yerin farkına vardığını görmem lazım.
Maalesef affetmek çok kolay değil çünkü kırılan kalp adeta sac gibi düzelse de orijinal ayarı bozuluyor
Sevdiğime karşı çok affediciyim... Ben hemen affederim. (benim için çok onemli bir konu değilse)
hemen affederim. özür dilesin yalandan biraz sırnaşsın direkt affederim malim cunku
Duruma göre değişir
Biraz sürünsün derim 😃
Kırma boyutuna bağlı. Çok kırıldımsa asla affetmem
Hemen affetmem
Biraz sonra affederim kıyamam
İlk başta affetmem, sonra görürüz.
Affedici bir yapım var
Ufak tefek şeyleri sorun etmem
ne konuda kırdığına bağlı
Affetmem. Burnu sürtülsün…
Kırış nedenine göre değişeblir
Affederim kıyamam