Abimin bana karşı davranışları normal mi, yoksa gerçekten bana aşık olabileceğinden mi şüphelenmeliyim?

Merhaba, umarım herkes iyidir. Biliyorum başlık çok kötü ama gerçekten çok garip bir durumdayım ve ne düşüneceğimi bilmiyorum. Abimin bana aşık olabileceğinden şüphelenmeye başladım. Aramızda 7 yaş var ve doğduğum günden beri çok yakınız; beni güldürür, sürekli hediyeler alır, benimle ilgilenir. Ama son zamanlarda davranışları bana çok tuhaf gelmeye başladı. Bakışları normal gibi değil, bazen sanki beni yiyecekmiş gibi uzun uzun bakıyor ve bu beni ciddi şekilde rahatsız ediyor. Sürekli özel hayatımı, ilişkilerimi soruyor. Biriyle sevgili olduğumu öğrendiğinde eve geç saatlerde ve çoğu zaman alkollü gelmeye başladı, resmen trip atıyor. Neden böyle davrandığını sorduğumda “kendimle ilgili sorunlarım var” deyip geçiştiriyor. Bununla da kalmıyor; sürekli saçlarıma ve ellerime dokunuyor, bazen gereksiz yere temas etmeye çalışıyor gibi hissediyorum. Babamla tartıştığımda hemen aramıza girip beni savunuyor ama bu da artık bana farklı bir sahiplenme gibi gelmeye başladı. Özellikle crop giydiğimde göğüslerime baktığını fark ettim ve o an gerçekten çok rahatsız oldum. Belki yanlış düşünüyorumdur ama son zamanlarda yaşadığım bu şeyler yüzünden kafayı yemek üzereyim. Gerçekten ben mi abartıyorum, yoksa bu durum normal değil mi, bilmiyorum.

Abimin bana karşı davranışları normal mi, yoksa gerçekten bana aşık olabileceğinden mi şüphelenmeliyim?