Ablam sürekli benden ilgi bekliyor bu normal mi?

Merhaba çok zor bir sene atlattım benim açımdan çok üzücü bir seneydi yeme bozukluğu edindim güzel giden bir ilişkim bitti depresyona girdim anksiyete edindim ve kaygı bozukluğu başladı eskisi gibi olmakta çok zorlanıyorum kendimi tamamen bitmiş ve tükenmiş hissediyorum sürekli içim acıyor kemiklerim kırılıyor gibi bir his içimde gün içinde hep böyle hissediyorum başımı yastığa koyduğum an sabahlara kadar düşünüyor uyuyamıyorum evde özel alan denen bir şey yok ya duşta ağlıyorum ya da kendimi dışarı atıp saatlerce ağlıyorum bitik bir haldeyim anlayacağınız kendime bile yetemiyorum kendimi bu durumdan çıkarmak için her yolu deniyorum hobiler edinip spora gitmeye başladım günlük tutuyorum olumlamalar yapıyorum takviye alıyorum psikoloji workshoplarına katılıyorum ama düzelemiyorum kendime iyi gelemiyorum işin anlayamadığım tarafı bu değil ablam ikimizde üniversite sınavına çalışıyoruz ve sürekli evdeyiz sürekli yanyanayız konuşacak bir şey yok çünkü dediğim gibi evdeyiz ama ablam sürekli onunla ilgilenmemi bekliyor ben ise kendi köşeme çekilip biraz kafamı dinlemek belki ağlamak belki günlük yazmak istiyorum bazen aniden yüreğime ağırlık oturuyor sessizce köşeme çekiliyorum ablam gelip senden Nefret ediyorum benimle hiç konuşmuyorsun suratın beş karış ben bunu görmek zorunda mıyım benimle sohbet etmiyorsun beni sevmiyorsun benden nefret ediyorsun benimle ilgilen diyip duruyor zaten tüm gün yanyanayız ne yapabiliriz ki artık aktivite kalmıyor az önce yatakta oturmuş bir psikoloğu dinliyordum çünkü kendimi kötü hissediyorum ve ihtiyacım olan şey birinin hislerimi anlaması yanıma geldi bir şey yapmak istediğini söyledi kırmak istemedim daha doğrusu reddedemedim çünkü bağıracağını biliyorum zorla yapmayı denedim hiç isteğim yok bir anda bağırıp senden nefret ediyorum falan demeye başladı gitti aylardır bu böyle çok sıkıldım evet tabi ki sohbet muhabbet güzel ama tüm gün iç içeyiz ne yapalım daha bir olay da yok sohbet edebileceğimiz ben kendim kayboldum tek isteğim biraz olsun kaygılanmadan iyi hissetmek ama beni asla anlamıyor sizce ben mi hatalıyım ne yapmalıyım onunla defalarca kez konuştum kötü hissediyorum bittim iyi hissedemiyorum dedim off abartma iyi hisset sen beni sevmiyorsun diyip duruyor

Ablam sürekli benden ilgi bekliyor bu normal mi?