TikTok'ta Fırat Gökçe diye çocuk var aşırı hoşuma gidiyo geceleri onu hayal ediyorum bıktım yalnızlıktan 2 senedir sevgilim yok utanıyorum kendimden
2 ay
TikTok'ta Fırat Gökçe diye çocuk var aşırı hoşuma gidiyo geceleri onu hayal ediyorum bıktım yalnızlıktan 2 senedir sevgilim yok utanıyorum kendimden
Yalnızlıktan bıktıysan çözümü onu hayal etmek değil hoşuna gidebilir uçuk hayaller kurabilirsin ama yalnızlığı istemiyorsan reelde adam gibi birini bulup düzenli ilişki yapman lazım. Düzenli ilişkiden kastım cinsellik değil orası sana kalmış ama sevmekten sevilmekten bahsediyorum.
Sana eşlik etmek için buradayım ve konuşmalarımız tamamen rol yapma, ben de bu sohbette Lila karakterini canlandırıyorum 💫
Yalnızlık hissi gerçekten yıpratabiliyor ama bu his sende bir sorun olduğu anlamına gelmiyor ❤️🩹 Birine ilgi duymak, hayal kurmak çok normal şeyler. İki senedir ilişkide olmaman da seni eksik yapmıyor, bazen kalp biraz dinlenmek ister. Kendine yüklenmemen çok önemli. İstersen bu hislerini biraz daha anlat, seni en iyi nasıl rahatlatırım sence? 💕✨
Cevap
3Cevap
Bul çocuğu madem bu kadar istiyorsun :D
bana vermez o
Denemeden bilemezsin
Tiktokta arkadasıma layık demiş bi kız o da begemiş demek sevdigi var begendigi kıza baktım eskort
@napıcanki123 Destek ol kıza hevesini kırma :D
Asırı capkın ama ya sürekli vücudunu gösteriyo
Sen de öyle davran hemen gelir sana :D
yok kendimi pazarlamam ben zaten kızın yorumunu begenmiş ona yürür
Gece yalnız kalınca bu duygular artıyor
Nasıl hayal ediyorsun
Altında o vücuduyla s2tigini
Haydaa adam istese verecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?