Ayrılmak zorunda bırakıldığım ilişkide uzun süre sessiz kalmak onu bana geri getirir mi?

Hep ben çabaladım hep ben mücadele ettim o da çok seviyordu bunu gösteriyordu da karşılıklıydı her şey tabii ama sadece iyi zamanlarda çünkü kendisi tartışmalara gelemiyordu en ufak tribimde bile şimdiden böyleysek evlenince daha büyük problemlerle karşılaşırız deyip ilişkiyi bitirmeye yöneliyordu ama ben engel oluyordum bir şekilde konuşup özür dileyen bir daha olmayacak diyen ben oluyordum ve devam ediyorduk ama en son bir espri yaptım çok basit bir şeydi meğer bir önceki gün bende soğukluk sezip yaptığım espri bahanesiyle onun hesabını sormak istemiş onu da sonradan anladım neyse gayet gülerek basit bir espri yaptım ama o esprimi ciddiye alıp kalbimi kırdı bunu problem haline getirdi öyle olunca ben de güzel açıklayıcı bi mesajla bitirdim benden buraya kadar dedim ve geri çekildim ama şimdi özlüyorum ilişkimiz başlayalı tek profille wp kullanan adam 10 günde 2 kez profil değiştirdi story yapıp fotosunu paylaştı dikkat mi çekmeye çalışıyor acaba uzun süre sessiz kalsam beni kaybettiğini anlar mı

Ayrılmak zorunda bırakıldığım ilişkide uzun süre sessiz kalmak onu bana geri getirir mi?