Aldatma yalan dolandırma vs yok gergin bir dönemde öfkeyle alınmış bir karar 6 yıldır birlikteydik bir ay öncesine kadar birlikte çeyiz seçiyorduk çok kaba davrandı bir kaç haftadır dayanamadım kavga ettik ve ayrılma kararı aldık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrılık olduysa benim için ne tedirginlik ne de başka bir şey olur
6 yıllık ilişki sonrası kavgalar evlilik için çeyizler almalar şunlar bunlar Peki şunu soracağım cinsellik var mıydı bu şahsiyetle
Evet ama bir senedir yoktu tövbe ettim evliliği beklemek istediğimi söyledim
İşte son zamanlarda umursamaz olmasının ya da bir şekilde kendi isteklerini dayatma sebebi bu
Sen cinsellik yaşadın ve bana muhtaçsın asla benden vazgeçemezsin bakış acisi
Öyle biri olmadığımı biliyor hani hayatımın geri kalanında evlenmem gerekirse bile ama o konuda ı rahatlığı vermedim hiç bir zaman ayrılık konusunu ben açtım zaten saygısızlık yaptı bana kaba davrandı bende alttan almadım
Tamam iste kaba olma sebebi bu
Yani o güven
Adamın kafasi bu
Naparsam katlanır kafası.
Meslekler nedir bu arada
Ben otomotiv sektöründe o enerji piyasası
Ne yapmalıyım sizce peki çocuk gibi engelledi beni bir de wp tan dünden beri de konuşmuyoruz bir kaç hafta sussam aklı başına gelir Mi diyorum bir yandan da tedirginim
Sizin burada netlesmeniz lazım.
Yani. amac ne
Had bildirmemi yoksa bitirmek mi
Bitirmek istemiyorum tabi ki o da istemiyordu ama umursamaz kaba davranıyor bir süredir de uzaktayız il dışına yanıma geliyordu sürekli bu hafta içinde geleyim dedi ama ben ona bozuk olduğum için istemedim tatile gidelim falan dedi ama önce özür dilemesini bekledim onu da kabul etmedim baktım hala devam ediyor ayrılmak istiyorsan konuşabilirsin falan dedim istemedi sonra tartıştık ayrıldık işte ben zorlamış gibi oldum biraz ama özür dilemek bu kadar zor olmamalı
Ayrılmak istemiyorum aslında ders alsın istiyorum bir süre ayrı kaldığımız için ama çok sabırsızım kendimi strese sokuyorum aşırı takıntılı biriyim bir de
Siz aile arasında nişan yaptınız mı yani Düğün hazırlıkları var mı sizde durum ne tam olarak
Hayır nişan yapmadık annemle tanıştı ablamda gelip kalıyor falan bu sene için konuştu annemle hep nişan istemiyoruz zaten söz ve düğün için ben daha yeni 25 ime girdim okul bitti vs bana bir iki aydır ekstra para gönderiyordu çeyiz için kahvaltı takımı yemek yakımı vs zorlanmayayım diye falan gönül eğlendirdiğini falan asla düşünmüyorum ama bir iki haftadır çok kavga ettik
Çok garip ben güvenmedim. Karmaşık şeyler. Yani 6 yıl olup halen bu seviyede olmak garip. Sen ne okudun
Ben evlilik istemedim okul bitmeden yaşımın evlilik için erken olduğunu düşünüyorum daha yeni yeni evlilik düşünmeye başladım 26-27 gibi
Benimle evlilik düşünmese neden birlikte olsun ki bileğine adımı dövme yaptırdı sosyal medyalara fotoğraf koydu her yere ailesiyle tanıştırdı vs
Anladım,
Siz bir müddet ara verin yani mesafe koyun bakalım neler olacak
Kendimi zorlayacağım 30 gün susmak için ama çok çok zor benim için kafamda kurmaya başladım bile
Gelecek düşünen adam seven adam sevdiği kadının bekaretine göz koymaz. benim bakış açım b7
Kafanda ne kurmaya başladın.
Yani sizin ilişki nebileyim çok kopukluklar var
O biraz kaza oldu ama oldu sonuçta o konuda bir şüphem yok ondan cinsellik için hayatımda olsaydı 1.5 senedir hiç olmuyor ondan öncesinde de 5-6 ayda olan bir şeydi düzenli bile denemez
Başka biriyle konuşup görüşür mü diye
Anladım
Ancak sizin bu düşünceniz sizi paranoyak yapar. Başkası mı var bakış açısı.
Bu yanlış düşünce. Bundan sıyrılmak lazım
Diyelim ki başkası olacak. Yani öyle bir karakterdeyse zaten defolup gitsin.
Ya gizliden çıkıcam yazarmisin. Yorumlar çok uzadı gitti
Oradamisin
Barisirsiniz
Bana saygısızlık yaptı kaba davrandı bende ayrılma konuşması yaptım o da aynı şekilde özür dilemeye tenezzül bile etmedi çocuk gibi engelledi sonra SMS tem yazdı
Bir süre sessiz kalmayı düşünüyorum kırıldım sonuçta alttan alamam bir şey olmamış gibi ama özler mi ya da hemen kabullenir mi diye düşünmeden edemiyorum
Kabullenemez 6 sene bitmez yani
Kari koca gibi zaten 6 yil nedir 😂
Barıştık 😊kendisi istedi
Yani normal