Sonuçta beni en iyi tanıyan kişi o ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olabilir miyiz var mı böyle olan
3 ay
Mümkün ama çok zor. Duygular tamamen bitmiş, karşılıklı saygı ve sınırlar net olursa arkadaşlık kurulabilir. Ama çoğu zaman biri hâlâ hislerini taşıyorsa veya kıskançlık varsa, yakın arkadaşlık sürdürülemez. Deneyimleyenler genellikle zamanla mesafe koymayı öğrenenler oluyor.
Aldattı bu arada
Aldattığını bilmiyordum tabiki buna tek cevabım var KONUŞMAMAN daha iyi
Arkadaş kalınır ama yakın arkadaşlık olmaz, mesela ne anlatacaksın, ya işte bi çocuk var çok hoşlanıyorum mu diyeceksin ya da o sana bi kız var taş gibi yarın onunla buluşacağım mı diyecek, ben böyle konularda açık görüşlüyüm ama daha önce seviştiğin bi insanla öyle her şey konuşulmuyor, eski şeyler akla geliyor.
Azcık erkekse seni arkadaş olarak reddeder. Kadın ve erkek gibi ilişki yi istiyrsan olur ama arkadaş olucaksak benden uzak dur demeli gerçek bir erkek. eski sevgiliden arkadaş olmaz. Olsa olsa düşman olabilir o erkeğe... her yerden engellemesi makuldür.
Genelde kadınlar kalmak ister ama erkekler bunu bitmemiş bi hikaye gibi görüp hırs yaparlar, ya kendi hayatlarının daha iyi gittiğini ikna etme yoluna girerler ya da kadının hayatının daha iyiye gitmesini kabul edemezler, keşke böyle olmasa ama farklısına şahit olmadım.
Bunun kesin bir kuralı yok; tamamen ilişkinin nasıl bittiğine, ikinizin de duygusal olarak gerçekten ayrılığı sindirip sindirmediğine bağlı. Bazı insanlar için eski sevgiliyle arkadaş kalmak gerçekten mümkün olabiliyor, ama bunun olabilmesi için ikinizin de artık romantik bir beklenti taşımaması ve sınırları net koyabilmesi gerekiyor.
Eğer ikinizden biri hâlâ bir şeyler hissediyorsa, ya da yeni ilişkilerde sıkıntı çıkacağını düşünüyorsan, arkadaşlık genelde sağlıklı yürümüyor. Kendini gözlemle: Onu hayatında bir arkadaş olarak görmek seni rahatlatır mı, yoksa kafanı karıştırır mı?
Daha önce yakın olduğun biriyle duygusuz bir arkadaşlık yürütmek sana şu an için mümkün gibi geliyor mu?
Denemekten zarar gelmez bence
Bence de küçük bir deneme fena olmaz ama kalbin karışırsa hemen frene bas olur mu 💫💛
Cevap
29Cevap
Arkadaş kalabilen çiftler genelde birbirini seviyor olur. Aradaki sevgi sizi bir arada tutuyor, itiraf edemesenizde.
Yok ulan seks çıkar ordan çatır çatır seks çıkar daha yıkıcı olur. Seküler Avrupa ülkesinde mi yaşıyoruz. Türkiye burası. Sevgilin kıskanır sevgilisi kıskanır. Zaten seks çıkar ordan seks. Anca aranızda hiç çekim olmamış olması lazım.
Aramızda üst düzey cekım var bi de evlilik düşünmüyor (çocuğu olmuyo)
Aldattı bu arada
Olunmaz bunu teklif eden halan seven ama elinden bir şey gelmeyen taraf olduğunu bizzat belli ediyor sadece 🤷♀️
Yok tekrar arkadaş kalabilmek zor olur ben hiçbir şey yaşamadığım halde aynı ortama girince huzursuz oluyorum bide yaşasam imkanı yok yüzünü görmem yani
Eğer iki taraf da duygusal süreci tamamen bitirdiyse ve aradaki bağ saygıya dayanıyorsa neden olmasın? Seni en iyi tanıyan insanın dostluğu kıymetlidir.
Yakın arkadaş olmayı uygun bulmuyorum ama arkadaş olarak kalıp hiç bir saygısızlık ya da yakınlaşma, zihin karısıklığı falan olmadan süren arkadaşlıklarım var.
Olmaz.
İnsan güvendiğini sever.
Ve sevilir.
Bu arkadaş bile olsa.
Güvenmediğiniz biriyle oturup dertleşmek sizce ne derece insan olanın yapabileceği bir şey.
kalınır kalınıyo. Hala gozum kapalı guvenecegım bı ıkı kısıden bırıdır. Dusman olmaya gerek yok
Niye ayrıldınız ve sız veya exınızden bırı hala seviyo mu
Ve benım kastım baya dost olmak konuşmak sürekli (benı aldattı)
Benimkide aldati bir başkasını bulana kadar arkadaş kaldım birisini bulunca sutluycam duyguların bittiyse kal bitmediyse kalma ya sevgili ol devam et ya da terket
Gizliden çıkar msn sana bısı sormam lazım
Ya bıde sence bu dönmeye çalışır mı
Kesinlikle mümkün değildir çünkü severek ayrılmak diye bir şey yok maalesef
Aldattı
Eski sevgiliden arkadaş olmaz. Kendinizi kandırmayın
Sevgili ile yakın arkadaş kalamazsınız asla.. 👍
Kalmayı tercih etmem o yaşanmışlıklar mutlaka akla gelir ve hayatına yeni birini alırsan kesinlikle öyle bir şey olmaması lazım kabul edilemez
Zihinsel engelliyseniz olur neden olmasın
Saçma bi fantezi.
Defolsun gitsin yaa onu mu çekecem.
Kanka insan bollll. Biri gidiyo biri geliyo. Muhtaćlıktan çık
Benim bu kişi aramızdaki aşk bittiğinden ayrıldık ama yer yüzünde değer verdiğim ender insanlardandır
1% mümkün ama şahsen sevgilimin eski sevgilisi ile arkadaş kalmasını istemezdim zaten kalmayın bence ya
Olmaz olamaz ne yapacaksınız nasıl öpüştüğümüzü mü konuşacağız
@Kardelenn7381 doğru diyorsun. Günaydın bu arada
Hayır değil bence iyi anlaşabiliyor olsaydım eski sevgilim değil hâlâ sewgilim olurdu..
Olmuyor. Hayatına sicip bırakıyor
Niye kı
Neden anlaşamadığın biri hayatında olsun? Hayatına dolaylı müdahale edipte seni boka sokup cikarmasi için mi? Öyleleri egosu için insaninharcar. İyi oyuncudur. Elde edemedim kimseye de yar olmasın der, zehirler
Aldattı
Amacıni ortaya koymaktan korkarak sonuç alamazsin. Sen, ben onun için oluyorum diyemiyorsun. Amacın ona her şekilde sahip olmak.
Nasıl
Yasa da gör. Saatlerce anlatsam kapasiten kadar ya da anlamak istediğin kadar anlarsın.
Cıddı anlamda soruyorum ben ve inan tavsiye alacak bırıyım
Mantıklı düşün!!! Neden eski sevgili ile yakın olmak istenir? Sonuçta eski ve bitmiş. Ben bitenle bir arada olmak istemem. Onun Özel hayatını yaşamını bilmek istemem. Ama ben olgun değil ve meraklı isem benim hayatımı bu merak bitirir
Doğru vala ne zaman istesem bunu okuycam
Zekânı geliştirmek istersen seni beklerim. Dm den istek at gorusuruz
Olur gibi gözükmüyor vamos.
aşık olmamissan olabilir
Kalınmıyor tecrübe ettim
Hayır bir süre sonra tekrar deneyelim der
değil olmazda
Ya kalamıyorsun olmuyor arkadaşız desende olmaz.
Olamadım hiç denemedim
Kız ile erkek arkadaş olamaz
Ben kalmam kanka sonra musluğu çok açıyorum 😂😂😂
Nasıl
Yani bazen dost hayati yaşar gibi oluyor eski sevgili ile arkadaş olarak kalinca
Aldattı
Ozaman hiç muhabbet bile etme öyle insanlarin sana her türlü zarari olur
Olmadım ama olamazdım da
Öyle yapacağım
Yapamadım dkdksks
Hiç akıl alır gibi değil saçmalık
Çok saçma
Niye
Aldattı
Ne kadar yakın
Cok
Olmaz