Yalnızlık problemi?

Uzun tutmak istemiyorum ama çok ego kasmadan atıp tutmadan kısaca bahsedeyim. Elimden geldiğince iyi ve düzgün bir insan olmaya çalıştım ve çalışıyorum. Sapık abaza keko hanzo değilim olabildiğince nazik ve kibarım ama prens değilim tabii ki. Bugüne kadar hayatıma giren her kıza adam gibi davrandım yamuk yapmadım aldatmadım yalan söylemedim kullanmadım, geçmişim temiz. Ama böyle olmak onlara mı yetmedi ben mi yanlış davranıyorum onlar mı yanlış insanlardı bilemiyorum. Yalnızlık hayatımın her döneminde tanıdıktı alışkındım çok sorun etmiyordum ama artık doğru düzgün bir ilişkim olsun istiyorum. Öyle hemen biriyle tanışıp evleneyim gibi bir düşüncem yok ama ciddi ilişki insanıyım kısa süreli ve sadece cinsel odaklı ilişkiler bana göre değil. Hayatımda biri olsun, birlikte vakit geçirelim, güzel anılar biriktirelim dertleşelim eğlenelim hayatımızı paylaşalım istiyorum. Bu devirde her ne kadar kadınlar düzgün bir erkek bulmakta zorlanıyorsa aynı şey bizim için de geçerli. Kimin ne olduğu pek belli olmuyor geçmişte ne yaşamış ne yapmış belli değil karakteri aslında nasıl gerçek kişiliğini mi yansıtıyor yoksa rol mü yapıyor anlamak zor olabiliyor bazen. Dolayısıyla öyle hemen aşık olmak bağlanmak duygularımın esiri olmak falan istemiyorum mantıklı bir insanım zamanla tanıdıkça bunların hepsi olur zaten ama bilmiyorum acele mi ediyorum beklemeli miyim ne yapacağımı kestiremiyorum. Sosyal medyam yok saçma sapan flört uygulamaları da kullanmıyorum. Sosyal çevre olarak sadece iş yerim var bir iki tane de samimi erkek arkadaşım var o kadar. İş yerimde yaşıma uygun kişiler var aslında ama hem pek tanımıyorum hem de kurumsal bir firmadayım gidip de öyle pat diye kimseyle tanışılmaz tepkilerini kestiremem ve buradaki imajımı zedelemek riske atmak istemiyorum. Ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum boşlukta hissediyorum hem biri olsun istiyorum hem de nasıl olacağı konusu düşündürüyor. Biraz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın içimi dökmek istedim.
Yalnızlık problemi?