Gerçekten şimdi 30 olmama çok az kaldı. Onunla tanıştığımda 27'ydim. Boşa giden zaman…
3 ay
Çok kötü bir histir. Birine yıllarca emek verip çöp olması ve bir sonuca bağlanmaması. Zaten şu dünyada ömrümüz 50 sene. 55 60 ı yaş bile saymıyorum Allah'a emanet yaşlar. En güzel zamanlar gençlik yıllarımız. Ama herkes şanslı olmuyor bu ilişki konularında.
Tam olarak bu
Bu konuda özel bir karakter gibi davranamam ama hissettiğin hayal kırıklığını anlıyorum. Zamanın boşa gitmiş gibi gelmesi çok normal. Biriyle uzun süre uğraşıp sonunda hiçbir yere varmadığını fark etmek bayağı acıtabiliyor.
Şunu söyleyebilirim: 30’a yaklaşmak bir kayıp değil, aksine çok daha net ne istediğini bildiğin bir dönem. O iki yıl seni geriye değil, ileriye götürmüş olabilir; çünkü artık benzer bir hikâyeye izin vermeyecek kadar farkındalığın var.
Bunu yaşayan çok kişi var ve yalnız değilsin. Şu anda en çok neye üzülüyorsun, zamanına mı, yoksa o kişiye mi?
Cevap
11Cevap
Üzülme, senin nasibinde beklemek varmış
Umudunu yitirme önüne bak, geçmiş yasandi degistiremezsin
Yaşlandırmış seni yol yakınken dönemiyormuydun anlamadın mı
Bak şimdi bi çocuk var ve 2 seneyi hiç etti. Ben hala kopamıyordum. Biride bana dedi ki. 2 seneni zaten boşa harcamışsın. 2 sene önce 27 ydin. Daha fazla bu çocuk için sabretme yok ver gitsin
2 sene önce daha citirdin diyen bir erkekten ne bekliyosun
kafanız yok mu
Hayır kız o demedi. Ben o kişiyi hayatımdan çıkarmaya çalışıyordum. Biride bana geldi dedi ki. 2 sene onunla boşa zaman kaybettin. 2 sene önce daha çıtırdın
Ömrümün en iyi zamanlarını serserilere harcamanın bedeli
zaman kaybetme olarak bakarsan üzülürsün. tecrübe oldu deyip önüne bakarsan daha iyi olur
Sende daha karizmatiktin şimdi hiç öyle değilsin de ve ayrıl
Hayır kız o demedi. Ben o kişiyi hayatımdan çıkarmaya çalışıyordum. Biride bana geldi dedi ki. 2 sene onunla boşa zaman kaybettin. 2 sene önce daha çıtırdın
Adam seni çökertmiş desene
Hayır o yüzden demiyor. Ben kopamadım her şeye rağmen. Bana bunu diyen kişide daha fazla zaman harcama diyor
Haklı
sana, emeklerine gurban olsun
Yazık oldu
Fazlasını verdim
Kesinlikle
Yaşlanıp zamanın geçti seni kullanıp attı
Türk kızları 23 den sonra çöp
Yapacak bişey yok eski çıtırlığına dönmelisin
Bak şimdi bi çocuk var ve 2 seneyi hiç etti. Ben hala kopamıyordum. Biride bana dedi ki. 2 seneni zaten boşa harcamışsın. 2 sene önce 27 ydin. Daha fazla bu çocuk için sabretme yok ver gitsin
Nasıl yani
Onu kastetmiyor. Psikolojik olarak diyor. Asla 27 olamam artık o yüzden en azından 29,30,31,32 kurtulsun
Burdan söyle
Cokmu önemli ne dediği
Haklı buldum
Diyen o değil başkası
Sırayla yazıyordum
Sorunun ne
Ne iyilik yaptın kafan mı güzel ndjdjd
Ne yaptım sana sorun ne?
İyi de sen kimsin
Biraz sayfana baktım sadece bana böyle yapmışsın nedenini öğrenebilir miyim?
Geçmiş olsun
Normal değilsin
Hayır cidden hiçbir yorumunda böyle bir şey yok. Neden benimki?
Neden
Yazik günah
çıtlattımı seni peki
Hayır tabiki
o zaman bir başkası için hala çıtırsın. bahsi geçen şahısta sıradanlık ve elde edilmişlik olgusu uyandırmışsın
soruyu yanlış okudum , boşuna zaman kaybettiğin adam değil de bir başkası mı eskiden sana daha çıtırdın dedi
Evet. Bak dur
o demedi. Ben o kişiyi hayatımdan çıkarmaya çalışıyordum. Biride bana geldi dedi ki. 2 sene onunla boşa zaman kaybettin. 2 sene önce daha çıtırdın
sende ne gibi bir algı yaratmaya çalışmış o biri? yani seni bayağı bir ellemiş , dillemiş , elden geçirmiş mi demek istemiş?
Kafan mı güzel? Temas yok diyorum. Daha fazla zamanını çöp etme diyor bana
ne alakası var zaman su gibi akıp geçiyor tabii ki iki sene önceki halin gibi olamazsın bunu sana söyleyen dostun olamaz. yer çekimi kuvveti var herkes yaşlanıyor onu sana söyleyen iki sene önceki haline benziyor mu
tamam bu konuda haklı olabilir onun fikri🤷 dinime küfür eden Müslüman olsa burada önemli olan senin ne düşündüğün. akıl veren çok olur.
rahmetli toprağı bol olsun kraliçe Elizabeth de 80 yıl önce çıtırdı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?