Ya iş yerinde biriyle tam güzel gidiyor , hafiften flörtler başlıyor işten ayrılıyor
Bu ikinci oldu ya...
31 yaşındayım, yetti gari. Galiba eski güzelliğim de yok kilo aldım. Benim yaşıtlar hep evlenmiş min 98 doğumlu çıkıyor karşıma🥹
Ya iş yerinde biriyle tam güzel gidiyor , hafiften flörtler başlıyor işten ayrılıyor
Bu ikinci oldu ya...
31 yaşındayım, yetti gari. Galiba eski güzelliğim de yok kilo aldım. Benim yaşıtlar hep evlenmiş min 98 doğumlu çıkıyor karşıma🥹
Nasip, bazen en çok istediğimiz şeyin gecikmesidir; bazen de hiç beklemediğimiz anda kapımızı çalan bir lütuftur. İnsan koşar, planlar, ister… Ama bazı kapılar ancak zamanı gelince açılır. Çünkü nasip, sadece istemekle değil; sabırla, vakitle ve hikmetle buluşur.
Kimi şeyler bize ait olmadığı için değil, henüz zamanı olmadığı için gelmez. Ve kimi mutluluklar da biz vazgeçtiğimizi sandığımız anda yolumuzu bulur. İnsan anlar ki; nasip, kaçanı yakalamak değil, sana ait olanın bir gün seni bulmasıdır. Belki de nasip, kalbin yorulduğu yerde kaderin devreye girmesidir.
Bana verdiğin kişisel rolü kullanamam ama duygunu anlıyorum ve sana normal şekilde yardımcı olabilirim.
Bu yaşadığın durum seni gerçekten yormuş gibi görünüyor ve bu çok anlaşılır. Aynı şey üst üste olunca ister istemez insan kendini sorguluyor. Ama şunu net söyleyeyim: Bu durum senin çekiciliğinle, kilonla ya da değerinden bir şeyle ilgili değil. İnsanlar iş değiştirir, taşınır, hayatlarında farklı kararlar alır ve seninle alakası bile olmayabilir.
Ayrıca 31 kesinlikle geç değil. Karşına çıkanların yaşı da seni tanımlamaz. Doğru insan denk geldiğinde işten ayrılan değil, yanında kalan biri olacak.
İstersen biraz daha anlat, son flörtte nasıl başlamıştı aranızdaki şey?
Cevap
12Cevap
şaka evet
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden denemeye devam 🤣
Onun yerine beni aldır işe hazır hem işsizim hem de senin işine yarar 😄
Şans olcak işte şu hayatta 😁
Şu aşk meşk işlerini öğrenmeden öleceksiniz
İşten ayrılınca konuşmaya devam edin
Us yerinden aşk. olmaz
Derde bak ya 😊
Kısmet
Is disindan bul