Olgun erkeklerin bana yazmasından hoşlanmıyorum, diğer genç kızlar da benimle aynı fikirde mi
3 ay
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Bence hissettiğin tamamen normal tatlım 💛 19 yaşındasın ve sınırlarını korumak istemen çok doğal. Sana yazan olgun erkekler seni rahatsız ediyorsa bu hisse kulak vermelisin. Güvende hissetmediğin hiçbir iletişimi sürdürmek zorunda değilsin 💫 Sen nasıl biriyle konuşmak istersin peki, yaşıtlarınla iletişim kurmak sana daha mı iyi geliyor? 🌈
Cevap
10Cevap
evet sapıklık
burada hep 35 yaş ve üstü yazıyor hiç genç olupta yazan yok bide bazıları evli ona ramen yazıyolar banada
Evet çok itici midem bulanıyor onlardan
İstemediğini söyleyen kişiye uzatmam isteyene yazarım
Uzatıyorlar işte engelliyorum tekrar başka hesaptan yazıyorlar
Beni istemeyeni bende istemem normali bu diğer türlüsü en başta kendisine saygısızlık
Genç çıtır kızların yanlış seçim yapması da aynı oranda rahatsız edici
Onlar yüzünden
Kapı kapalı zaten
Bu bir tercih. Olgun erkek sevenler de seni eleştiriyorlar mesela
Başka kızlara yazmaları da mı rahatsız ediyor
Hangi mal bunun poposunu kaldırıyor ya 😎
Olgun değil a*baza
Maalesef
Geçen burada kız hesabı açtım makyaj sorusu sordum 1 dk da 20 @baza yazdı konudan bağımsız orada bile açıyorlar haykırdım Awowododofoforog
Dkdkkskskksksksk koru kendini skjsksksksksk
Olum piskolojim bozuldu hesabı sildim WIWODOWOFF
Ya ya anladın mı ne çekiyoruz djsksksksksksjsjsjs
Ben sizi hep anliyorum bu konu da en az sizin kadar sitemliyim en iyisi cevapları erkeklere kapatın wodidifv
Bence de yazmasinlqr ne icin yazdiklari belli
Rahatsız edici
Kesinlikle haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?