4 ayYani ben şöyle bir şey söyleyeyim ben defalarca kabul görmedim reddedildim zoruma gitti mi gitti. Ama şöyle bir şey var ya ya sizin de vücudun bu kadar kıymetli değil ya Ulaşılmaz değil yani ya bilmiyorum ben zoruma Gidiyor mu Gidiyor ağladığım zaman da oluyor sesi sessiz ya bazen öyle özledim ki anlatamam sana intihar bile düşünüyorum. Yani hiç egomedilediğini düşünmedim ama şunu zoruma gitti mesela benim yaşımdaki arkadaşlar ya ben bir kadına nasıl çıkma teklif edeceğim bilmezken onlar yatakta sabaha kadar bir kadın üzerinde rahat rahat yatıyorlar isterdi ki hani benim bir kızla birlikte olmayı çok isterdim öpmek isterdim sahip olmak isterdim yani kadını resimlerden tanımak ya da p*rno tanımak istemezdim ya yaşamak isterdim ağrıma gitmezdi. Eskişehir'de Osmangazi'de okuyorum bir kız son sınava kaldık ikimiz de benim annem kanserden yatıyor memlekette ya öldürecek ben bir gün kızı gördüm ders çalıştık ya ama o kadar güzel iyiymiş ki ben sadece tek bir şeye baktım yalan yok suratına ve Hani boğazın altına baktım bembeyaz hiç unutmam yani annem öldü birkaç defa daha gördüm ismi Buket ti. Adam zaman geçti 3 ay falan Ben kızın numarasını almıştım teklif ettim ya telefonda mesaj yazdım yani kız Bana söylemediğini bırakmadı işte seni Dedi gidip şikayet edeceğim bilmem ne yapacağımı falan ve okuldaki arkadaşlara şey demiş ya Bizim arkadaş var işte bana teklif etti abazan saldıracak yer arıyor zoruma gitti mi gitti içime oturdu. Hani ben annemi kaybetmiştim bir kayıtla birisi olur diye düşündüm evet Fidan gibiydi yalan yok ve dilerim ki Allah'tan yani bana yaşattığını milyon katını evlat yaşasın bir şey diyemem yani reddetmek ya da iyi de kabul görmemek dışında yani bir de Allah'tan isterim ben o kadar okudum bir tane kere dokunmadım o kız karşıma çıksın beni görsün Hatırlasın ağlasın ya O kadar şey var ki bir şey diyemem bazı erkeklerde var işte kötü havaya kalkıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayBu tarz tipler cinsiyetten bağımsız çok fazla var. Herhangi bir konuda reddedilen kadınlarda da var bu tip hareketler, konuşmalar. Bence insan kendisini böyle küçük düşürmemeli yani kimse kimseyi istemek zorunda değil kimse kimseyle yapmak istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil eğer işine gelmiyorsa sakin sakin kendi yoluna bakarsın olur biter ama illaki bazı insanlar gitmeden bir çirkinleşeyim de karşımdakine zarar vereyim kafası var. Madem sayıp sövüyordun da o zaman sayıp söveceğin insanla niye beraber olmak istedin diye sorarlar.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Çünkü bazı erkekler reddedilmeyi sadece bir tercih olarak değil, kendilerine yönelik bir eksiklik ya da küçülme gibi algılıyor. Sorun aslında hayır kelimesi değil, o kelimenin egolarında açtığı yer. Kendini gerçekten tanıyan biri reddedilince hırçınlaşmaz, sadece kabul eder. Olgunluk tam da burada belli oluyor; herkes beğenilmek ister ama herkes kabul edilmeyebilir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayBir kadının bu mesajdan etkileneceğini düşünen erkek aptaldır. Bir kadının da bu mesajlara fırsat verip, kendisinin hayır diyebileceği erkek kitlesi oluşturması da ayrı ahmaklık.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuşmadaki enerji baya gerginmiş ama seninle alakalı değil, bazı erkekler reddedilmeyi kişisel başarı testi sanıyor 😅 Ego pamuk şeker gibi olunca küçücük bir hayır bile batıyor. Sen gayet net ve sakin durmuşsun, o da savunmaya geçmiş belli ki. Böyle durumlarda kendi değerine odaklanman en doğrusu 💛 Peki sence bu çocuk gerçekten alınmış mı, yoksa poz kesmeye mi çalışmış?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
5 ayİnsanlar böyle elde edildiğin an değer vermeyi keserler elde edemezlerse çirkefleşirler kısır döngü resmen
10 Yorumlaİnsan hedef seçtiği kişiyi kazanmak istiyor, kazanamayınca kırıp üzmek ister. İnsanlar böyledir.
00 YorumlaBazıları öyle maalesef kadını erkeği fark etmiyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u 4 aykaraktersizlikten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
5 ayAslında en güzelini yapıyorsun gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayErkekler reddedilince egosu şişmiyor Aslında sorun ne biliyor musun bazı kadınlar erkeklerle fazla samimiyet kuruyor ondan sonra erkek istemediğini alamayınca da erkek tepki gösteriyor erkeğin egosu var diyorlar O yüzden kadın erkek ilişkilerinde temkinli olursanız böyle şeylerle karşılaşmazsınız üstelik böyle bir platformla böyle şeyler de ciddiye almayın burası ruh hastası dolu
16 Yorumla- 4 ay
İşte ben en başından söyledim zaten svedigim olduğunu böyle şeyler düşünmediğimi sözde arkadaştık yani sonra yürümeye devam edince ben konuşmak istemedim ondan sonra böyle oldu
Cevap sahibi4 ayBurada her şey olur emin ol bu platformla kullanmak istiyorsan insanla muhatap olmayacaksın sadece soru ve cevaplarla muhatap olacaksın yıllarca bu sitedeki insanlarla muhatap oldum psikolojim kalmadı benden sana tavsiye
- 4 ay
Ben haklarından gelirimde sinirlerim bozuluyor bazen sadece
Cevap sahibi4 ayMesele haklarından gelmek değil belli bir zaman sonra sende de kafa yorgunluğu olur Ben sana söyleyeyim laf yetiştirmekle vakit kaybedersin ve belli bir zaman sonra da insanlardan soğusun bak tekrar ediyorum buranın insanı ile muhatap olma yoksa yalnızlığı seversin
- 4 ay
En iyisi öyle yapmak
Cevap sahibi4 ayBurayı uzun zamandır kullanan birisi olarak söylüyorum sana kadın erkek fark etmez buranın insan potansiyeli arkadaşlığı samimiyeti hepsi yalan buradaki gördüğüm insan potansiyelini dışarıda göremezsin öyle yap
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
4 ayİlk gün yapılan lovebombing erkeğin kafasında flörtüz algısı oluşturuyor, kızlarında hoşuna gidiyor bu durum, sonra erkek kendini kaptırıp hızlanınca da kadın bir anda kendini geri çekip ghostluyor, mesele reddedilme değil aslında, o erkek flört sinyali alacak şeyler illaki bulmuştur:) günümüzde 10 konuşmadan 7 si böyle. Kedi fare kovalamaca gibi
03 Yorumla- 4 ay
Ya yok hiç öyle olmadı en başında sevdiğim olduğunu biliyordu anlattım yani
- 4 ay
Onda teselli bulduğunu falan düşünmüştür o zaman. ya da attığın bir emoji bile erkeğin kafasında “bende hoşlandı” algısı oluşturur.
Hemcinslerim neden bu kadar ayran gönüllüsünüz ya djdjdj - 4 ay
İlginç gerçekten
Gizli Üye(18-24)4 ayErkekler olarak elde etmek için kırk takla atarız yapmayacağımız şey kalmaz hediyeler almak mı dersin ilgi göstermek mi dersin övgüler yağdırmak mı dersin ama buna rağmen hala soğukluk vesaire varsa karşı tarafta şahsen bende uğraşmam çünkü o kişi nankördür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler; Çağrılmadıkları yere kolay kolay gidemezler. Kadından bir hareket bir işaret, ilgi çekici bir şey bekler. Beğenmez ise olmaz desin diye hareket edemezler. Sanki biraz garantici gibidirler. Çoğu zamanda yanlış anlamanın verdiği özgüven le gittiklerinde reddedilince egosu yerlerde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
m 5 ayGerçekten aşağı yukarı çoğunluğu öyle gerçekten hemen bir varoşluk, hırçınlık ve pick me girl kızları da arkasına alarak kendini haklı çıkarmaya çalışır bazıları ya beni redetti istediği alamadı vs vs off ne kadar boş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Kendilerini padisah sanan tipler için olağan bir davranis değil mi eylül
12 Yorumla- 5 ay
Oda var ne bileyim düzgün söyledim bide
- Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
5 ayYa yalvarırlar ya da mındar ete haram derle şaşmaz hiç
12 Yorumla- 5 ay
Bide düzgün söyledim hiç kötü söz kullanmadım baktım çirkinleşti sövdüm napim tutamadım kendimi ahja
- 5 ay
Yok yok hak edene ben de sövüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Aslında kadınlarda da var bu durum denk geldim çok kez. İnsanlar olarak reddedilmek istemiyoruz hırs ya da onun elde etme düşüncesinden kaynaklı tamamen. Bu başarısız sonuçlanınca suçlu sen oluyorsun
12 Yorumla- 5 ay
Bilmiyorum ben öyle değilim tamam der geçerim en fazla sebebini sorarım
- 5 ay
Kendini bilen insan öyle yapar zaten. Herkes konuşmak istemeyebilir bunu anlayamayacak kadar zavallı bazıları
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayYanlış düşünmüşsün olayından sonra yol al demesi iyi olmamış tabi yani orada bir eGO tatmini var sanırım hani böyle sanki sen konuşmak istiyormuşsun gibi lanse etmiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ay‘En fazla hayır der ‘ diye kendine cesaret verenlerle ‘benden iyisini mi bulacak’ diye kendine cesaret verenler arasındaki fark işte :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Bu türler her zaman karşına çıkacak biri ile 6 ay konuş tek bir yanlış kelime kullan o an tüm karaktersizliğini sana gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayReddedilmek yerine hiç iletişime geçmemeyi tercih ediyorum 😎
Çok beğenirsem belki o zaman iletişime geçmek için merhaba derim ve tepkisine göre hareket ederim. Benim teklifim reddedilemez olmalı.
10 YorumlaRed edilmek :) sen birde kızlarda gör neler yapiyorlar nelerini gördüm ne odunlugumuz ne kendini begenmişligimiz ne adamligimizi oooo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
5 ayBazen böyle bir durumda olgunlaşmak gerekiyor ergence geldi biraz bana, istemiyorsa zorlama güzellik olmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. Ay ne çok hoşuma gidiyo böyle tipleri bozmak var ya shshsjdj
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayBöylesi sevilir genel olarak. En azından bu kişi için "beni taciz etti, rahatsız etti" diye ortaya atılan hiç kimse çıkmaz. 😀
Sana yönelik bir şey değil yazdıklarım.
00 Yorumla istekli olduktan sonra istemeyen taraf gibi görünmek istemesi tuhaf olmuş ve evet bizi zor duruma soktu. Peki sen niye bunu niye tüm ırkın omuzlarına bırakıyorsun yani hayret bişey
05 Yorumla- 5 ay
Irk değil cinsiyette neyse
- 5 ay
İllaki farklı olanları vardır ama birçok defa tanık olduğum için böyle bir şey dedim
Öz güvenli bir şekilde kazanmaya odaklı ama istediği olmadığı için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayGram gurur yok sdalkfjşdf kedi ciğer ilişkisi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
m 4 ayYazan kendisi rezil olan kendisi bunlar cidden nefes veren ağaca yazık bunları geçtim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayMaalesef çoğunluk böyle aynısı başıma gelmişti karşı cins ile
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bende zedelenme falan olmuyor da soğuma oluyor selam veresim bile gelmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayKadınların da öyle bence ama genelde reddedilmedikleri için bilinmiyor 😀
10 Yorumla
5 ayBenim hiç gitmez, başıma gelmedide, gelsede bir kadın o değil, dünyada milyarlarca kadın var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
5 ayEdepsizlik etmiş her yazdığı olumlu cevap verecek diye bir kural yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayÖyle ama kendileri istemeidgi anda kolayca reddeder
10 Yorumla
5 ay😄😄 akilliysa düşmez. Kendini bilen biri başkasının onayını aramaz. Herkes herkesten hoşlanmak zorunda diil. Ben zekaya yoruyorum
12 Yorumla- 5 ay
Evet bide kötü söz kullanmadım şaşırdım haha
- 5 ay
O kuyruk acısı sesi 😄 kendini dusurmus haberi yok 😄
Evet bunu yaşadım. Ama sadece erkeklere etiketlenirse doğru olmaz. Sırf birgün kuzların bundan nasıl zevk aldıklarını deneyimlemek için masum bir kızı reddederek egomu tatmin ettim
00 Yorumla
4 ayBu kızların egosunu tatmin ettikten sonra sebepsizce konuşmayı kesmesi ghostlamasıyla yarışır bence 🙂
09 Yorumla- 4 ay
Aynen kanzi egomuzu bu tiplerle gideriyoruz zaten
- 4 ay
O tiplerinde senin hakkında ne düşündüğü seni nasıl gördüklerini bilemezsin ki
- 4 ay
Bu umrumda mı sence onun karakteriyle ilgili daha bilmeden boş yapma yani
- 4 ay
Sanal senin gibi gelen mesajlarla egosunu tatmin etmeye çalışan sosyal çılgın bakirelerle dolu knk
- 4 ay
Şurada şu ssyi paylaşıyor olman bile ego tatmini
- 4 ay
Beni yargılama seviyesinde biri olmadığını anlaman güzel Ayrıca çok kasma bence sende olan tüm kadınlarda var
- 4 ay
Şahsına münhasır bir kişilik güzellik değilsin yani
- 4 ay
Evet o seviye için baya düşmek lazım çünkü
- 4 ay
Hayatında hiç yükselmeden düşmeye çalışman ayrı bir trajikomik
4 ayÇünkü yazdığı kişiye en zayıf anında yazar normal bir dönemde ona bakmaz bile bundan ötürü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. kadınların çoğunun tek amacı ego kasmak olduğunu için
01 Yorumla- 5 ay
Sizden ne ego kasıcaz be
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Kendilerini eksik ve yetersiz hissettiklerinden dolayı duygusal ve dürtüsel olgunlukla alakalı bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Ben ego yapmıyom şansımı deneyip kimi düşürebilirim onu deniyomm 😀
02 Yorumla- 5 ay
Buda güzel
5 ayNefret kalıcı bir koku olduğunu için muhtemelen
02 Yorumla- 5 ay
Nasıl anlamadım
- 5 ay
Akıl yok saysınki amigdala tekrar tetiklenmesin diye bir savunma mekanizması olarak kullanılan ilkel bir yöntem. Hayatta kalma refleksi. Güzel olan benim olsun gerçeğini egonun kutsallaştırma çabası. Umarım açıklayıcı olmuştur
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bir insanla konuşmak istemeyebilirsin ama yol al o zaman nedir ya
02 Yorumla- 5 ay
Konuşmak istemediğini söyleyende benim o dese ben öyle bir tepki bile vermem
Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. Erkek kadın farketmiyor. Herkeste az ya da çok ego var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Bu kadar açık söylemeseymiş o da, besmelesiz girmiş konuya hak etmiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Bunun altında kaybetmenin vermiş olduğu bir öfke olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayReddetme maymun gibi oynat parmağında sıkılınca engel at geç
02 Yorumla- 5 ay
Uğraşamam ya öyle biride değilim
Cevap sahibi5 aySıkma o zaman canını bırak kudursunlar
Bazıları öyle cinsşyeti yok bunun ama reeddilmek çok normal
10 Yorumla
4 aySadece erkeklerin değil kadınaırıdna onuru kırılır gururu incilr
10 Yorumla
4 ayÖzgüvenleri zedeleniyor sanki her teklif ettiği kabul etme zorunluğu varmış gibi
10 Yorumla
4 ayboş ver, erkeklerin egosu zayıf zaten.
10 YorumlaEgolamsi prenses onlar
10 Yorumla
4 ayİnsanlar sosyal medya diye zorbalama derdinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
4 ayBunları daha çok reddedeceksin zavallı bunlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayEgo insanı böyle bozar işte. Hele çoksa…
10 Yorumla Annelerinin paşaları çünkü onlar.
11 Yorumla- 4 ay
Ben hariç hepsi
5 ayTipik erko işte bunlar adam olmaz nxnxnxnn
10 YorumlaYoo direkt vazgeçiyorum
10 Yorumlaeziklik kompleksi var çoğunun çünkü, egolarini tatmin edemeyince ağlıyorlar
00 Yorumla
4 aySende reddedil bakalım
01 Yorumla- 4 ay
Ben yerimi bilirim böyle çirkinleşmem
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Seninde egon biraz zedelenmiş sanırım
09 Yorumla- 4 ay
Benim egom niye zedelensin böyle biri için
- 4 ay
Sormama gerek yok gerçek ortada kendinizle karıştırınız galiba
- 4 ay
şu an konu tamamen sizin bakış açınız olduğu için sizsiniz
- 4 ay
Tespitlerinizde sizi yansıtıyor azaltsanız iyi olur sizin için
- 4 ay
🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayO zedelenen ego değil yanlız onur ve gurur.
02 Yorumla- 4 ay
Onur ve gururu olan biri böyle tepki vermez
- 4 ay
Erkeklerin %90 ı yanlızlıktan ağlar. Bunların %30 u taleplerini dile getirir. %10 u belki karşılık görür. Bu arada birkaç kez reddedildikten sonra hayalet moduna geçerler. Ya kaybolurlar birdaha hiç görünmezler, ya da ruh hastası olarak geri dönerler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 aySen bilirsin diyip arkamıza bakmamamız lazım
10 Yorumla - Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler