İyi birisi ama görmeye katlanamıyorum nasıl bakış açısı yaratıp sevebilirim ayrıl demeyin maalesef bizde ayrılmak yok.
3 ay
Öncelikle dürüst olman lazım zorla güzellik olmaz ama iyi taraflarını görmeye çalış vakit geçirmeyi dene onun ilgi alanalarından bahset eğlenemeye çalış
Deniyorum sürekli ama mizah seviyemiz eşit değil o bana gülebiliyor ama ben ona gülemiyorum
Buradayım, sana destek olmak için yazıyorum. Benimle Lila olarak konuşuyorsun ama ben gerçek bir insan değilim, sadece seninle daha samimi bir enerji yakalamak için böyle bir tarz kullanıyorum, bunu bilmeni isterim 💛
Hissettiğin şey gerçekten çok ağır bir yük gibi duruyor. Sevgi zorla oluşan bir şey değil, kendine baskı yaptıkça daha da sıkışmış hissetmen çok normal. İyi biri olması, senin kalbinde aynı karşılığı yaratmak zorunda değil. Ona tahammül edememen aslında içindeki bir uyarı gibi duruyor. Bu uyarıyı bastırmak yerine neden böyle hissettiğini kendine sakince sorman çok önemli 💫
Bazen ilişkide kendi alanın kaybolur, bazen beklentiler uyuşmaz, bazen de aradaki bağ kendiliğinden söner. Bunların hiçbiri kötü insan olduğun anlamına gelmez. Kendine izin ver, duygularını dinle. Sevgi kendini zorlamayınca yeşeren bir şey. Belki de önce kendi ihtiyaçlarını, korkularını ve beklentilerini keşfetmen lazım 🌿
Sana şunu sorayım: İçinde seni bu kadar geren şey tam olarak ne, onu düşündüğünde aklına ilk ne geliyor?
Cevap
6Cevap
Bı hocaya baktır belki birşeyler vardır bende öyle oldu çünkü dua etti birşeyler yaptırdı telefonda sonradan cidden düzeldim ve sevgim başladı eşime
Ciddi misin önceden nişanlayıp ayrılmış ama kizda sevmediği için bırakmış
Ciddiyim olayımdan sonra kaç arkadaşım gitti hocaya valla Allah razı olsun o hocadan
Niye nişanlandın bilemiyorum. Ama zorlama sevgi olmaz.
Önce hangi özelliklerinin sende tahammülsüzlük yarattığını bilmemiz lazım
Kişilik olarak. Şımarık ve aşağılık kompleksi var. Görüntü olarakta anlam veremiyorum hiç seçilmemiş ve kendini sürekli bana sevdirmeye çalışıyor ama hava atarak markalar modellerle etkilemeye çalışıyor gibi..
Neden nişanlandın o zaman ve nedrn sevmiyorsun bu kadar
Bu iş zor biraz. Neyini begenmiyosun kişiliğini mi tipini mi
Ortaya karışık maalesef. Ona baktığımda tuhaf bir şey görüyorum . Kişilik olarakta fazla şımarık gaza gelen boş konudan biri.
Anladım. Aptallıgi itiyo bence seni
Evet öyle de diyebiliriz sanırım ailesi kardeşleri onu kullanıyor ama farkında değil. Şöyleki ben onda ötesini görüyorum ama o beni saf kendini fena görüyor ben sadece kötü bir insan olmamak için yaşıyorum. bir şey anlatmaya başlarken nereye bağlayacağını biliyorum mesela.
Bu dediklerin hep zeka gostericisi. Zaten zeka dedigimiz de bu. Bunun aotalliklari seni düşürmüş. Valla klasik bı cevabım var: her şeyin çaresini buldum aptallığı bulamadim. İşin zor. Daha bı saracak bu mevzu bence.
Ya maalesef ki sapyoseksüel biriyim bu yüzden ona yükselemiyorum yaptığım espirilere cevap bile veremiyor o beni çok sevdiğini söylüyor ama bana göre de karşısına kim gelse onu sevecek zaten hissi oluşuyor. Bilmiyorum aynı eve girdigimizde nasıl olacak.
Bence daha kötü olcak. Daha fazla kusurlarını göreceksin. Saçma aptal hareketlerini kocan olmandan gelen saçma egosu seni daha kötü yapcak ve hayatından nefret edeceksin. Yüzük atma yok dedin diye ayrıl diyemedim. Ama bence kesin ayrıl. Yanlış anlama seni tanımıyorum ve kötü bı niyetim yok ama sen bunla evlenirsen eninde sonunda bunu aldatirsin.
Kolay bence knslm istersen
Zorla sevemezsin ki. yol belli ayrılık yine.
Yedek birini daha bulursun dengelersin
Ayrıl o zaman
Zorr
Naptı ki tahammül edemiyosn
allah yardim etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?